- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bli92
tag
Saját magamnak válaszolva, ezt is megoldottam. Felraktam egy S2P nevű zenelejátszót. Igényes felülete van, és nem mellékesen minden állítgatás nélkül támogatja az órám.
Jelenteném, nekem a GPS is jól szuperál, 10 perc volt a hidegindítás a szobám csukott ablakán keresztül (hideg van kint). Én IGO 8-at használok. Nem szórakozik a memória miatt, de nekem is az eredeti windows képernyőre vált vissza. Kicsit belassul tőle, de pár pillanat és rendbe jön.
Ja és az ébresztőn voltam kiakadva mert hát elég gagyi rajta, meg apró, és mire azt álmos fejjel beállítom fel is ébredek, szóval ajánlanám az Ageye alarm progit. Nagyon poén. Vannak benne "szívatások" (így hívja a program) hogy csak úgy szundizhatsz, hogy végigmész a labirintuson amit megjelenít, meg megoldasz számolásokat
és amíg nem vagy kész ott ordít a füledbe amit beraksz ébresztőnek, akár mp3at is!!! sőt, többet is és véletlenszerűen kiválasztja, hogy mivel ébreszt reggel
nekem nagyon bejön, de még csak most próbálgatom ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Születésnapos a Noctua
- Steam Deck
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Orvosi kérdések
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nekem nagyon bejön, de még csak most próbálgatom ezeket.