- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bli92
tag
Üdv.
Rég jártam már itt. Nem tudom ti tapasztaltátok e, de nekem kicsit nagyon kevés a memória. Tehát mondjuk megy az opera, meg az S2P lejátszó, és akkor már nem nagyon akarja működtetni a smartWatch alkalmazásomat, azaz megy, csak mindig leállítja. Nagyon zavaró, mert konkrétan ezért ezt a készüléket vettem a DUAL-SIM kategóriába, mert Winmobillal megy az SE órám, de így elég kényelmetlen. Bár most kipróbáltam egy módszert, amivel úgy tűnik, hogy még mindig él a kapcsolat és már vagy fél napja párosítottam, de a memória akkor is gyenge. Megnyitom pl a hasznaltauto.hu-t és minden mást leállít az operán kívül. Még ezt a szépséges időjárásos kezelőfelületet is. Meg van mikor elgondolkodik.. Szerintetek van megoldás? Azon kívül, hogy ne nézegessek használt autókat
Bár én sok "beépített" cucc helyett mást használok. Tudtok egy jó képnézegetőt? Teljes képernyős, elforgatott képpel? Mert a gyárin nem találtam a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest