- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
save
tag
Letöltöttem ennek az Antonius gyereknek legújabb, MIUI-s ROMját..
Nem működik rajta a GPS, csak Indonéz és kínai nyelv van benne.
Az érintő panel nem reagál. A színek inverzben és nagyon fakón látszanak.
A felbontás átállítódott valahogy 240 x 120 asra. A hang pedig úgy recseg, hogy Edison gramofonja stúdió hangfal hozzá képest, valamint kb 10 perc alatt megeszi az akksit......de én imádom!!!
-
save
tag
válasz
solyomferi #489 üzenetére
lehet külső microSD kártyára appot helyezni.
Gorcsev27 kérdezte, hogy korrekt e a magyar nyelv, erre válaszoltam, hogy korrekt, tehát van benne magyar nyelv.
-
save
tag
válasz
gorcsev27 #483 üzenetére
Bár sokkal jobban tud inspirálni a segítő szándék mint a tájékozatlan flegmaság:
- indítás után 700-750 MByte foglalt (de ez persze függ a telepített programoktól) ((Art futtatói környezetet használva))
- nem áll le semmilyen folyamat
- Gravitybox nincs benne, van Kinguser, BeatsAudio, CleanMaster, Smartkeyboard, MTKEngineering, RemoveAd, TitaniumBackup, AutoBrightSwitch, (az egész ROM 267Mega) de támogatja a Xposed installer-t.
- korrektA kamera szoftver és képminőség is a korábban megszokott (telefonokhoz mérten) kellemesen jó minőség.
-
save
tag
Ismerem a ROM készítő srác munkásságát. Alaposság, kreativitás jellemző rá.
Tegnap este óta van fent a telefonomon. Eddig egész jó, alig kellett személyre szabni.
Rootolt, tudja a képernyő gesztusokat.
Nem tudom, van e a ROMnak köze hozzá, de a GPS, leeresztett redőny-függönyön keresztül is 3 m-es pontossággal vette fel a műholdak jelét.
FM rádió is tökéletes, RDS-es.
A button led villogtató appot még nem tettem fel rá.Egyelőre hagyom fent a ROMot. Stabil érzetet nyújt.
Éjszaka során 10 %-ot csökkent az akksi, bekapcsolt wifivel.Köszi az infót róla!
-
save
tag
Hosszas próbálgatás, használat után, Optimus G-ről tértem át erre, ezzel a ROMmal.
Wifi direct nálam összekapcsolódik az LG TV-vel, de ezen kívül semmi. -
save
tag
Szkeptikus vagyok az ötlettel kapcsolatban.
Ebben az összehasonlításban a Nibirunak nincs MHL/HDMI képessége. Máshol se láttam HDMI funkciót emlegetve. -
save
tag
válasz
solyomferi #288 üzenetére
Közben kipróbáltam, nagyon igényesen meg van csinálva, legalábbis nekem pont minden tetszik benne.
Magyarul is tud, viszont nincs benne dupla-Home felébresztés.
-
save
tag
válasz
solyomferi #237 üzenetére
Közben kiderült, hogy a 4.4.3 ban a Telenor SIM kártya is működik kifogástalanul (bekapcsolt 2G/3G vel is).
-
save
tag
válasz
solyomferi #233 üzenetére
Hát, erre most nem tudok mit mondani. Talán elrontottam a linket... de akkor hogy sikerülhetett Thogernek??
-
save
tag
válasz
solyomferi #231 üzenetére
Ez biztos hogy az a ROM, amit linkeltem?
-
save
tag
válasz
solyomferi #228 üzenetére
Most látok ilyet először...passz.
-
save
tag
válasz
solyomferi #226 üzenetére
Kiválasztottad külön a TWRP recovery img-ét?
(CWM-et is fel lehet tenni ugyanígy)
Nem tudom mi az a Safe mode.
-
save
tag
válasz
solyomferi #224 üzenetére
Tedd fel a TWRP-t a SPFlash-el. Valószínüleg ezt kihagytad, ezért a gyári (kínai) jelent meg nálad.
-
save
tag
Az indonéz ROMban azt hiszem nem volt magyar nyelv, de az AOSPben már igen.
Valamint sikerült beállítani, hogy nemfogadott hívásra, sms-re, emailre villogjon az alsó három vezérlőgomb háttérvilágítása. Azt hiszem MTKbuttonled apk-val. (azért nem vagyok benne biztos, mert telepítettem a Gravityboxot is).
Nálam dupla kopp a home-ra, és feléled.
-
save
tag
Így megmarad az IMEI.
Van benne magyar nyelv-
GPS tökéletes, FM rádió kifejezetten érzékeny.Azt a mászkálós menüt (sem intellgenciát) nem láttam ebben.
Home gomb dupla kattintására felébred.
Sebessége jó- Akku idő jobbnak tűnik, de ehhez több idő kell. 2 óra 30 perc képernyőidő, folyamatos telepítgetésekkel, állítgatásokkal, 50 %-ot fogyasztott (wifivel)-
Notificationt még nem sikerült csinálni rá.
Mindenféle navigáció progi megy- -
save
tag
- Indonéz 4.4.2 ROM letöltése
- szükséges driverek, eszközök telepítése
- win7 alatt csináltam, USB 2.0 csatoló felületen
- a flash program megnyitása után a letöltött ROMban található scatter file-t kell betölteni
- a scatter file ugyanabban a könyvtárban legyen, mint a ROM többi része
- kiszedni a Preloadert és az EBR1-EBR2 pipákat(hogy ne formázódjon le a belső és SD kártyahely)
- kivenni az akksit, kihúzni az USB kábelt
- rákattintani a letöltés/download gombra, berakni az akksit, majd bedugni (kikapcsoltan) az USB kábelt
- ha rendben voltak a driverek, először piros folyamat csík, majd sárga a feltöltés közben, és zöld OK
- általában ilyenkor újraindul a telefon, használatra kész- ugyanezzel a flash progival feltettem a TWRP-t (a zip-ből kicsomagolt recovery.img-t) úgy, hogy kizárólag csak a recovery volt pipálva és megadtam a TWRP-s recovery elérési útját
- TWRP-ből már könnyedén lehet installálni (wipe után) a H1_4.4.3_Simple_AOSP_Update.zip-t
- recovery-s rebootot MTKDroidTools-al kényelmesen lehet csinálni -
save
tag
Próbálnám feltenni ezt a 4.4.3-as ROMot, de az istennek se tudom visszavarázsolni rá az IMEI számokat. Nincs valaki ehhez szakértő?
-
save
tag
Ezt a rootolást, (2 féle) recoveryt próbáltátok már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest