- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Pont azért lesz Win8 only game, mert most is van win7 only game.
És mint már többször leírtam DX12 csak Win8on lesz ami magával hozza a kötöttségeket.
DX12 megjelenésénél még nem lesz win8 only, csak a dx12 kihasználhatósága lesz win8hoz kötve.Angel: "Mi ráadásul "Gizikénél" jártasabbak vagyunk az informatikában, tehát ha Mi ennyire nem látjuk meg a "jobbat" egy új dologban, akkor ő sem fogja...."
Ez mondjuk nem így van. Neki minél butítottabb a rendszer annál boldogabb. Annál kevesebbet kell kattogtatni. Kb mint a virusirtó ami állandóan kérdezget. Persze ha baj van akkor nekünk szól Gizi. És akkor is mi szívunk. Persze Gizi egyre boldogabb, mi meg egyre kétségbeesettebbek, hogy mindent helyettünk akarnak eldönteni. Hajrá modern rabszolgaság. -
oO7
őstag
"Akiknek nem tetszik ez a FOS winnyóócc ,azok akkor sem fogják telepíteni,ha a Misály félék vért pisilnek,vagy a falat kaparják a betonvasig"
Óóóó ha erről volna szó akkor egy büdös szavunk nem lenne...
de a siránkozók 99%-a azért sipákol mert használni akarja a Win8-at (valami érthetetlen okból kifolyólag), de a Win8 újításai nélkül... ha felfognák az emberek, hogy ha nem tetszik nekik a Metro felület és minden áron desktop mellett akarnak maradni, akkor még egy jódarabig ottlesz a Win7, akkor nem lenne semmi probléma... de ők minden áron a win8-at akarják visszabutítani... valamelyik topikban (lehet pont ebben, lusta vagyok visszakeresni) valaki azt mondta, hogy "miért nem lehet ezt a szar metrot kikapcsolhatóvá tenni meg adni az igazi felhasználóknak egy XP-s felületet?"... hát a hajam eldobtam -
Ribi
nagyúr
Csak gámereknél sajna a DX12 egy komoly gond lesz.
Most már jönnek játékok amik win7 only. Valszeg 3-4 év múlva ha nem szedik össze magukat és még mindig kényszerűen ezt a hidegburkolós témát nyomják, jönnek a win8 only játékok, akkor lesz nagy sírás.
XP- Win7 váltásnál is voltak fenntartásaim, mert pár dolgot máshova raktak, de tudtam, hogy majd megszokom. Most valamiért nincs ez az érzésem. Plusz dolgot ami nekem kell nem hoz, csak olyat amit "kell" használni mert az "nekem jó".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest