- HMD Skyline - jó szerelés
- Magisk
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
En amiota android-os keszulekem van, mindig a Maxthon Browser-t hasznalom. Nagyon jo es gyors bongeszo.
Meg Android 2.2-es idokben is olyan okosan fejlesztettek, hogy nagyon konnyu volt hasznalni, es kisebb kijelzos telefonon is okosan minel tobbet mutatott a tartalombol a sok diszcsik/miegymas helyett.Azota is csak maxthon
-
BViktr
tag
-
rdt89
addikt
Én is nagyon szeretem, mert ennyi pénzért ez egy remek vétel. De igen azért van 1-2 Lumia ami felér a kézi kompaktokkal, és ha az ember megszokja telefonba is, hogy éjszaka is tudott fotózni, a be rögződött szokás az új készüléknél is megmarad és nehéz az átállás, ez tiszta sor. Ez olyan probléma ami semmilyen moddolt rendszerrel nem fog javulni. Szerencse éjszakai fotózáshoz nem sokszor kellett használnom.
Más:
Valaki tudja, hogy a Sony-nak melyik kamerája van a telefonba, mert sehol nem találtam meg leírásban még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest