Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
Sziasztok hol lehet beállítani a bal v. Jobb kézen van az óra.? Már végig néztem mindent de nem találom sehol. Eddig a bal kezemen volt az óra, most átkellett rakni a jobb kezemre ,de sajnos nem találom hol kell átállítani. Köszi.
-
róland
veterán
Valaki meg tudná nézni, hogy a GWA2-t mennyiért számolja be a Samsung az új GW6 árába? (Érdekelne, hogy mennyit buktam a beázással, mert így 25010,- Ft-ot adnak érte, ez a minimum beszámítás [10,- Ft] az extra 25.000,- Ft-tal megtoldva.)
-
róland
veterán
Én az utolsó úszásig szerencsés voltam, többször volt medencében, Balatonban és bírta. (Válaményem szerint itt a kijelzőt tartó ragasztás elégtelen. Ám ugyanezt a ragasztós dolgot telefonon sikerül megugrania a Samsungnak, S8 telefonomat jó párszor elmostam folyó vizes csap alatt.)
-
bbendre
őstag
-
robyg
senior tag
válasz
Yogibear974 #8385 üzenetére
Szétszedtem egyértelmű, hogy beázott.
Szeretem én is a Samsungot de ez elég g.ciség tőlük, hogy vízállónak írják 50m-ig tesztelték.
Az én véleményem hogy kamu baromira nem viszik le 50 méterre az órát.Múlt hét vasárnap mentem vele 2 méteres medecébe 2-szer lementem a legáljára a fülem már azon a mélységen majd szét robbant. Utána rá kezdett rebooltolni.
Az én véleményem Samsung órával vízbe nem szabad menni lutri nagyon hogy hogy bírják. Esőbe ha elázik nincs vele gond vagy ha a csap alatt pár perce tartod hogy elmosd.
Ilyen téren megbízhatatlan a gyártó. Töltésnél is 25 wattnál megálltak.
Megfogatam telefont, órát csak itt a hardveraprón veszek használtan. Ki lehet fogni olyat aki vigyáz rá. Apum most vett egy Active2 BT 44mm 20 ezerért nagyon jó áron fóliával vigyázott rá az előző tulaja.
Túl vannak árazva a Samsungok nem ér annyit.
-
kmarci25
veterán
4est akciósan láttam múltkor 60 alatt, úgyhogy egyértelmű, hogy nem éri meg javíttatni. Én még sosem vittem vízbe, csak egyszer áztam benne bőrig egy 20 perces esőben, biciklin. Nem lett baja szerencsére.
Ja, ez a 2es. Nekem 3as van, de az a kettő ugyanaz, csak a tokozás más. -
róland
veterán
Én sajnos búcsúzom a topiktól. Múlt héten a Balatonban elvesztettem a kijelzőt (s így értelemszerűen jó pár percen keresztül ázott is az óra belseje). Szervizt kérdeztem, de inkább nem költenék 60.000,- Ft-ot vagy többet a javításra.
Valószínű, egy Watch 6/5/4 lesz az utód. Azokon legalább működik az órás fizetés. -
Yogibear974
senior tag
Sajna beázik vagy be fog, ez szamszung betegség (is). Egyszerűen nem tud vízálló órát gyártani, hiába az IP68. Bizonyos idő után elengedi a ragasztott üveg az óra váztól. Nekem 3 év után tavaly nyáron ázott be a Balatonban. Akkor javítása 82e HUF lett volna.Korrózió, főpanel, kijelző, ECG szenzor, akku, hátlap. Szerencsére sikerült kiszárítanom (rízs módszer). A barométer szenzoromnak valóban annyi lett. Nics magasságom. Lépcsőzés, túrázásnál, futás, bringa,stb. Evva, megvagyok nélküle, szerencsére működik, de vízbe már nem viszem. Érdekes pl. a garmin tud vízálló órát gyártani, és nem ázik be. Kíváncsi vagyok, hogy a Watch 6 mire lesz majd képes e téren. Gyanítom jobb, ha vesz az ember hozzá full kiegészítő biztosítást, így a szervíz nem dünnyöghet ha beázik, és nem kell mindenféle védelem rá. De ez vicc. Gyanítom, hogy lesz bőven negyed milla így is. Biztosan túl lesz árazva. Félreértés ne essék. Imádom az Active 2 nem volt olcsó anno, használom ameddig meg nem makkan. Az akku is jól bírja még így 4 évre. Van Seiko Chronom, de ritkán használom, annyira hozzászoktam az utóbbi években az okosórához.
-
espista
senior tag
Sziasztok. A google maps navigációs utasításait meg tudja valahogy jeleníteni az óra?
-
adamklark
senior tag
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Kérdésem mennyire ajánlott az órát medencében használni.
Úszásra kellene.
-
kisdani
csendes tag
Segítséget kérnék sehol se találom hogy holt tudod beállitani a hívás elutasító üzenetet
Köszi szépen -
pusihusi
addikt
Sziasztok az órát nem Samsung telefonnal használnám,így nincs EKG stb. Hogy s mint kell mókolni hogy tudjam használni minden funkciót? Köszönöm!
-
Gabesz87
veterán
EZT a számlapot használom kb. 2 éve. Ma vettem észre, hogy a hőm. és a páratartalaom 0-t mutat. Egyszerűen nem mutatja az aktuális értéket, hiába indítom újra az órát. Más számlapra váltva nincs gond. Mi történhetett?
-
-
Jorgos01
tag
Sziasztok!
Valamiért az utóbbi időben edzés (futás, gyaloglás) után a Healtban nem látom a térkép adatokat.
Nem nyúltam pedig semmihez.
Megnéztem az órán a GPS bekapcsolva, a Healtban a Helyadatok bekapcsolva.
Térképet mégsem látok.
Mi lehet a gond, mit csináljak, hogy ismét legyen az edzéshez térképadat?
Előre is köszönöm. -
Sumptuous
senior tag
válasz
Brandynew #8361 üzenetére
A napokban gondoltam én is rá, hogy lecserélem az active 2-őm, de ahogy hasonlítgattam össze a többi órával, rájőttem hogy felesleges. Nagyon szeretem, szuper kis óra mái napig. Újat már nem vennék, de ha kifogsz használtan 30e körül egyet, csapj le rá, nem fogod megbánni. Szerintem ebben az árban elég jó deal. Ha elég az amit tud. (Mindent is tud
) Nfc-vel nem tudsz fizetni vele, de ez az egy dolog van ami fontos negatívum a 4hez képest. Én telefonnal fizetek mindenhol, így nekem felesleges is lenne. Nem tudom neked mennyire lényeges szempont.
Egyébként egy gyors rendszerű óra, rengeteg számlap elerhető rá, és elég jó minősegűek. (Főleg a fizetősek, 350-600Ft körül vannak igazán jók.) Amit nagyon szeretek benne, az a hatalmas fényereje. Direkt napsütésben is simán használható, leolvasható.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Érdemes még Samsung Watch Active 2-t venni, vagy inkább Watch 4?
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Most laktam be egy Activ2 őt . Hol tudom beállítani , hogy milyen alkalmazásoktól jöjjenek érzesítések ?
Watch4 em van , de ezen mintha máshogy lenne . Legalábbis nem találom .
Köszi !SZTORNÓ !
Megvan .Bocsi !
-
pusihusi
addikt
válasz
Yogibear974 #8358 üzenetére
Szia jól működik, nem voltam hidratálva!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
pusihusi #8356 üzenetére
Helló
Ellenőrizd a szenzorodat lehet, hogy megkotlott.
Innentől kutakodjál. Nagyon jól leírják.
Sajnos ezek az órák nem igazán bírnak ki 2-3 évnél tovább hibátlanul.
Beáznak, meghalódnak a szenzorok. Nekem pl. a barometer ment tönkre beázás után. Szerencsére kiszáradt, de korrodálódott. Nincs magasságom. Használom, ameddig lehet.
Kíváncsi lennék a Watch 5, hogyan viselkedik. Gondolom az is ragasztott kijelző felső részes.Talán a watc 6. Ott meg állítólag visszakerül a lünetta. Jobban kell szigetelnie.
-
nbwpv9
csendes tag
sziasztok!
Androidról iOS-re váltottam, de az órám egyelőre még a GWA2.Valaki tapasztalt Iphone-al használva érezhetően gyengébb akkuidőt?
Nekem nagyon gyorsan merül, lehet azért mert az Iphone midig átküldi az értesítéseket, még ha nincs rajtam az az óra akkor is.
A másik kérdésem ebből adódik: iOS-el használva működik a távoli kapcsolódás? Van valakinek infója/tapasztalate erről?
Ha nem támogatott akkor a wifit offolom az akkuidő érdekébenAmúgy rossz látni hogy elbutult szegény óra, de hát ez van...
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Active 2-öm van kifogástalan, csak az EKG -t nem tudom mérni3 napja ! Érdemes csináltatni? S hol? 2 éves. Vérnyomást mér . Volt visszaállítás , kalibrálás. Minden amit tudtam vele csinálni!
Köszönöm!!! Úgy látom hogy az ujjamat nem érzékeli a felső érzékelő gomb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest