Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazából ezzel lassan oda jutunk el, hogy egy játékos csak a windows-verziók váltásáre (és akkor hol van még a hardver..) elkölti egy konzol árát adott életciklusra. Aztán ha kivesszük a játékot a képletből, oda jutunk, hogy az átlagfelhasználónak csak megszokásból kell windows (legyen az alternatíva akár osx, akár linux), és az ms most pont ezt a "megszokott, ismert" érzést küldi meg egy atombombával.
-
Fontos?
tag
"Csak gámereknél sajna a DX12 egy komoly gond lesz."
Áhh,én annyira nem félek ettől még,optimista vagyok ezzel kapcsolatban
Ha nem lesz meg nekik a "kellő" felhasználószám win8-ra,akkor nem lesz ilyen probléma.
(márpedig így 100%,hogy sovány a dolog)
-lásd anno VISTA-XP korszak...
A win 7 is még nagyon friss....asszeeem 2020-ig támogatott,szal van kb~10évük újra átgondolni ezt az ARM baromságot,mert így most ez szörnyű.
(..kövi ötletük az lesz,hogy ha autós-gamet tolok döntögessem a 24"-ost?..)
"ezt a hidegburkolós témát nyomják"
Mármint a csempe
-ez nagyon jó -
vlevi
nagyúr
"Az lenne szerintem a tökéletes, ha simán a desktopra ki tudná dobni vagy ikont, vagy csempét. Én szabom meg ott mekkora, hol van és adott progihoz vagy csempe vagy ikon kerül ki. "
Az android ilyen. Nem fényezni akarom a guglit, de ezt szerintem jobban eltalálták. Jobban személye szabható, nem olyan kötött, és ráadásul megvan az az érzése az embernek, hogy még mindíg egy hagyományos desktopot lát maga előtt, és ha kell, akkor megy be a kvázi start menübe, azaz a programok közé. -
törölt tag
és ez:
Tobii szemvezérlő eszközök ?Most jön az, hogy nem biztos egészséges?
Szerk: és ehhez még nem is feltétel a Windows 8, XP kompatibilis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest