- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_bill1
tag
Az az igazság, hogy nem ilyen 2 gpu-s csúcskártyát kellene csinálni, henem 1 gpus-at. Én még nem nagyon láttam olyat egy ilyen 2 gpu-s cucc bevált volna és népszerű is lett volna. Lehet, hogy az ati olyan taktikát akar, hogy gyengébb karikat csinál, de olyan áron adja esetleg, hogy párba lehessen venni őket.
-
rudi
nagyúr
Bocsi, de számok szempontjából sokkal inkább hiszek egy-két NV-s vezető embernek mint egy akármilyen jól értesült fórumozónak. Crysisen meg lehet kárörvendeni amennyit csak tetszik
A lényeg, hogy pénz és más mentalitás kellene az ATI alá, de ugye anno az FX környékén nagyjából ugyanabból a helyzetből indult az ATI és NV. Ma meg látható hogy mire juttott az egyik és mire a másik.
-
"Caution: Installing the Catalyst software suite 7.8 or 7.9 on a system containing the ATI Radeon™ X1950 AGP series of product may result in either the desktop failing to be drawn properly or the operating system failing to boot. It is recommended to continue using Catalyst 7.7 for this product at this time."
A 7.10-ben ez a figyelmeztetés már nincs benne, de sokan jelezték, hogy ugyanúgy nem működik sok AGP-s karival.
Az omegadrivers.net-en meg ez olvasható:
"(10/24/07)
The Omega Drivers v3.8.421 are ready!
They are based on the Official ATI Catalyst 7.10 drivers, but unlike them, these will work with AGP cards just fine..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest