Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifair
csendes tag
válasz
richter80 #280 üzenetére
Hi,
Sajnálattal hallom ami történt (eddig a fórumokon veled együtt a 3. képernyőtörést hallottam). Tényleg érzékenyek, bár szerintem ez minden nagy érintőképernyőt fenyeget. Régi telefonjaimat én is előszeretettel ejtettem le, úgyhogy ennek vettem egy brando tokot. Eddig egyszer ejtettem le tokban és csak fél méterről, szerencsére nem történt baja.
Más:
Használta-e valaki közületek a gsmartot mobil internetezéshez, mint a notebook modemjét? (Eddig a SE telefonomat használtam mint internet modem.) Ha igen, kérem árulja el hogy csinálta, beállítások, stb. (a szolgáltatóm, a T-Mobile egyre kevésbé szolgálatkész bármiféle beállítás terén. "Majd a szerviz beállítja pénzért.", "Ja, nem itt vásárolta? Akkor sajnos nem tudunk segíteni." Régen, 5 évvel ezelőtt mindenféle beállítást le lehetett tölteni a honlapjukrólmost meg semmit sem találok...)
Üdv,
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Kártya csere után nincs kép.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest