- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
igaziszega
csendes tag
Nahát kedvesek vagytok, hogy így szíveteken viselitek, a problémámat, hogy mp3-ra ébredhessek..
Köszi egyébként. Kipróbálom, mindkét verziót.A telefont egyébként most kaptam vissza. Eltörtem ugyanis a képernyőjét (nem volt nehéz), kicserélték nekem az SP-ban...mindösszesen 29.e-ért. de most sem jó, mert süket mint az ágyú (valószínű a mikrofonja is sérült az esésnél) Így megy vissza. Mivel kérésem ellenére tesztelés nélkül küldék ki nekem (nem szürték ki, hogy a mikr. is rossz), így most az sp saját költségén szállíttatja vissza és javíttatja meg a mikrofont. Ha tényleg így lesz, akkor bekerül nálam az "év internetes cége"-jelöltek közé.
Amúgy kedvelem nagyon a telefont nem találtam még elviselhetetlen szokásait.
üdv Mindenkinek -
igaziszega
csendes tag
Sziasztok!
Van, aki tudja, hogyan lehet ébresztőnek saját hangot (mp3-at) beállítani. Ezidáig nekem nem ment. Vagy nem is lehet.?
-
igaziszega
csendes tag
Sziasztok!
Akik már törték a telót (képernyőt) sikerült megcsináltatni?...hol?...mennyiért?..nincs maradandó károsodása?..tegnap az enyémet is utolérte a végzet..kicsusszant a pihe-puha bőrtokból és csattant a küszöbön...a folytatás ismert
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest