- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
he7edik. #283 üzenetére
a gépben amikor össze lett rakva nem teszteltem semmit, semmi nicnshúzva, alapon megy minden.
Akkoriban még nem lett ovlna CAD gép, csak próbálkoztam vele, de munkára most asem használom, csak gyakorlásra, tanulásra...munkahelyen már modnták, hogy quadroval szemben ár-értékre a sima Geforceok is megérték, a 4-esekekkel is sokáig lehetett dolgozni.
-
rollins
őstag
válasz
he7edik. #241 üzenetére
Lehet hogy elég. A 3870 ha igaz, szépen lehet tuningolni, főleg a ramokat (bár nem minden tesztoldalon sikerült), akkor már tényleg ott van a 8800GT nyakán (persze azt is lehet tuningolni).
Kacsintgatok a 3850 felé (kb 42k-45k lesz), 256MB talán nem is annyira nagy érvágás 1280-ig, de még nem tiszta mennyibe fog kerülni a 512MB -os. 3850 256MB igaz lassabb, de ellenfele lehet talán a 8800GTS 320MB vagy a 8800GT 256MB. Az árak majd eldöntik, melyiket érdemes. Meg az sem mellékes, hogy most elég egy jó 350W -os táp is. -
vittuka
aktív tag
válasz
he7edik. #188 üzenetére
Pont ugyanezt akartam neked írni egyszer, de néztem hogy annyian megtették, felesleges lettem volna...
Az egésznek az a lényege, hogy állandóan mennek a találgatások és fújjátok hogy ati így meg ati úgy. Allandóan ottvannak azok a "lesz", "lesznek" szavak a mondatokban és amint kijön egy kártya, ismét ez van. Ha jól emlékszem pont hahakocka írta nemrég egy 88gt fórumba, hogy na várjátok csak ki az új atikat majd hogy elveri, mert megmondta a hétezerhatszáz gété is, meg nemtom melyik elvakult ati-s fórumtroll.. Most mit kell várni amúgy? Ja igen, ph! tesztet meg új drivert... Na drivert azt mindig várunk, nem csak ati de nv fronton is.
-
he7edik.
addikt
Egy-két dolog: a 179EUR és 229EUR a két kártyára stimmel hivatalosan. Persze az itt beszélt árak általában inkább nem hivatalosak voltak NV oldalról
A 3850 valóban melegecske, nem pörög fel a venti, már máshonnan is hallottuk, dolgozunk rajt.
Amúgy amelyik Crysis összehasonlításban vesztünk, az a benchmark része, némely kollega volt szíves és real game play alapon hasonlította össze a 3870-t és a 8800gt-t - ebben nyerő az előbbi (melyikőtök játszik otthon benchmarkkal? ). Hozzáteszem meglepődnék, ha bárki tudna itthon vagy bárhol a következő 2 hétben 8800gt-t venni. Úgy hallottuk totál kifogytak. Mi pedig első körben 400k db-bal indulunk (tunk) az ő 50k dbjükkel szemben.
by
LiGhTSaBeR
-
antikomcsi
veterán
-
rudi
nagyúr
Már látom is a TV nyilatkozatot magam előtt, amiben egy remegő kezű, monoklis Crytek ember papírról olvassa be, hogy ők nem fognak DX10.1-ezni, mögötte meg két verőember áll NV-s pólóban
Mindemellett szerintem a hírünkben is látható DX10 vs DX10.1 nagyon erős csúsztatás. Aztán ott van még, hogy Vista SP1-ig nem lesz DX10.1, de majd meglátjuk, hogyan alakul a móka. Ha NV kártyák nem fogják támogatni, akkor a fejlesztőknek már csak a belefeccelt munkát figyelembe véve is meg kell gondolniuk, érdemes-e DX10.1-gyel foglalkozni. Nem túl reprezentatív, de azért némi információt ad az aktuális gémerek kártyaparkjáról a Steam survery. Ilyen alapon nem lesz egyszerű a DX10.1 elterjesztése, és ugye ott vannak még azok az NV logós pólós verlőlegények is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest