- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy7hogy
csendes tag
Helló újra!
Meg van minden szinte, pl. a 914-es hozzászólás sokat segít.
Nálam a dolog szépséghibája, hogy mind a V4-es, mind a Galaxy ROM-nál eltűnik a billentyűzet. Ha egy szöveg mezőre kattintok, akkor nem jelenik meg, nem lehet gépelni. A Galaxy ROM további hibákat is szór.
Így mindent szépen lepucoltam, és visszatettem a 212-esben lévő ROM-ot. Az megy szépen. Akkuidő páratlan lett!Van-e olyan nem csili-vili, de jól használt ROM, amit javasolnátok?
Köszönet! -
hogy7hogy
csendes tag
Helló,
A 212-t végig (azóta vagy 4x annyit bír az akku...), a TWRP nem ment fel, azt hiszem az a link az már nem létezik. Ettől persze kereshetek újat. A gond a 'hogyan'-nal van. Az írja (bagyon szűkszavúan a 212), hogy azzal a programmal, úgyanúgy feltette. Ez nem jött nekem össze. Erre lehet tipp? A letöltött ROM-ot kicsomagolom és úgy töltöm fel vagy meghagyom ZIP-nek? Mi a különbség a TWRP és a CWM között?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
imapwnurface
újonc
Nekem is problémám volt az USB aljzattal, ugyanis tönkrement, de a Westendben van a -1 szinten középtájt a mekivel szemben egy mobilüzlet ahol nekem 6500 HUF-ért megcsinálták ráadásul 3 nap alatt(!!!) ami nagyon jó ár és időarány egyben.(valami sufni tuning cucc de a lényeg az hogy működik és a készülék kinézete sem változott meg se látszódik rajta.
közben rájöttem , hogy lehet nem is nibiru h1-esem van hanem hát kb a klónja a Karbonn titanium octane plus , ami amúgy tök ugyanaz szinte, mind specifikációban mind kinézetre, mindenesetre a mai nap folyamán [ azalap gyári rommal és a buzz launcherrel] antutu-ban átépte a bűvos 30000-es határt
-
DonManó
tag
Attol en is hulyet kapnek szerintem!
Sebesseg erzet milyen? Mennyi ramot eszik?
Gyari romban en is lattam olyat, hogy proximity szenzorra fogadni lehet a hivast, de az AOSP V3-ban nem latok ilyet, csak csak smart waket. Vagy csak vak vagyok...
3.0.15 materialban benne van? -
cs.lev
tag
Jol nez ki!
Es a notifications-t, ha lehuzod, akkor olyan mint nalam volt (attetszo hatteru)?Mennyire seamless, ha mondjuk valtogatod a desktopokat, vagy ki-be-lepegetsz az alkalmazasok menube majd a home-ra?
mellesleg nekem 1 ejszaka alatt felere esett az akksi toltottsege ezzel a rommal (persze systemui. mod stb nelkul, csak siman az AOSP v3 + Lollipop.
Latom neked, mar Android 5.0-t ir a rendszer....nalam meg csak 4.4.2 volt -
cs.lev
tag
Koszi az infot. Megvarom, te mire jutsz vele!
Amugy ez a Lollipop UI nalam kicsit lagzik, az ColorOS vagy az AOSP v2 sokkal seamlessebb.
Az Antutu ezzel a rommal mellesleg 30+ os lett.
Az Xposed nevu csodat pedig nem mertem felrakni, nagyon tavolsagtarto uzeneteket kaptam mikor be akartam kapcsolniLehet a sima AOSP V3-at is kiprobalom...
-
cs.lev
tag
Szia!
Megcsinaltam azt a trukkot, de nem segitett! Root File Explorer progi nem is volt jo hozza, mert nem konyvtarkent latta, de a Root Browser-rel sikerult konyvtarkent latni az erintetteket.
Atneveztem a konyvtarat, majd tenyleg rovid idovel a telefon ujra bekerte a PIN kodokat es letrejott ujbol a konyvtar, de tovabbra sem mukodik a mobilnet, csak a telefonalas!
Ujrainditas sem segitett... -
-
rothk
csendes tag
Imei nem sikerül. A Maui META 3G ver 6.1316.1 el 28 Error in BootROMcommunication.
Az MtkDroidTools2.4.4 Nem ismeri fel, azt írja, csatlakoztassam bedugom és semmi.
Másik, nem tudok kártyárol romot feltenni, kijön a zöld manó és rajta van egy piros háromszög felkiáltó jellel.
Most a Karbonn Titanium Octane Plus rom van rajta. -
rothk
csendes tag
Nem olvastam eleget, sietni akartam, nem gondoltam, hogy rosszat csinálok. Kártyáról kiprobáltam több romot, utána flashel feltettem az Indonéz romot, és azután nem engedte, hogy kártyáról tegyek fel romot. Azt gondoltam, hogy ezzel megoldom. Odáig eljutottam, hogy az Indonéz rom fent van. Nem enged más romot felrakni, nincs IMEI, A modellt átírta U-86 ra.
-
gorcsev27
tag
A K-Touch honlapján megadott hivatalos e-mail címre feltettem a kérdést a két modellel, ill. romjaik kompatibilitásával kapcsolatban. Nem hiszem, hogy választ kapnék, de mit veszthetek?
Az én custom romom teljes mértékben korrekt magyar, most is végigböngésztem minden fontos funkcióját, ha meg valami nagyon eldugott helyen esetleg elfelejtették volna lefordítani, az a legpedigrésebb telókkal is előfordul.
A vele egyidejűleg kiadott gyári ROM-ban hamarabb találni "magyartalanságot". Nomeg arról is azt írták, hogy stabil, ezzel kapcsolatban fentebb már megírtam a tapasztalatomat.
-
gorcsev27
tag
Az egész azzal indult, hogy valaki felírta az alábbi egyenletet:
Karbonn Titanium Octane Plus = Nibiru Mars One H1
Tény, hogy szinte mindenben azonosak, a fenti egyenlet mégsem igaz. Mindenesetre, én elgondolkodtam azon, hogy mi poén lenne abban, hogy ugyanaz a gyártó, hajszálra ugyanazt a hardvert egyszerre két különböző névvel dobja piacra? Itt egy összehasonlítás a két teló között.
De tegyük fel, hogy ROM szempontból ezek a minimális különbségek nem számítanak. Akkor miért van az, hogy a Karbonn ROM nem jelenik meg a Nibirunál és fordítva?
A ROM szerzője egy szóval sem javasolta, hogy bárki is Nibirura tolja fel. Leírta, hogy nincs root, azt viszont nem, hogy mit javasol az utólagos rootolásra, ami viszont megint nem egy életbiztosítás egy ismeretlen ROM-nál.
Mindkét hozzászóló Nibirura tolta fel és mindkettőjüknek volt is valamilyen problémája a telepítés után. Mondjuk egyéni szocprobléma, de engem már eleve a FlashTool-tól is kiráz a hideg...
-
gorcsev27
tag
Így jár az, aki házhoz megy a szívásért. Mert mást nem nagyon lehet mondani arra, ha valaki nem olvassa el, amit a ROM szerzője, meg a telepítést kipróbálók írnak róla. Ha meg elolvasta, annál nagyobb gáz. Persze, ha valaki ROM tesztelésre vett meg egy ilyen telefont, akkor visszavonom az egészet.
-
imapwnurface
újonc
igen az én H1-esemen az fut.
ez volt rajta mikor megvettem és ami azt illeti, nagyon jó , stabil,. egyszer sem fagyott le vagy indult újra
csupán 2 idegesítő dolog van rajta:
az előre telepített alkalmazások amiket nem bírtam leszedni ( nem engedte a rootot...)
a másik a ki be kapcsolásnál az a hang amit letol...ráadásul elég hangosan (bekapcsoló / kikapcsoló hang)de amúgy csak ajánlani tudom
-
Arlekim
aktív tag
Nem, mert androidban eddig nem tapasztaltam ilyen mély problémákat, samukat sokszor téglásítottam le, de hipp-hopp vissza tudtam őket hozni a tetszhalálból.
Most épp ott tartok hogy a flashtools nem akar semmien .bin fájlt elfogadni a privátban kapott kicsomagolt zipből, más .bin fájlokat ugyan betallóz, de gyakorlatilag néma marad a download indítása után. -
rdt89
addikt
-
BViktr
tag
Megvan, csak vissza kellett olvasni.
EZ a leírás nagyon komoly. Rövidebben és érthetőbben nem is lehetett volna leírni.
Nekem az AOSP update csomagot 2x kellett feltenni, mert elsőre hibákat dobált, System UI leállt, Play szolgáltatás leállt, billentyűzet nem volt hajlandó elindulni, stb. Feltoltam mégegyszer előtte Wipe minden és jó lett. -
Z.m.Z
aktív tag
A tmallbox.com-ról vettem.
A rootgeniust nem próbáltam, de a korábban itt ajánlott és az általam már hamarabb ismert programokkal mind nekimentünk a cimbimmel és cask röhögött. A programok közölték, hogy kész, de a rootchekker is meg a mobileuncle is azt írta ki, hogy "unrooted".... cumi.
Azt pedig, hogy mitől sötétült el? Fingom sincs. Egyik pillanatról a másikra nem kapcsolt be a képernyő. Lezártam, és aztán hiába nyomkodtam nem kapcsolt vissza. Először azt hittem lemerült mert már csak 9% volt a töltöttség. Feltöltöttem, akksi le-fel, bekapcsolásnál jön a zene de kép nuku. Aztán érintésre rezeg, meg bekapcsol az alsó gombsor háttérvilágítása, de a képernyő fekete. Kb.ennyi. Már becsomiztam, holnap viszem a postára.
-
Arlekim
aktív tag
Sikerült a következőképp:
1. Mobile uncle tools
2. Rootgenius
3. >Recovery update
4. >Reset recovery
5. >Install zip SD card (Needrom - Mlais)
Finish
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 7
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest