- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Az a baj hogy magadból indulsz ki...
Nem mindenkinek ugyanannyi ötvenezer, valakinek lehet hogy annyi mint neked 5000ft. Ennyit kiadnál simán nem? Es még marad is egy csomó más helyre..
Tessek én 140-ért vettem a kártyámat, jutott mellette más "értelmesebb" dologra is, de ha valakinek ez a hobbija, ezzel tölti szabadideje nagy részét, szerintem igazán nem nagy összeg mondjuk 50k. Bontsuk ezt le mondjuk 1 évre, ez mindössze havi 4166ft. Ennyi elmegy egy sörözésen is egy este alatt nem? A lényeg, hogy ez nezöpont és persze anyagi helyzet kérdése, nem feltétlen kell ehhez gépbuzniak lenni. Vagy lehet hogy én is az vagyok csak nem veszem észre!?
-
vittuka
aktív tag
válasz
he7edik. #188 üzenetére
Pont ugyanezt akartam neked írni egyszer, de néztem hogy annyian megtették, felesleges lettem volna...
Az egésznek az a lényege, hogy állandóan mennek a találgatások és fújjátok hogy ati így meg ati úgy. Allandóan ottvannak azok a "lesz", "lesznek" szavak a mondatokban és amint kijön egy kártya, ismét ez van. Ha jól emlékszem pont hahakocka írta nemrég egy 88gt fórumba, hogy na várjátok csak ki az új atikat majd hogy elveri, mert megmondta a hétezerhatszáz gété is, meg nemtom melyik elvakult ati-s fórumtroll.. Most mit kell várni amúgy? Ja igen, ph! tesztet meg új drivert... Na drivert azt mindig várunk, nem csak ati de nv fronton is.
-
vittuka
aktív tag
válasz
jani1973 #184 üzenetére
En várok, aláírom hogy nem rossz ez a kártya. De mindenki mást lát a tesztben is, objektíven nézem tényleg jó kártya, ha az ára is jó helyen lesz akkor minden rendben vele. Viszont ha kicsit NV-sen akarom megközelíteni ( ezt az amd-ati tette velem, azt vennem ha jobb lenne), akkor aztmondom crysis a nagy etalon játék minden topicban valaki megemlítette még ha tv tunerról is volt szó, akkor bizony 38%-al gyorsabb a 88GT nála. Lost planetben pedig 53%-os ez az elöny, viszont az ati nagyon jól teljesít world in conflictben, viszont vonalsimítással már 43%-al gyorsább nála az nv. Nézhetem így is nem? Az újabb játékokat nézem mert prey-el már a kutya nem fog játszani, most jött ki vagy 6 fps játék és jön még..
Szóval miért is nem lehet leállni ezzel a shaderekre gyúrással, ha az nv tegyük fel ennyi pénzt osztogat a játékfejlesztöknek és ez a jövöben sem lesz másként..? -
vittuka
aktív tag
Tisztában vagy vele mi az a PR? Szerintem inkább jófelé terjeszkedik az amd-ati, mennek szépen irodai komplett gépek, laptopok, pocket pc-kbe, mert nem tudnak lépést tartani a konkurenciával... Lehet ezt elemezgetni sokféleképpen, de azthiszem olyan szinten senki nem lát bele a cégbe hogy érdemes is legyen ezt megtenni.
Még mindig nem világos számomra, hogy egy kártyagyártónak optimalizálnak szoftvereket. Fizetnek és azon fut jól. Ha annyival fejlettebb az ati teknológia, akkor ezen az alacsony szinten ahol a játékok vannak írva miért nem fut jól? Vagy akkor egy másik szinten viszont rosszabb az a "gyártásteknológia" mint amit az intel csinál? Van ebben ráció? -
vittuka
aktív tag
válasz
hahakocka #170 üzenetére
Te miféle 5-10%-ról beszélsz te elvakult ati fanatikus?
Valszószínüleg az eddig napvilágot látott tesztek nem csalnak, az alienware már vagy 1 hete árul ezekkel a kártyákkal szerelt gépeket, biztos ki lett küldve néhány kártya tesztelésre..
Soha nem engeditek meg a puszta tényeket beszélni. Eddig az volt, hogy na majd várjátok csak meg az új ati-kat, majd most jönnek novemberben és figyeljétek meg mennyire alázza majd az NV-t. Ebböl annyi jött össze, hogy ittvan valami kártya valóban. -
vittuka
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #155 üzenetére
De egy pillanat, 5-10k-ról beszélsz, amikor jelenlegi ki tudja milyen tesztek szerint kb. 2x gyorsabb a 8800gt a 3850-nél. Nem ár/értékben kellene jónak lennie egy kártyának mindig? Persze itt megint jönnek azok akik nem olvasnak teszteket csak bemennek egy boltba és vásárolnak, nyilván a dobozán nem lesz rajta, hogy van egy 10k-val drágább kártya ami jóval gyorsabb. Persze ki tudja milyen árak lesznek, meg egyáltalán hozzá lehet-e jutni 88gt-hez...
-
vittuka
aktív tag
válasz
Mr. Green #149 üzenetére
28-33 fps az nálad folyamatos? Vedd lejjebb kicsit azt a grafikát, hogy kb 2x ennyit toljon és nezd meg úgy. Na az kb a minimum, ahol elkezd folyamatos lenni...
Egyébként annyi vita volt már erröl ne is offoljunk vele, de azt még odaszúrom, hogy dvi-os monitor lévén ha vsync-et bekapcsolok hogy ne töredezzen a kép tegyük fel HL2-ben, akkor az a 60fps amit kapok elég folyamatos de mégis van egy húzása az egésznek, sokkal közelebb van a 100fps a tökéleteshez ami persze már csak ráadás kivéve ha versenyszerüen játszol fps játékkal, mert ott viszont kötelezö.. Ezért inkább senki ne olcsóbb kártyákon gondolkozzon, amikor a 8800gt is kevés helyenként, na ez legalább ON volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest