- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#06658560 #319 üzenetére
És gondolod hogy az ilyen hibákért a hardware vagy a driver felel... a fejlesztők szimplán nem foglalkoznak azzal hogy ATi-n mit művel a software-ük, ők megírták nVidiára, ha használni akarod vegyél nVidiát, AMD/Intel viszonyban ugyanez a helyzet...
Szerk.:
"bár nem láttam még quadroval futó CAD et, biztos kemény, hiszen azt arra találták ki."Egy nagy büdös...
A CAD van úgy megírva hogy minden máson lassabb legyen, érdemekes módon a softmoddolt GeForce-okon valahogy megtáltosodik, pedig a hardware nem változik alatta...
-
L4mie
veterán
válasz
#06658560 #311 üzenetére
Nemtom... én személy szerint tervezőirodában vagyok mérnök gyakornok, és az új gépekben (AutoCAD2008) Asus 1650 es megy...hibátlanul, 2 illetve 3Dben otthon a 2000esen egy X800xl-t használok azzal sem láttam még semmiféle hibát, a melóhelyi gépemen szintén 2000el egy MX400 assal is elboldogulok 2D ben, de azzal inkább nem redereltetek ^^
szval csak annyit, hoy én nem tapasztaltam a Radeonokkal CAD ben SEMMI féle hibát, lassúságot! bár nem láttam még quadroval futó CAD et, biztos kemény, hiszen azt arra találták ki. -
rudi
nagyúr
válasz
#06658560 #203 üzenetére
Az ATI fő baja az üzelti hozzáállásában van. Azon lehet vitázni, hogy ez jó/tisztességes/etikus-e, de az tuti, hogy nem annyira hatásos mint az NVIDIA vagy mások működése.
Pro vonalon: az NV minden termékét hatalmas csinnadrattával lövi be - lásd Tesla, új Quadrok stb. - az ATI meg szinte fű alatt hozta ki az R580 majd most pár napja az RV670 alapú stream processzoros számolótömbjét (értsd profi célra szánt VGA-ját). Ha az NV-nek lenne dupla pontossággal számoló tudományos célokra alkalmazható GPU-ja, azt mindenhol öles betűkkel hirdetné. Aztán ott a support oldal, amit tökéletesen példáz a véleményed "ATi meg mint a szenteltvíz az ördögnek... "
Szerintem baromi nagy luxus ma azt hinni, hogy egy termék akkor van készen, amikor kijött a gyárból. Ismét NV-s példa, most játékos oldalról: már több mint 400 emberük dolgozik a TWIMTBP programban, ami csak és kizárólag arra való, hogy a játékfejlesztőket segítsék kódolással, bugkereséssel mindenfélével. Crysisen 5 NV-s fejlesztő dolgozott másfél évig, akik az NV-től kapták a fizetést, de mondhatni a Crytekhez jártak be dolgozni. Lehet azon sírni, hogy az NV megveszi a fejlesztőket, de szerintem célszerűbb lenne inkább felvenni ugyanúgy azt az X-száz embert és ugyanúgy keményen támogatni a fejlesztőket. Pénzbe kerül? Igen! Működik? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest