Új hozzászólás Aktív témák
-
DonManó
tag
Nem akarlak elkeseriteni, de nalam is igy kezdodott. Voltak kabelek amikkel toltott, es amikkel nem. Eleinte pereze mindegy milyen kabel volt. Sokaig csak a gyarit hasznaltam, aztan azzal akadozva kezdett el tolteni, gondoltam elromlott a kabel, csere. Az ujjal megint toltott egy darabig (par het), aztan azzal is beadta a kulcsot. Azota semmivel sem hajlando tolteni, most szervizben van, de meg garis a telo az a szerencse. Nem azt mondom hogy a tiednek is ez a baja, de sajna nem kizart.
Tapasztalatokat szivesen varjuk. -
Demolator
tag
Közben arra jöttem rá hogy valami security szabvány probléma az ok és sajnos a telóban nincs ilyen beállítási lehetőség, de ha utána kötök 1 normál routert simán jó. UPC féle elbarmolás sztem a UPC-WEE-FREE óta van ez talán. Vagy van valami jó kis Wifi app amivel lehet ilyesmiket konfigolni?
-
kat
tag
Hmm.. nekem is van egy olympus 610-em, de nem viszem magammal szinte soha, mivel a lumiám elég volt eddig, de most vissza kell szokjak rá, mert este nem tudok igazi képeket csinálni ezzel.. nappal ok. De este sem a színhűség, sem az élesség nem ok.. egyébként szuper jó telefon, szép, gyors, minden rendben vele..:-)
Ui
lvastam valahol, hogy van egy app, amiben nem 3gp, hanem mpeg a formátum a videófelvételnek.. nem tudja valaki a nevét, letölteném a playról..:-)
-
gorcsev27
tag
Az official nekem is csak egyetlenegy alkalommal produkálta a leállást és az is lehet, hogy ha fenn hagyom, nem is fordult volna elő többször. De tény, hogy öt nap alatt egyszer előfordult, míg a custom hónapok alatt semmilyen hibát nem mutatott.
A kompromisszum dolgot nem értem, én a telenor miatt romtól függetlenül semmilyen problémát nem tapasztaltam. -
gorcsev27
tag
Tényleg utolsó utáni legutolsó.
Official ROM rögtön telepítés után, érintetlenül, jól televágja a memóriát, mert amint az a méretéből is látszik, tele van gyári szeméttel. Alkalmazás leállt hibaüzenet (még mindig úgy, hogy én még semmit sem telepítettem). NEKEM speciel semmi extra sincs benne, ami hiányozna, pláne nem ezen az áron. Viszont nagyon hiányoltam a működő GravityBox-ot, ami a custom ROM-ban benne van. Pár nap után elegem lett belőle és visszatettem a custom ROM-ot, amiben lehet, hogy a GravityBox-ot leszámítva semmi extra sincs és nem KitKat, viszont hiba nélkül megy, most már kettőnknél.
@rothk: mi is Telenor-osok vagyunk, a nejem ráadásul két SIM-mel is, semmi gond nincs vele.
-
gorcsev27
tag
Én is többször leírtam (és volt rá példa, hogy egyetértett vele valaki), hogy ez a custom ROM a legstabilabb elérhető ROM ehhez a készülékhez. Arról már nem is beszélve, hogy kalandok nélkül, pofonegyszerűen telepíthető. Gondolom, az sem véletlen, hogy van forgalmazó, aki ezzel szállítja a telefont a hivatalos helyett.
Persze, akinek nem a fent említett szempontok az elsődlegesek...
Nekem egyértelműen jobb, mint az official, de ízlések és pofonok - ezért is írtam offba és azt hiszem, nem is fogom többször. -
DaemonX
aktív tag
-
BViktr
tag
Meg nincs támogatottsága itthon, meg amúgy is minek a fhd mert semmi különbség a hd-hoz képest.
Erről jut eszembe. Ma sikerült összehasonlítani egy Samu S4-el a kijelzőt.
Ugyan azt az fhd képet egymás mellé téve, elhanyagolható a különbség, még napfény mellett is. Pedig az amoled. Ami nekem spec. túl színes, nem sok köze van a valósághűhöz, de az olvashatóságot nézve semmi különbség. -
tahepa
senior tag
Persze a tényekkel alátámasztott negatív tapasztalatokra várok...már ha léteznek....és olyanoktól akiknek ténylegesen van ilyen készülékük és nem két nap használat van a hátuk mögött...
Fikázni pedig bármit lehet...akár ész nélkül is....
Megjegyezném hogy Zte v5 Redbull 2/8 és ekközött vaciláltam eddig de a bemutató meggyőzött
-
gorcsev27
tag
A gyári töltő névleg egy egész amperrel tölt, így nem meglepő a gyors feltöltés.
Azért a 10 perc alatt 1-100 annyira szép, hogy már egy kicsit gyanús.
És a túl gyors töltés az élettartamot is lerövidíti.
Vettem hozzá egy tartalék akksit, néha cserélem a kettőt és olyankor külső töltőre teszem a lemerültet, ami fele akkora árammal tölt.
Mindenesetre határozottan többet bír az akksi, mint amennyire az előzetesek alapján számítottam.
USB-ről egyébként lassabb nekem, de csak kicsivel. -
imapwnurface
újonc
Hát a gesztusos funkció az nincsen(azaz még nem találtam meg de mindjárt utána nézek)
Viszotn ha a fülemhez emelem akkor automatikusan elsötétül a képernyő.A touch os2.0-át honnan tudom leszedni rá?
Meg hogyan tudom rootolni? azaz milyen progival, mert a root genius nem tudta 2x próbálkozás után se. Leszeretném törölni azt a sok felesleges gyári vackot amit ráraktak
-
BViktr
tag
Csak jól emlékeztem, hogy láttam benne valami okosságot.
Ez akkor is jó tud lenni, ha két pl. T-s kártyát akarsz használni. Ugye mindkét simhez u.az az imei tartozik. Ha van egy régi vagy rossz telód a sufniban, annak az imei-számát átírod az egyik slotnak és már megy is a két kártya. -
Fredy74
tag
Nem tudom, hogy tudjatok-e, de az itt levo weboldalon rengeteg Rom van :
[link]
Igaz hogy indonezul van de a Google segitsegevel le lehet forditani.
Nekem meg nem jott meg a telefonom( remelem a heten megerkezik) de akinek mar megvan az kiprobalhatna innen egy ket Rom-ot, es leirhatna a tapasztalatokat.
Koszi -
rdt89
addikt
Kipróbáltam needromon az összeset, de egyik se adta. Visszaraktam a gyárit egy kis akkumulátoros beállítás tuningal és gyári nova launcherrel. Nagyon bejön eddig és 28 ezret gurít Antutuban. A Vanilia 4.4-el a telefon csak egy tömeg készülék lesz semmi kiemelkedő funkcióval. A gyári rommal rengeteg egyedi és hasznos funkció van, mely más készülékekben hiánycikk.
-
solyomferi
tag
Én nem látok külömbséget. elküldtem a képeket.
Ja szakadó esőben készültek.
A rendszer stabil,
eddig 1 hibát találtam, hogy mikor rádugom a számítogépre,
USBtároló módban mikor lehuzom a gépről, nem csatolja vissza.
se az Sd kártát se a belsö memoriát.
Média módban tökéletesen teszi a dolgát. -
rdt89
addikt
Na sikerült megoldani, de nem a gravty box-al hanem a busy box x programmal ami play áruházból is ingyenesen beszerezhető.
Leírom részletesen azoknak akik pótolni akarják a értesítő led hiányát.
Root szükséges hozzá, ehhez a legegyszerűbb programot javaslom amit BViktr nevű felhasználó is javasolt ezen a fórumon rootgenius a program neve, feltelepíted a programot a pc-re rádugod a telefont a gépre usb hibakeresést bekapcsolod programot elindítod a gépen és megvárod még befejezi, ha kész van telepíted az mtk buttonled programot (ez nincs a play áruházban de google-t használva hamar rá lehet találni 0.4.2 most a legújabb verzió). Utána irány a play áruház és a Busy Box X nevű programot kell letölteni. MTK buttons elindítod rákoppintas az "on" fülre majd alul az activite feliratra és bekapcsolod a feldobott menün belül. Ezek után elindítod a Busy Box X programot és középen van egy felirat "root..." arra rákattintasz. Ezek után működik a funkció.
Megjegyzés: mindegyiknek természetesen root jogosultság kell, de ha lefut a rootgenius minden programnál rákérdez a root jugosultságra, hogy engedélyezi-e.
Ezek után: Sms, Nem fogadott hívás, e-mail üzeneteknél fog világítani alul a 3 android gomb. -
save
tag
Így megmarad az IMEI.
Van benne magyar nyelv-
GPS tökéletes, FM rádió kifejezetten érzékeny.Azt a mászkálós menüt (sem intellgenciát) nem láttam ebben.
Home gomb dupla kattintására felébred.
Sebessége jó- Akku idő jobbnak tűnik, de ehhez több idő kell. 2 óra 30 perc képernyőidő, folyamatos telepítgetésekkel, állítgatásokkal, 50 %-ot fogyasztott (wifivel)-
Notificationt még nem sikerült csinálni rá.
Mindenféle navigáció progi megy-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest