- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #559 üzenetére
Mert aztán mással nem mi,én a mocival is igy vagyok,meg az autóval is.
Mendegyiken óriási bukás,azt hiszed a számítógép viszi a pénzt?
Vegyél egy jó mocit azt megtudod mi a pénzkidobás. -
Gaboman
nagyúr
Amit állítasz az
Hány tesztet néztél már átt hogy látod ezt a külömbséget a gamek alatt.
Mert nem tudom te hogy vagy szerintem tévedsz nem is kicsikét!
Kb fele,fele arányban osztoznak a gamekben ki itt ki ott jobb egy kicsivel,de nem 10%-jó ha 1-2FPS átlagosan köztük a külömbség!Tomshardver
VrZone
Firingsquad
Ezek a tesztek nem igazán téged igazolnak. -
Gaboman
nagyúr
Nem arról van itt szó,csak hülyeségeket írnak itt egy páran a teljesítménnyel kapcsolatban,sz@rok én rá hogy mit vesz és mi tetszik neki,de legalább nézzenek utána mielött hülyeségeiket írkálják ide be!
Jó kártyának tartom a 3870-et én is mondom ezt venném ha vásárólnék most mert ár/teljesítmény arányában ütős lesz.
De 2900Pro/XT-ről felesleges rá váltani ez bizonyos,ők meg ezt erőltetik hogy mennyivel jobb kártya teljesítményileg meg minden!
Hát ebben nincs igazuk egy kicsit sem,de beismerni ezt nem tudják.
Na jó én itt befejeztem a dolgot! -
Gaboman
nagyúr
válasz
spiercell #435 üzenetére
Látod okoska,Speed is megerősíti az én véleményemet is!
A helyesírásomhoz meg mi közöd?
Mondtam már neked hogy akinek most kell VGA-t venni annak tökéletes a 3870 de a 2900XT-ről nem érdemes rá váltani ha a teljesítmény számít!
Hány tesztet mutassak neked ahol nem jön ki a 10%-még véletlen sem vagy mégjobb,mutass nekem 5 olyan gamet amiben megvan a 3870 előnye 10%-ban! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #389 üzenetére
De a GTX az nem az XT versenytársa,akkor nézzük a GTS-el ott már megvalósul az gondolatmeneted!
Az XT-t mindig a GTS 640-hez hasolítsd! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #387 üzenetére
Nem,de jó része igen nekik kedvez,vagy te sem látod?
-
Gaboman
nagyúr
Ha a 38xx-as szériában csak 10-20% között van +ban akkor is lesz közel olyan jó mint a 8800GT és az árával még jobb vétel is lehet,ennyiről szól a dolog!
És ha ebből nagyobb anyagi bevétele lesz már megérte nekik!Ugye te azt nem is látod hogy a gamek 80%-án NV logó van.
Akkor meg nincs is miről beszélnünk a legtöbb game nekik kedveznek ez tény,ezt szeretné most az ATi kicsikét optimalizálni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Komplikato #226 üzenetére
Amit képeket belinkeltek az R680-ról szerintem nem igaz!
3780X2-néven jött ki,de az úgy gondolom csak 2db 3870 Cf-ben,nem az R680.Elnézést tényeg 3780X2 ami az R680!
Én nem néztem meg jól őket hiszen rajta van X felfogatásból 2db fejenként a kártyán! -
Gaboman
nagyúr
válasz
kill_bill1 #215 üzenetére
Az első képen a bekarikázott dolgokat én csináltam,hagy lássák hol vannak a külömbségek,de állítólag ez sem hiteles,a második képen azért homájosabb a táj mert ott az NV-nél még a felhök között van printscreen-ve a kép,így az nem mérvedó!
A lényege hogy többen állítják hogy szebb ATikon de várjuk meg a PH-tesztet és ott kiderül remélhetőleg! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Zé_Mester #200 üzenetére
Minek adnád el áruld már el nekem,senki nem fogja tőled megvenni csak alacsony áron és jó sokat buksz majd rajta.
3870-re amugy sem érdemes ha a teljesítményt nézed,de ha neked fontosabb a fogyasztás és a melegedés akkor cseréld csak le rá!
Mert amugy meg teljesen felesleges semmivel nem jobb nála játékokban,neked meg arra kell a kártya ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest