- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
#13260800 #427 üzenetére
"Volna mit megszívlelni az MS-nek ebből. Nem értem miért fejlődés az, hogy korlátozunk itt korlátozunk ott, meg amúgy mi megmondjuk, hogy te hogy csináld...."
"..., a lényeg az, hogy te csak szokd meg a felületet, hogy aztán telefonnál, táblagépnél, játékgépnél, hűtőgépnél, guminőnél... stb. is ezt keresd." - egészíteném ki.Szóval meg lehet ez alapozva tudományosan, csak nem biztos, hogy úgy, ahogy azt sokan látni szeretnék...
-
Misály
addikt
válasz
#13260800 #383 üzenetére
Értő olvasás nehéz mi? Mindenre adtam választ, a metróra meg már a legelején... Olvass vissza: "Win server, ott különösen van értelme a csempéknek elvégre azt a hulladék server managert hívatott kiváltani."
Kis grammar nazi: Válaszolsz....
Ha neked meg az sccm meg a wds rizsa ha ad integrálásról van szó, akkor tényleg nem vagyunk partiban... Tanulj egy kicsit erről a szerveresdiről
-
törölt tag
válasz
#13260800 #349 üzenetére
Egyáltalán nem imádják, azt szokták meg. És azért volt esélytelen, mert az egységsugarú júzerek megszokták a windows felületét, nekik az volt A SZÁMÍTÓGÉP. Most ms rákényszerít r=1-re egy olyan váltást, ami nagyobb mint egy win-linux váltás. Lenne rá egy söröm, hogy majdan a win8 átállás többe fog kerülni, mint a sikeres/sikertelen linux migrációs kísérletek.
És akkor most csak nagyvállalatokról volt szó, speciális igényekkel (ahol amúgy egyre több lesz a java-s megoldás, ergo egyre inkább átjárható lesz), nem egy mezei júzerről, akire ugyan azok igazak egy linuxra váltásnál mint amit páran most a win8-ra mondanak, hogy "csak rá kell szánni az időt", "1-2 hét és megszokod".
-
Fontos?
tag
válasz
#13260800 #383 üzenetére
Dyra WINS!!!
...FINISH HIM!!!
...és hogy a témához hozzászóljak:
Akiknek nem tetszik ez a FOS winnyóócc ,azok akkor sem fogják telepíteni,ha a Misály félék vért pisilnek,vagy a falat kaparják a betonvasig
-pl én nem használok almát,mert nem tetszik,de használok linuxot és win 7-t , mert az jön be,azokra van szükségem
Azért azt ne felejtsük el,hogy itt az MS egy "szolgáltató" és vannak termékei,amit ha nem fogadok el,azt hiába tolja az orrom alá....sőt,minél jobban erőlteti,annál jobban NEM KELL!
-
Misály
addikt
válasz
#13260800 #372 üzenetére
Sccm, wds berakja magától az új gépet adba, gondolom még nem hallottál róluk
. Kézzel pakolgatni gépeket 1000 szerver felett (ekkora mennyiségnél hetente 3-4 szerver jön létre,ill vonul vissza) kicsit időrabló. Részemről befejeztem, nem egy cipőben evezünk...
Tomtyi: reméltem hogy nem jössz ezek az ms ki akarja nyitni az x86os szoftvereket, de látom sikerült, tudnál még a jövőbe látni? Érdekelnek a lottószámok...
Ellenben az ikonok design eltérésében és annak bénaságával egyetértek, de ez is olyan hogy következő verzióban majd csinál az adott cég ami passzol, szal emiatt kér sírni.
-
Misály
addikt
válasz
#13260800 #367 üzenetére
Hibaelhárítással nem nagyon foglalkoztál még mi? Dmz-be te kiengeded az rpc-t? Mondtam én hogy az összes szervert nézegetem? Emc networkert hogy kezelsz mmcvel? AD mikor kezelsz napi szinten nagyvállalatnál? Egyszer összerakod onnantól a helpdesk pakolja be a felhasználókat.
Elfogult vagy és sarkítasz. Ráadásul elég szakbarbár módon
-
Misály
addikt
válasz
#13260800 #364 üzenetére
Mert az mmc tetűlassú ha kontinenseket kell átívelned. De ezek szerint nem dolgoztál még nagyvállalati környzetben sőt valszeg server 12t se láttál, mert az minden, csak nem színes és bugyuta
És nem tudom melyik marha honnét szülte azt a a fasságot hogy most szóval kell átállni minden cégnek 8asra pláne hogy ez valaha el is hagyta volna a billentyűzetemet. Arról az orbitális marhaságról nem is beszélve, hogy szerintetek metróra kell írni cad-et. Nőjetek fel és hozzatok logikus ellenérveket, mert eddig csak a hülyeséggel töltött szar jött.
-
Misály
addikt
válasz
#13260800 #349 üzenetére
"Egyáltalán nem pilótavizsgás a Linux mégcsak a közelében sincs nem tudásban hanem felhasználóbarátságban"
Majd ha építesz nekem ADSI-t annyi idő alatt linux alatt mint win alatt, ezt el is hiszem
MSt nem azért szeressük mert van egy könnyen kezelhető szervere, ez csak a kezdet. Azért szeretjük mert mindenre van az MSnek megoldása ami kombapitibilis, könnyen átjárható, és a felhasználók is könnyen el tudják sajátítani.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
#13260800 #342 üzenetére
Van arról fogalma az MS-nek hogy ha a felhasználók, és a fejlesztők, illetve a gyártók összefognak és bojkottálják a WIN 8-at akkor baromi nagyot bukhat (tudom ennek elég kicsi a valószínűsége) de a Vista esetén sem volt a gyártók lelkesedése eget rengető sőt.
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a nokiás szövetségük sem hozta azt az elvárt növekedést egyik cég részéről sem, ami meg is látszik a nokia részvény árfolyamán és windows phone részesedésének alakulásán.
-
vlevi
nagyúr
válasz
#13260800 #342 üzenetére
"Mi mást tehetnél? Programok milliói készültek el Windowsra. A cégeknek olyan költségekkel járna a váltás, hogy kár is róla beszélni. "
Többször lehetett olvasni, hogy különböző városok (pl. München) megpróbáltak áttérni ingyenes szoftverekre. Win+Office helyett Linux+Openoffice. Milliárdokat ráköltöttek, és már állnak vissza.
-
attila9988
őstag
válasz
#13260800 #342 üzenetére
Majd megszokod..
Mi mást tehetnél? Programok milliói készültek el Windowsra. A cégeknek olyan költségekkel járna a váltás, hogy kár is róla beszélni.
Én ugyan nem. Valahogy kiírtom belőle. Lesz majd erre kismillió megoldás, és megint divatba jönnek a windows -hoz a különböző felületek. Ráadásul ez is csak akkor kell, ha már nincs 7 -es. Az meg még nem holnap lesz.
Kicsit kényelmetlen lesz desktopon a Windows de ezt az MS telibe sz*rja.
Akkor rohadjanak meg a window 8 -al együtt. Nekem így nem kell, azt garantálom.
Majd megszokják egy idő múlva meg mikor a táblád és a telefonod is MS lesz majd látni fogod az előnyeit.
Oké... a pc nem telefon. A pc nem tábla. Ne mondd nekem hogy ugyanolyan kezelőfelület kellene rá. Engem erőszakkal egy egyértelműen rosszabb megoldásra nem lehet rászoktatni, mert akkor lassabban haladok mindennel, és rabolja az időmet, amit értelmesebben is el tudnék tölteni.
Ha nem akkor is mind1, mert a Windowson futnak a vállalati szoftverek továbbra is
Amíg pár nagyobb úgy nem dönt, hogy dobja az ms -t. Ma már ez nem elképzelhetetlen dolog. És ilyen szívások hatására simán bekövetkezhet, mert az is költség ám, ha a munkások nagyon nehezen fogadják be a sulykolt rendszert, és ha mancikának meg kell tanítani a metro ui -t is. Nincs az ms -nek sem tuti helye, hidd el.
Ha te birka módon loholsz utánuk, az a te bajod. Én nem. Illetve ahol muszáj, ott majd kiírtom belőle a sok szemetet, és teszek a helyére használható dolgokat.
-
attila9988
őstag
válasz
#13260800 #330 üzenetére
Te azért félre érted az MS-t. Megtudnák ők oldani csak nem akarják.
Én ezt nagyon jól tudom. Naná hogy meg tudnák oldani, ha egyszer ott van a komplett megoldás náluk. Nekem meg engedtessék meg, hogy kifejezzem nem tetszésemet egy idióta koncepcióval szemben, ami véletlenül sem való pc -re. A pc nem mobiltelefon, és nem is tablet. Ezért a mobiltelefon interface nem működik rajta olyan hatékonyan, mint egy olyan , amit direkt arra fejlesztettek ki. A metro ui -nak desktop -on kellene egy ikon a start menübe, és ha akarom, akkor leindítom. Akkor ki is békülnék vele, illetve nem nagyon lenne elindítva sem, mert minek...
Értem én hogy az ms ezzel a megoldással akar rákényszeríteni arra hogy használjam a vackát, de nekem pont nem kell, és ezzel csak bosszant. Nekem egy jól átlátható menü kell, ahol megvan minden, amit keresek. Nem kellenek full screen sík hülye programok, amiknek nem látom semmi hasznát pc -n... és ezt hangsúlyoznom kell, mert mobilon biztosan hasznos és érdekes a metro, és a kis vacak programok, de azoknak semmi keresnivalója nincs a rendes pc -n. Ez így rossz!!! Érted? R.O.S.S.Z.!.!.!.!.!.!.!.! Ez a lényeg. Nem megérteni akarom az ms -t, és pláne nem szolidaritást vállalni vele és a céljaival, aztán birka módon megpróbálni "beleszokni" a hülyeségbe, hanem használni a gépet arra, amire éppen kell, úgy, ahogy nekem tetszik, és rendes kezelőszervekkel, nem ilyen béna csempékkel, amik ráadásul még gusztustalanok is ekkora méretbe. Még az asztal is vissza lett butítva olyan mértékben, aminek tényleg nem látom semmi értelmét, és kissé ködös a mögötte lévő koncepció is, hiszen akár normális asztal is lehetne a metro ui mögött akár.most őszintén mivel tudod kiváltani a Windowst? Semmivel. Ellenben a Táblát és a Telefont simán. Nyilván való, melyik réteget szarják le a legjobban.
Nem is hinnéd hány terület van, ahol simán ki lehet váltani. Ezzel szemben akkor is logikátlan, hogy direkt megszivatja a cég a platform elsődleges fogyasztóit. Mint írtam, normálisan el lehetne szeparálni egymástól a különböző területeket, és akkor mindenki boldog lenne a windows 8 -al. Azt se felejtsd el, hogy vállalti felhasználás, és az otthoni ökörködés nem ugyanaz a kategória. A táblás marháskodás messze nem annyira fontos, mint a rengeteg business noti, amit munkára vesznek. Tehát pont nem jó seggbe rúgni a vállalati ügyfeleket, ha nem valami jobb dolgot kínálsz, mint a régi. Márpedig itt pont erről van szó.
-
Glenda
addikt
válasz
#13260800 #150 üzenetére
Azt mondták már, hogy lehet a klasszikus desktopot is használni?
Mindenki azt szajkózza, hogy start sceen így, start screen úgy.
Éles gépen fejlesztésre használom, addig látom a start screent, amíg keresek, vagy amikor nem dolgozom akkor az van nyitva, hogy elég legyen csak ránéznem a képernyőre és máris lássak mindent. -
erdoke
titán
válasz
#13260800 #153 üzenetére
Továbbra se értem, ki mondta nektek, hogy mihamarabb váltsatok Win 8/Metrora a munkahelyen.
Elképzelhető, hogy lesz később egy másik (Professional?) kiadás, vagy az SP1-re átgyúrják a hagyományos megközelítéssel használt felületet, esetleg választhatóvá teszik. Az elején nyomni kell az újat, hogy megszokják azok, akik megfelelő géppel veszik. -
erdoke
titán
válasz
#13260800 #150 üzenetére
"Csinálnak egy rendszert ami jobb és gyorsabb és kevesebb erőforással is beéri mint a Win7."
Pontosan erre próbáltam felhívni a figyelmed, miszerint nem a mostani gépedre csinálták! Az ULV IB és ARM-os gépeken nem lesz (lényegesen?) gyorsabb, csak próbálja ugyanazt a szintet hozni, hogy a fogyasztásra kihegyezett gépeken se érezze visszalépésnek az a júzer, aki esetleg az általad leírt szintű vasról vált egy Surface-re.
Azt se értem, milyen alapon fikázod a felületet, amit nem próbáltál olyan eszközön, amire fejlesztették. Ha jól felnyúzom egy beágyazott rendszerre, akkor én is jöhetek habzó szájjal, hogy milyen szarul fut a pénztárgépemen? Ki a franc akarja 24-es tableten használni? Egyébként meg miért kellene "kitölteni" a 24-es monitort csempékkel? Eddig is kitöltötted ikonokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest