Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifair
csendes tag
A főnökeim megértőek... Ha jól emlékszem még nem adtam magamnak fegyelmit.
Az ügyfelek, meg még örülnek is, hogy visszahívom őket (nem az ő kontójukra megy), mert kapok értesítést a nem fogadott hívásokról a szolgáltatótól. Amúgy munkaidőben nem szokásom hosszadalmas privát beszélgetéseket folytatni, 5-10 percet meg mindenki kibír.
Eddig is azt a megoldást alkalmaztam, hogyha az egyik telefonon beszéltem akkor nyugtáztam, ha a másik csöngött. Nagyon ritkán vettem fel, mert az meg az épp aktuális beszélgetőtársammal szemben illetlenség. Be volt állítva a hangpostámon egy szöveg, miszerint "jelenleg xxx okból nem vagyok elérhető, kérem keressen később, vagy írjon sms-t (ne hagyjon hangüzenetet)" + a szolgáltató jelzése. Még senki sem sértődött meg.
Lf
-
Lucifair
csendes tag
lcdtv:
Valamit nem értek. Az S1205-ben nekem pont az volt a lényeg, hogy mindkét kártya egyszerre aktív, ergo mindkét kártyán elérhető vagyok. Ritka az az eset, hogy mindkét kártyán egyszerre szeretnék két független beszélgetést lefolytatni, mert tudtommal csak ezt az esetet nem tudja ez a telefon lekezelni. Amint befejezem a beszélgetést rögtön mindkét kártyán újra elérhetővé válok (ha jól értelmezem). Amúgy én is fontolgattam a Samsungot, de végül a Gsmart mellett döntöttem. Ami eltántoríthatott volna mellőle az egyedül a Mo.-n nem kapható General Mobile DSTL1 lett volna, mert az gyorsabb talán (meg ott valóban foglaltat jelez a másik kártya, ha épp beszélsz a másikon).
Üdv,
Lf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest