- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
cat 7.11
ATI megjelenítésvezérlő Driver 8.43.2-071101a-054435C-ATI
Crysis hotfix
ATI megjelenítésvezérlő Driver 8.43.1.1-071113a-055588E-ATI
8.43.2 vs 8.43.1.1.
Akkor a hivatalosat használom minden tesztben, oszt kész. -
fLeSs
nagyúr
érdekes, de annak a crysis hotfix drivernek magasabb a verziószáma, legalábbis a filenév alapján.
-
fLeSs
nagyúr
kijött az új catalyst.
-
fLeSs
nagyúr
kedves dezz, ezt az infót már azután javítottam a cikkben, hogy te megjegyezted a fórumban, attól, hogy nem válaszolok minden egyes hsz-re, privátra még nem jelenti azt, hogy nem is érdekelnek, szóval légyszi ne ferdítsd tovább a dolgokat. ha ránéztél volna a cikkre, akkor láttad volna a javítást, ehelyett folytattad lejáratókampányodat, erről ennyit.
-
fLeSs
nagyúr
"most legalább tudjuk, hogy fLeSs számára a beírók számára hasznosnak tartott infók vagy egyéb építő jellegű megjegyzések nem mások, mint "idegesítő akadékoskodások" (ugye nem csak engem "szídott").
"
ha nem tűnt volna fel 2003 vége óta a fórumozók elvárásait is figyelembe véve készülnek a tesztek (alaplap/cpu/vga/hdd/lcd), érdekes, hogy éppen 2003 óta tesztelek a ph-nál, biztos véletlen egybeesés. rudi érkezése óta a táp/hűtés/ház/stb. tesztek szintén a fórumozók véleményének figyelembevételével készülnek.
viszont hosszú ideje nem véleményezés megy, hanem fikkantás, és ebből lett elegünk.a véleményem nem csak rólad szólt, hanem a sok másik dezzről, vaníliásrönkről és társairól.
ennek a témának másik topikot kellett volna nyitni, mert a hírhez semmi köze, de mi ezt lerendeztük magunkban, nem képzik vita tárgyát, úgyhogy nem akartam vele senki fárasztani, csak rákérdeztek, ezért leírtam.épp készítem a 3870-es tesztrendszert, telepítődik a 3dmark06.
thank you dezz and co.
-
fLeSs
nagyúr
Az NDA lejárta előtti nap du. kaptuk meg a kártyát, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy nem sietjük el a dolgot (ha az AMD-nek sem volt sietős elküldeni a kártyát...) Ez az egyik dolog.
A másik, hogy egy hosszú folyamat eredményeként átértékeltem a tesztelés mikéntjét, ez vonatkozik CPU-VGA-alaplapra egyaránt.
Ugyanis azt vettük észre, hogy minél több a teszt, annál több teszt kell nektek, minél nagyobb/több programot/játékot tartalmaz egy teszt, annál inkább mégnagyobb tesztet akartok.Minél jobb munkát akarunk kiadni a kezeink közül, annál több az elégedetlenkedő, nem érezzük úgy a rudiékkal, hogy a munkánk meg lenne becsülve (tisztelet a kivételnek), ehelyett egyre több a fikázás, a fikázó, úgyhogy kicsit változtatni fogunk a dolgokon.
Ezen kívül egy másik cikk topikjában lefolytattunk egy kis "eszmecserét", aminek a végeredménye az lett, hogy nem fogunk többé olyan tesztet csinálni, ami nem "fer" (köszönjétek dezz-nek), legalábbis egy bizonyos szempontból. Ez azt jelenti, hogy sok teszt késni fog (nem lesz több éjszakai tesztelés/éjjeli cikkírás/reggeli megjelenés), vagy egyszerűen kevesebb szereplőt fog tartalmazni.
Ez van.
-
fLeSs
nagyúr
nem tudja vki mikor jelenik meg a végleges catalyst 7.11?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #155 üzenetére
Az SSE4.1 nem létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest