- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syde
tag
Lépéshátrányban? Igen valóban PR és üzletpolitaki szempontból mindenkép. Az Nvidia jelentős anyagi erőforrást eszközöl annak érdekében, hogy az adott kártyái adott programokban miként szerepeljenek. Ez ráadásul jól is jön a "lusta" és "mennyiség" orientált szoftverfejlesztőknek. Tekintve a két gyártó termékei közötti architekturális különbségeket.
Viszont gyártástechnológialiag és "effektív teljesítményben" AMD/ATI jóval előrébb áll.
Egy hasonlattal élve. Amikor megjelentek az első több magos processzorok. Hiába volt potenciálisan több lehetőség bennük, ha a szoftverfejlesztők mindezidáig kiaknáztlanul hagyták.
Értsd: Politika az egész. Ami nekünk nem feltétlen jó.
Egyébként is felesleges korai következtetéseket levonni. ATi szokása szerint, majd próbálja az Nvidia " tisztességtelen" előnyét az optimalizált meghajtói segítségével ledolgozni.
-
-
törölt tag
Retro11 ! Majd nézzük meg a képminőséget is, mert ezt többnyire elfelejtjük! Én inkább a kicsivel lassabb, de szebb képet adó kártyára szavazok! Magyarul: egyre többek véleménye, hogy az Nvidia kártyák nagyobb teljesitményének az ára a rosszabb képminőség...
Mielőtt félreértenéd: jelenleg egy Nvidia 7900GS-t használok, ám egyre jobban tetszik a HD 3850. Később,ha szükség lesz rá, tehetek mellé egy másikat - azzal a teljesitménnyel a 8800 GT már sehol sem lesz...
A 256MB-os GT-t meg felejtsd el, hacsak nem 1024X768-ban akarsz játszani
-
getziematzie
csendes tag
http://www.guru3d.com/article/Videocards/472/16/
Szerintem ezek a kártyák nagyon rendben vannak. 8800gts-közeli teljesítmény, 150 dollárért?
A kistesó (a 3850-es) sztem simán best buy.
"I don't use "that" word too often in my reviews, but "frack" it, the Radeon 3850 is just miraculous."- egyetértek.
Az meg sztem tökmindegy, hogy a 8800GTX ultrát nem verik oda, ki az a barom, aki 150 rongyot kifizet egy videokártyáért. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest