- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Akkor azert adtak ki a hotfixet, hogy legyen valami amig megjon a whql driver, es ne maradjon parlagon a Crysis par napig
Mostanaban tobb hotfix driver volt, talan nemi mentalitas valtozas tortent, azert az tenyleg gaz, hogy varni kell amig a hibakat kijavitjak amig kinem jon a whql driver, igy legalabb ha van hotfix day1 javitva vannak a hibak nehany esetben, mont mondjuk most a Crysis eseteben jatek megjelenese utan 5 nappal jott ki a szokasos havi driver. -
Speed®
titán
Ez igaz is. Mikor ez, mikor az gyorsabb. De az átlagos eltérést nem könnyebb és igazságosabb figyelni az értékeléskor, mint a kiragadott példákat?
"eredetileg is azert irtam mert azt allitottad akkor hogy nem."
Egyszer sem állítottam/írtam eztEllenben ezzel:
"Mint láthatod, élsimítás nélkül ekvivalens a két kártya, 1-2%kos előny.
Érdekesebb az élsimításos összehasonlítás, úgy látszik ott sikerült fejlődni.
Túl van spilázva az egész, alapvetően ugyanarról van szó új csomagolásban."Én sem vitázok szívesen, unalmas hogy mindig igazam van
(bocsi
)
-
Speed®
titán
Átlagold már a százalékokat a linkelt tesztedben
A %kos eltérés átlaga felbontást növelve csökken. Akkor melyikünk nem számolt jól?
Továbbra sem állítom, hogy clock2clock nem gyorsabb, mert minimálisan az.
De korántsem 10%kal, ahogyan állítják és korántsem minden helyzetben!
Tudod mire vagyok még kíváncsi a clock2clock teljesítményen kívül?
A minimumFPSekre a tesztelt játékoknál. Mert végülis az a lényeg. -
Gaboman
nagyúr
Amit állítasz az
Hány tesztet néztél már átt hogy látod ezt a külömbséget a gamek alatt.
Mert nem tudom te hogy vagy szerintem tévedsz nem is kicsikét!
Kb fele,fele arányban osztoznak a gamekben ki itt ki ott jobb egy kicsivel,de nem 10%-jó ha 1-2FPS átlagosan köztük a külömbség!Tomshardver
VrZone
Firingsquad
Ezek a tesztek nem igazán téged igazolnak. -
Speed®
titán
"sem igaz" Ha gondod van a matekkal, azon én nem tudok segíteni. Átlagolj.
Clock2clock ha lesz egy 3870es a kezembem, ígérem lecsekkolom neked.
De remélem Rudiék is eljutnak odáig hogy ilyen módon csekkolják az architekturális változás hatását, örülnék neki ha bebizonyosodna amit állítok -
Speed®
titán
Én végig azt látom, hogy az 5%os órajeltöbbletnek (777 vs. 740) köszönhető gyorsuláson kívül 1.5-3%+ van jelen. Átlagold az általad linkelt tesztben is a %okat, a legnagyobb össz% 1280x1024nél 8.7. Felbontást növelve folyamatosan csökken, 1920ban már csak 6.4%.
Ha felhúzzuk az XTt 777re, találgass hogy változnak a %ok.
Clock2clock nem igaz az állítás, bár kétségkívül jól hangzik. -
Speed®
titán
#438ban arra utaltam, hogy mindenki úgy állítja be, mintha hűdegyorsabb lenne, holott a legtöbb esetben pusztán a GPUk órajelkülönbsége jelenik meg.
Továbbá az vicces, hogy egy AMDs állítást indokként hoz fel valaki.#455: ha tényleg kielemezgetted az eredményeket, cáfolod amit leírtam?
Jelentősebb különbségek csak élsimításnál tapasztalhatók, látható.
De összességében clock2clock maradt a cucc ahol volt, csak olcsóbb lett.Az "ironizáló" mondat annak szólt, hogy már a csapból is ez folyik.
Thrawn
VR-Zoneon és Xtremetechen futottam vele össze, itt nem hangzott el, valóban.
Mindegy, kíváncsian várom, neked legyen igazad -
Gorneck
legenda
Vannak további sokkal mélyebb részletei az egésznek csak abba már nem akartam belemenni, mert megint le leszek b@szva, hogy mekkora xy fan vok...pedig ennek nincs köze az egészhez.
Egyszerűen arról van szó, hogy kell 250db "SpruceWood"/"Guanshan" fantázia névvel ellátott IBM (Esetleg HP/Lenovo csak nagyobb darabszámmal) Workstation, akkor azt le kell gyártani a vevő által kért formának megfelelően (etrav/bom-ba szerepel az OS/Soft/HW/Driver specifikáció). Ő adja a pénzt "mi" a terméket. Nem fordítva...hiába van jobb és olcsóbb neki az kell amit rendelt és kész. "jobb és olcsóbb" dologban is szívesen bárkivel leállok vitatkozni bármelyik oldal megrögzött hívőjével...persze nem ebben a topikban, de privikre bármikor válaszolok vagy megfelelő topikba nyilvánossan is elcsatázgathatok bárkivel... -
Gorneck
legenda
3-4 éves magyarországi IBM szerver tapasztalattal bátran ki merem jelenteni, hogy a 3dlabs wildcattel szerelt gépek száma is be előzte a FireGL karikkal kiszállított gépeket mennyiségét. A quadrot meg aztán viszik, mint a cukrot. Gondolom nem hiába...
A specifikáció azonos minden esetben és nagyon pontosan meg van határozva, hogy miből milyen verzió mehet rá...legyen az a lap biosa esetleg a VGA/raid kártya firmware, driver....Ettől eltérni nem lehet még ha az adott dolognak nincs is köze az összképhez....minden esetben tudatni kell az IBM-mel esetleg a vevővel a változás okát komoly indokkal...vmikor hónapokig képesek vergődni mire rábólintanak egy frissebb bios felrakására esetleg driver cserén...Egy kis plusz, hogy mennyire is ügyes bajos egy specifikus workstation legyártása/ letesztelése.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem érzem úgy hogy alapjaiban cáfoltál meg, épp ellenkezőleg, az egész arról szól hogyan lehet még jobban lehúzni a (hozzánemértő) felhasználót, akit csak az érdekel, hogy "működjön az a sz@r", és halvány segédfogalma sincs arról mi okozza a hibát. (ékes példa erre az itt hozzászóló CAD felhasználó)
Ahhoz gondolom programozónak kéne lennem hogy megértsem miért egyszerűbb a drivereket teleszemetelni minden egyes programhoz, mint kijavítni egy db. program hibáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest