- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkakas
tag
-
Halkakas
tag
A zoom tényleg hasznosnak tűnik, én sem teszteltem még alaposan, de a 2.8-as tényleg normál látószög körüli lehet, (olyan 60 fokosnak tűnik), a charge módok pedig az autós mód "kibővítése", ugyanazt a menüpontot hivatott lecserélni, egyébként mindhárom állásban tölt, csak különböző funkciókat indít el - vagy nem, töltés bekövetkeztekor.
-
Halkakas
tag
Szerintem a régi autós módot bővítették ki egy harmadik lehetőséggel.
Az autós mód megfelelője az External power: Recording lenne,(ami ugye gyújtás ráadásakor elindítja a felvételt), az autós mód kikapcsolva az External power: Charge, amikor a töltő csatlakoztatása esetén csak tölt, nem indít felvételt, és lett egy harmadik állapot, amikor bekapcsolja a kamerát (de nem indítja el a felvételt), ha töltést érzékel. -
Gnar
csendes tag
Na most annyiban változott hogy gyro bekapcsolva és 1080P 4:3 W , ebben a felbontásban , sima windows media playerrel , semmi akadás , DE 1080 60 fps-ben továbbra is akad , pedig már a jo kártya van benne és , ki is raktam gépre a felvételt. Lehet hogy a gépem kuka , vagy a vlc fos? pedig azt is most frissitettem. ÉS kimondottan akkor kezd el remegni , ha elkezdek vele sétálni. Amig csak a kezemmel mozgatom nem annyira észlelhető az akadás(1080 60 fps).
-
retesz147
addikt
Közben látom az eltéréseket, hát nem tudom.....a Sony-nál fakóbbak a színek, de talán élethűbb, míg a Pana túl színes.
Olyan mint az LG vs Samu a TV-nél....Ott az LG-re tettem le a voksom anno.Most itt viszont valszeg a Git2P-re teszem le, mert találtam Alin 109USD-ért +2aksival és töltővel.
Szerintem ez egész jó ár.
-
Tommmysun
aktív tag
Egyelőre kevés fényben csak úgy próbáltam, hogy kikapcsolt giro-val le volt téve egy polcra a szobában, ahol egy darab kb 50 wattos spot lámpa fényének megfelelő világítás volt. A kép viszonylag sötét is és rendkívül zajos lett, pedig azért a fényviszonyok távol álltak a vak sötéttől!
(#690) Örni / (#691) Drótszamár Ha ez valamit számít, akkor én Sandisk 32Gb Extreme UHS-I U3 memória kártyát használok, de én kétlem, hogy a kártyáknak ekkora szórása lenne fogyasztásban ... persze van különbség köztük, de szerintem a "legrosszabb" kártyáknak is elhanyagolható a fogyasztása.
Jah, viszont amit nem írtam a fogyasztásteszthez, hogy a teszt alatt viszont brutál felmelegedett az egész kamera, az USB meg HDMI csatlakozóknál a fémhez érve már szinte égetett. -
-
TomiJordi
tag
neked működik gond nélkül?ha telefonon visza nézed milyen képet videót készítettél kijönnek?nekem no faile ezt írja és lefagy teljesen visza meni nem lehet,be kel zárnom az alkalmazást,a kamera meg csak egy képet mutat amit épen lát de azt is befagyva gombokra nem reagál ekor szoktam a batrit kivenni.
amúgy a program működik képet videót indíthatok be is álíthatom hogy mit szeretnék -
TomiJordi
tag
szia sikerült a frissítés Köszönöm a segítséget de sajnos nem oldota meg a problémámat,hogy ha ösze van kötve a gitup aplikációval és megnézném milyen képek vagy videók készültek lefagy teljesen de még a kamera is és ki kel venem a baterkát akor működik de nem olyan dolog ami nélkül nem lennék meg úgyis ithon nézegetem át mik készültek.
timelapse tegnap készült
winter
nagyon elégedet vagyok a gyroval -
AcCEsS
senior tag
Én semmit, de miután olvastam a beírásod, rákerestem. Ezen az orosz oldalon találtam meg, a #304-es komment alatt megvan az összes verzió az 1.6.1-el együtt. Viszont a letöltés csak regisztráltaknak működik, és most erre nincs időm, esetleg próbáld ki!
-
Basii
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Sikerült beállítani. 5 perces felvételeket kszíttettem vele.Azonban a mai próba után azt tapasztaltam, hogy csinált ugyan néhány szuper felvételt, de az utánuk következők valamiért lejátszhatatlanok lettek, még a KMPlayer is lefagy tőlük. Van esetleg valakinek ötlete miért csinálja ezt? -
Persze, ez a vékony műanyag nem fog akadályt jelenteni, de a gyártó gondolhatott volna arra, hogy (bár a GoPro mikrofonja tényleg nem itt van) több kamera is itt fülel.
Szóval egyáltalán nem egy tragédia, és ha előre tudom, hogy ez van, ugyanígy megrendeltem volna, hiszen tényleg nagyon jó vétel volt, csak amolyan furcsaságként megjegyeztem.
MaCS
-
AcCEsS
senior tag
Én meg csak nyomoztam és nyomoztam... tényleg kérdezhettem volna!
Viszont legalább kikupálódtam a tartozékok tekintetében, és rengeteg cuccot szereztem be fillérekért! Erre különösen ajánlom az eBay-es eladók különféle aukciós ajánlatait, időnként elképesztően alacsony áron nyertem meg a liciteket!
A jelenlegi rekordom 0.01$, az OTP-s levonás 3 forint volt!
-
AcCEsS
senior tag
Az akku 1000mAh-s volt, de a pluszba rendelt dupla-töltő mellé adott is már az 1000mAh-s volt! Valszeg a 950mAh-s típust végleg lecserélték.
-
Kékkutya
csendes tag
Androidos app a Google Play-ban
Még nem hivatalos.
-
El bizony!
Normál módban a FinalCamen látom a kamera képét, de ha beiktatom a routert a Station-móddal, akkor megszakad a kapcsolat. A "Camera connecting, Please wait" pörgés megy egy kicsit, de Network errorral kiszáll. A telefon és a kamera természetesen kapcsolódik a routerhez (a txt-fájlban a wifiadatokat megkapta), de amikor keresésre állítom a FinalCam-et, akkor csak a helyi wifi-hálózatokat mutatja,magát a kamerát nem.
Köszönettel: MaCS
-
AcCEsS
senior tag
Hááát reméljük korrektek a kiszivárgott infók, mert a hivatalos Gitup mobilapplikáció is be volt harangozva az év derekán, hogy a megjelenése már csak néhány hét (sőt, erről az infóról tájékoztató kártyákat is tettek a dobozba), lassan meg már év vége van.
Egyébként ad bármilyen visszajelzést a távvezérlő arról, hogy sikerült elindítani vagy megállítani a felvételt? Tehát, ha mondjuk sisakon van a kamera, és elindítod a felvételt, mi jelzi vissza, hogy tényleg megy-e éppen a felvétel és nem fogod a kívánt esemény rögzítését elszalasztani? Próbáltam youtube-os videókon megnézni, de nem volt egyértelmű...
-
AcCEsS
senior tag
Itt a link, ezzel indítottam a flame-et!
Már meg is rendeltem, úgyhogy nem tudtok lebeszélni róla!!!
Lesz egy halom kupakom!
-
AcCEsS
senior tag
Nem hiszem, hogy emiatt volt olcsóbb! A gyártó oldalán az ismertető sem említi a kupakot, összesen 15db tartozékot ír a Pro packra, és ugyanúgy 15 darabos a GearBest szett is, hiszen a gyártói csomagot forgalmazzák. Csak hiperakció volt/van.
Mindegy, megrendeltem azt az 565 forintos kiegészítőt, legalább a vízálló tokra is lesz védelem... Azt hiszem a kupakkérdést ezennel lezárhatjuk, mielőtt a fórumtársak megőrülnek!
-
aAron_
őstag
Meg tudnád mondani high mit jelent 1080p60 esetében?
Nagyon gondolkodom egy ilyen kamera vásárlásán, vennék hozzá egy SD kártyát is. A kérdés, hogy mekkora és milyen lenne az optimális. Szeretném, hogy két akku lemerítése után se teljen be. 64-es mondjuk biztos bőven elég lenne méretre.
-
krisz242
tag
Amikor új firmware-t tettem rá, az első dolgom volt mindig, hogy kipróbáltam a távirányítót, hátha működik. Kicsit félek is, hogy ha jön friss firmware, akkor föl merjem -e tenni, mert mi van, ha megint nem fog működni! Pedig a 180°-os elforgatás -ami úgy tudom benne lesz- nekem sokszor hasznos lenne!
-
zgospel
őstag
Ja, nyílván az én hibám, hogy ilyen gagyi műanyagból készülnek a kiegészítők
Olcsó húsnak híg a leve, ez ilyen egyszerű. Szerencsére a kamera jól teljesít és szép képet lehet összerakni vele megfelelő utómunkval, de így több hónapnyi rendszeres használat után sajnos kezdem érezni egy-két kényelmetlenségét. -
TomiJordi
tag
Kösszönöm a választ ezt tudtam csak roszul tetem fel a kérdést én úgy gondoltam,hogy a telefont összekötni vele és telefonról kezeljem az csak akor működik ha van wifi elérhetőség de mivel nekem csak ithon van wifi a városba neg 4g és vá roson kívül már nincs nagyon szignálom ott nemtudom használni.
És egyenlőre nemtudom eldönteni milyet vegyek amibe van táv vezérlő is és még kell+egy baterka vagy olyat amibe van 1+ baterka csak akor a táv vezérlő már nem olcsó13$körül mozog -
Nauda
tag
Tesztelgetem is ezerrel 1.6B-t. 1080P-ben valóban tartja a 60 FPS-t kevés fény mellett is, viszont a 720P 120 FPS-nél még mindig jelen van a jelenség, érezhetően még a 60 sincs meg...240 FPS-nél pedig csak minden harmadik képkockára jut új kép
Valószínű a low light itt még problémás. Majd kipróbálom nappali fényben is.
-
owerwild
csendes tag
Van különbség. Én próbatermi felvételekre használom, ott a beépített mikrofon nem igazán jó, ugyanis a három hangerőállítási lehetőség egy kompresszort működtet, amit értelemszerűen nem koncertre ilyesmire terveztek. (bár ki tudja, lehet, hogy a legközelebbi frissítésbe már beleraknak egy "koncert" opciót is)
én használom a mikrofonját, nagyon jó blogolásra, egyebekre. Felhasználásfüggő.
Valahol e-bay-en láttam audio in/ USB átalakítót gopro-hoz, érdekelne, jó-e a gitupba
-
Karaya
tag
Jó ez a lencse. Te szerelted be vagy egy 90°-os Git2-t kaptál?
Az is érdekel, hogy lesz-e majd gyro kalibráció ezekhez az üvegekhez a következő firmwarekben? A kisebb látószög miatt elvileg más szögsebesség meg mozgás paraméterek kellenének az optimális stabilizáló algoritmusba. Próbáltad, hogy mennyire hatékony a gyro vele? -
Dénes78
csendes tag
Csak azért került nálam előtérbe az 1080P (4:3), mert így függőleges irányban nagyobb látószöget kapunk. Észrevettem, hogy a gyro bekapcsolásával kissé csökken a látószög, ezt lehet ellensúlyozni vele, de így, gyakorlatilag 30fps-sel számomra felejtős.
Más. Nem egyszer észrevettem, hogy felvétel közben ha a kamerát lerakom, semmi mozgása nem lesz, akkor kis idő múlva leáll a felvétel. Mintha valami mozgásérzékelős auto-stop funkciója lenne. Tudom, van benne autós fedélzeti kamera mód, de az nem volt bekapcsolva. Konkrétan kétszer produkált ilyet, máskor meg hosszú perceken át szépen megy a felvétel, hiába teszem le a kamerát. Arra is gondoltam, hogy a merülő akksi tréfálhatott meg. Nem tudom. Esetleg hasonló tapasztalat?
-
Dénes78
csendes tag
Azért nem jutott eszembe eddig bármivel is végigkockázni a videót, mert egyértelműen lehet látni a 30 és a 60fps közötti különbséget. Kérdés nem volt bennem, hogy nem 60-at látok másodpercenként. De most, hogy mondtátok, VLC-vel kikockáztam és meglepődtem. 60 képkocka van másodpercenként, ahogy a PC is írja, viszont minden második képkocka ugyanaz, mint az előtte lévő.
Na most ilyenkor mi van? Ez valami firmware hiba?
Szerk.: most olvasom, hogy mit írtál a képkocka duplázódásról. Múltkor valóban monitorra nézően indítottam a felvételt. Most is csináltam egyet, de lámpafénynél, az is duplázós lett. Kipróbáltam hát 1920x1080-ban is, ahol eddig megvolt mint a 60 képkocka, és lámpafénynél az is duplázós lett.
Holnap nappal minden kiderül...
-
Dénes78
csendes tag
Na! Te vagy az én emberem, csak nem azt a felbontást nézed, amiről én írtam.
Az általad lefotózott kijelzőn 1920x1440-es felbontás van beállítva (1440P 4:3), amit én is megtaláltam, valóban 30fps-nek írja a Git2 menüje. Amilyen felbontásról én beszéltem, az a mellékelt képen látható és 60fps-nek írja a Git2 menüje is, meg a PC is (az ebben a felbontásban készített fájl alapján), de még a videofájl bitrátája és a fájlmérete alapján is 60fps-nek kéne lennie, de higgyétek el, nem az, nagyon nem az. Szóval, kérlek, ellenőrizd le nekem, hogy nálad mi újság ebben a felbontásban (1080P 4:3)! Illetve mások véleményét is várom! Köszönöm! -
Karaya
tag
Ez az új beta3 FW csak Wireless Router kapcsolatban és a cserélhető boot logo-ban hoz most újdonságot. Akit ezek nem érdekelnek annak nem fontos feltennie, megvárhatja a véglegest. Amúgy jó ez a wifi AP mód, lehet vele pl. web-ről vezérelt security kamerát faragni a Git2-ből amikor majd valamelyik újabb modellre váltasz
Előtte Yi-t használtam, de ez a cég/kamera sokkal jobban meggyőzött. Elmondásuk szerint 2-3 hónap múlva jön a Git3. Erre jobban kiváncsi is vagyok mint a konkurenciára. Az is példás, hogy a Git1 a mai napig kapja a fw updateket.. -
drowns
csendes tag
Értem, így már világos, ki milyen keretet/állványt használ amúgy, van bevált eladó?
Én igazából kézben fognám, ezek a hajlíthatós tripodok vajon mennyire jók? Mit ajánlanátok túrákhoz, gyalogos felvételekhez? Valamilyen csíptető is jó lenne, hátizsákra vagy hasonló -
drowns
csendes tag
Köszi a válaszokat, arra lennék kiváncsi, hogy aki általános használja a kamerát kültéren, az mindig a vízálló tokban tartja, vagy egyéb módon monopodhoz, tripodhoz rögzítve?
Nekem a max hangokat alig lehet hallani benne a lezárt tok miatt.
Amúgy ugye a vízálló tok aljából ki lehet húzni a csavart azzal a csatthoz hasonlító talppal? Csak mert nekem nagyon szorosan van ott és nem merem megfeszíteni, nehogy kárt okozzak.
És akkor mégegy kérdésaz a csatt a vízálló kamera alján hova tud csatlakozni? Köszönöm!
-
drowns
csendes tag
pont az a lényeg hogy nem szeretnék sokat várni, mert a kamera már úton van EU raktárból
-
AttilaN
tag
Valahogy mindig akkor vásárolok, amikor megjelenik egy új modell
szerencsére akkor ez most máshogy alakult. Bár nekem nem kell sok K-s felbontás családi események, baráti összejövetelek videózásához, ez a minőség is bőven túlszárnyalja az elvárásaimat. Remélem sokáig bírja majd meghibásodás nélkül. SJCAM-ok sajnos fél év után cserben hagytak.
-
AttilaN
tag
Köszi ismét a választ!
Kis érdeklődés, mi lehet a legvégső pont felbontás és FPS ügyileg a videofelvételnél, amit ebből a kamerából, ezzel a szenzorral még ki tudnak majd hozni? Illetve, szerintetek meddig lesz Git 2 és mikor hoznak ki egy új modellt jobb hardverrel? Megfogalmazódtak bennem ezek a kérdések a komoly frissítések után, látom, hogy elkötelezettek a készítők, ez nagyon fontos.
-
maj-viktor
őstag
Yep, azért írtam, ha most 5típust nézünk a GitUp pont középen van... ár és minőségügyileg is sztem!
Amúgy ha érdekel youtube csatornámon akad pár sportkamos "teszt felvétel"
YouTube.com/JunkieeeBoy90 (SJCAM-ok, Xiaomi, SONY, egyéb) -
ZenoFirka
csendes tag
Akkor mondjuk attól az eladótól ebayen, amit nem sokkal feljebb ajánlottak, ha rendelnék 7.x dollárért egy 32gb Sandisk c10 UHS-I 48mb\s, akkor nem sok különbség lenne a kamera használatban egy 18.59dolláros TRANSCEND 95MB 85MB/WRITE 32GB UHS-I c10-hez képest?
Pc-re nem is bírok ilyen gyorsan másolni...
-
krisz242
tag
Világít a zöld és a piros fény is, de a kamera nem látja. Jó lenne, ha működne, mert ha sisakra rakom a kamerát, akkor a távirányítóval lehet csak normálisan irányítani.
Én 32gigás kártyával használom, úgyhogy mindig előbb merül le, mint ahogy megtelik. Átlag 4db 4gigás videó után kapcsol ki. Utána persze ha visszakapcsolom, pár percre még újra magához tér.
Na mindegy, veszek még hozzá pár akksit, és akkor lesz üzemidő, csak ne füstöljön el. Főleg a csatlakozók fém részén érezni, hogy forrósodik. Nem mondom, hogy nem lehet hozzáérni, de kimondottan forró!
Meg a távirányítóra kéne valami megoldás, mert az egy nagyon fontos funkció lenne!
Várom, hogy te milyen üzemidőt mérsz majd, köszi a segítséget! -
krisz242
tag
1.3-mal jött, én raktam föl az 1.4-et. Gondoltam downgradelek 1.3-ra (hátha azzal működik), de az nem sikerült.
Elvileg Spanyolországból jött, de asszem inkább kínai volt a kereskedő. A távirányító a Banggoodról van.
Sok Git2 fogyott már nálunk? Hátha találok valakit Bp-en, akivel tudok tesztelni egyet!
Egyébként 1080/60-as videót stabilizátort bekapcsolva, saját mérés szerint neked mennyit bír egy akksi? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest