- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
-
Thrawn
félisten
Közben láttam leírtad a tesztelés menetét a 2900 topikban.
A saját demóban gondolom mindenféle helyzetet előteremtetek (nyugis nézelődés, harc mindenféle robbanással sok ellenféllel).
Most hogy helyet csináltam a gépen lehet visszarakom ezt a Crysis-t, és kipróbálom a régi architektúránál számít-e a driver. (nem valószínű)ps: nem tudom mit panaszkodtok a Vista-ra, nincs vele semmi gond
-
Thrawn
félisten
Én 862-t írtam már először is, valaki megelőzött és hülyeséget írt?
-
Thrawn
félisten
Nehéz eset vagy az biztos. Másokkal ellentétben én nem akarlak meggyőzni arról, hogy az R600-ad lassabb meg rosszabb mint az RV670 (bár ezt talán hétvégén is megbeszéltük), amit mondtam az csak szimpla információközlés volt. A BIOS és az infó egyenesen az AMD-től származik egy betűt nem tettem hozzá.
Nade hogy totózzak is:
Van egy olyan érzésem, hogy egy olyan gyártó bukkant rá a hibára, aki gyárilag OC Edition-t akart kiadni a kártyából. -
Thrawn
félisten
Na akkor essünk neki. Azért nem tolták tovább egyiket sem a tesztekben, mert a PLL elfáradt, ugyanis az osztója magas frekiknél rosszul van/volt beállítva, ezért 860 MHz környékén megállt a tudomány. Nem véletlenül írtam be hátha Rudi-ék még nem álltak neki az OC-nek és végre lehetne egy tuning szempontjából is hitelesebb mérés. Szóval eddig amit láttuk az csak egy dolog.
... mégsincs este
szerk: egy elcseszett BIOS-nak nem sok köze van a csodaváráshoz, lehet csak 870-et mennek majd a kártyák...
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Juteszembe, ha a 38xx tuningnál jártok, és nem megy feljebb a core 862 MHz-nél akko BIOS bug-os a kártya (mint minden első szériás). A PLL freki elmászik a GPU frekivel, szerencsére már a gyárban javítják a többit, amik kint vannak meg BIOS frissíthetők (feltéve ha valaki megtalálja a flash progit hozzá, BIOS az van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest