- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
richter80
csendes tag
válasz
Lucifair #244 üzenetére
hali,
én egy 4 GB-s kártyát rendeltem mellé, + autós tötltő (szintén speedshop). ha szeretnél rá navit, (kb 120 mb, + térképek), szerintem ez bőven elég, egy rakás zene, film is ráfér még, és ár-érték arányban is elég jó. nézz szét a speedshop-on, találni fogsz megfelelőt, garantáltan olyat, ami jó is a telóhoz
lcdtv:
csak annyi hozzáfűzés, hogy szégyen, amit kézikönyv néven hozzáadnak, de van egy pár weblap, ahonnan le lehet tölteni user guide/manualt. érdemes rákeresni, hátha abból ki lehet szedni némi infot. azért utánaolvasok, és szólok, ha találtam valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő