Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bli92

tag

válasz Bli92 #434 üzenetére

Saját magamnak válaszolva, ezt is megoldottam. Felraktam egy S2P nevű zenelejátszót. Igényes felülete van, és nem mellékesen minden állítgatás nélkül támogatja az órám.
    Jelenteném, nekem a GPS is jól szuperál, 10 perc volt a hidegindítás a szobám csukott ablakán keresztül (hideg van kint). Én IGO 8-at használok. Nem szórakozik a memória miatt, de nekem is az eredeti windows képernyőre vált vissza. Kicsit belassul tőle, de pár pillanat és rendbe jön.
    Ja és az ébresztőn voltam kiakadva mert hát elég gagyi rajta, meg apró, és mire azt álmos fejjel beállítom fel is ébredek, szóval ajánlanám az Ageye alarm progit. Nagyon poén. Vannak benne "szívatások" (így hívja a program) hogy csak úgy szundizhatsz, hogy végigmész a labirintuson amit megjelenít, meg megoldasz számolásokat :))
    és amíg nem vagy kész ott ordít a füledbe amit beraksz ébresztőnek, akár mp3at is!!! sőt, többet is és véletlenszerűen kiválasztja, hogy mivel ébreszt reggel :D nekem nagyon bejön, de még csak most próbálgatom ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák