- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomferi
tag
-
rothk
csendes tag
Sziasztok, Hátha van még valaki.
Vennék kijelzőhibás készüléket, vagy alaplapot.
Köszi. -
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Esetleg valakinek akad egy Nibiru alkatrésznek, szívesen megvenném ? (főleg hátlap, belső keret előlap ilyenek érdeklenének).
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
solyomferi #1051 üzenetére
Köszönöm !
Most volt időm vele foglalkozni, beléptem a csoportba (gondolom majd valaki engedélyezi az adminok közül). Pillanatnyilag nagyon megvagyok elégedve a MIUI ROM-al, messze a legjobb amit valaha használtam. A TWRP ami fent van, pedig teszi a dolgát szerencsére
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
solyomferi #1049 üzenetére
Hát sajnos nekem a merülés a legnagyobb problémám, ha az nem lenne akkor perfectnek mondanám a telefont.
Amúgy én még csináltam egy újraparticionálást is hogy egybe legyen a 16GB, mert 4.2 feletti rendszernél csak 8GB-ot látott mert alapból mikor megérkezett ketté volt osztva - eme guide alapján
Ha még jelenik meg a telefonhoz ilyen kísérleti rendszer azt hol találom, meg az ilyen frissebb TWRP-ket ? Van erre valami specifikus fórum vagy weboldal ? Mert jó sok idő volt mire ezeket is összekotorásztam mindenféle oldalról
-
solyomferi
tag
válasz
Riccsiz_h #1047 üzenetére
Én TWRP 3.0.2
Android Resurrection Remix 5.6.9 CM 13_6.0.1 Marshmallow
https://www.facebook.com/notes/k-touch-octa-nibiru-h1/rom-update-resurrection-remix-569-cm-13_601-marshmallow-build-20160520-for-nibir/568227116670654
Nekem is nagyon merül a telefon 3nap ha csak telefonálok.
Az aksit én is beszivtam én is rendeltem de az eredeti többet bír.
És igen Én is a Xiaomit nézegetem Redmi 3 Note Pro international. -
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
solyomferi #1045 üzenetére
Igen, jelen
Pillanatnyilag:
- Rendszer: MIUI Global 7.1 Stable by Himura05 (4.4 androidnak felel meg, de a legjobb amit találtam, vagy 10-15 fajtát végigpróbáltam) - link
(ezzel együtt a rendszer annyira kerek, stabil és jó hogy a következő telefonom valószínűleg Xiaomi lesz)
- Recovery: TWRP 2.8.2.0 by AOB - link
- Akkumulátorom még az eredeti 2 éves, sajnos amiket rendeltem 2x Aliexpressről elvileg "újakat", de mind kamu volt, műszerrel megmértem és a 2000mAh helyett 1250mAh-t vesznek fel, amíg a 2 éves már elhasználódott akkum 1600mAh körül (épp most reklamálom a második rendelésem)
- Töltéssel szerencsére nincs bajom, bár van 1-2 fajta kábel amit nem szeret a telefon a kezdetek óta, én csak kábel hisztinek hívom. (a biztonság kedvéért a hozzászólásokat olvasva rendeltem pót alsó panelt 5 dollárért)
Összességében 2 év után is vetekszik a mai telókkal, és a MIUI-val szinte tökéletes minden tekintetben a rendszer, csak kicsit hamar merül sajnos (de vettem 13-14 dolláért leárazva egy Xiaomi 10000mAh power bankot)
-
kat
tag
válasz
solyomferi #1045 üzenetére
Sajna az enyém kijelzőtörött lett..
Így váltottam.. -
solyomferi
tag
Van még valaki aki nibirut használ?
-
Demolator
tag
Érdekelne valakit 1 szép karcemntes megvigyázott nibiru H1 ? van hozzá 2 szilikon tok két védőfólia és 1 extra akksi is, meg persze ami gyárilag volt hozzá, viszont a dobozát már nem találom sajna...
-
Demolator
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam rajta hogy mégis lecserélem a nibirumat merthát nagyon szép és jó és szeretem is de rohadt hamar lemerül és unom cipelni a powerbankot magammal... szóval kérdés milyen telót ajánlanátok ami kb ugyanennyit tud de sokkal komolyabb akksija van? Esetleg jobb kamerája...
-
solyomferi
tag
válasz
solyomferi #1037 üzenetére
Feltettem azóta nincs TWRP nem lehet belépni.
Még jó hogy a telefon müködik.
-
solyomferi
tag
Sziasztok új TWRP.
[TWRP] TWRP 3.0.0 for H1 mod by himura05
Himura Rudyanto-Tj, 2016. február 10., 0:41
What’s new in 3.0.0-0:
TeamWin - TWRP source
Completely new theme - Much more modern and much nicer looking
True Terminal Emulator - Includes arrow keys, tab and tab completion, etc. (by _that)
Language translation - It won’t be perfect and especially some languages that require large font files like Chinese & Japanese won’t be availble on most devices. Also some languages may only be partially translated at this time. Feel free to submit more translations to OmniROM’s Gerrit. (mostly by Dees_Troy)
Flashing of sparse images - On select devices you will be able to flash some parts of factory images via the TWRP GUI (by HashBang173)
Adopted storage support for select devices - TWRP can now decrypt adopted storage partitions from Marshmallow
Reworked graphics to bring us more up to date with AOSP - includes support for adf and drm graphics (by Dees_Troy)
SuperSU prompt will no longer display if a Marshmallow ROM is installed
Update exfat, exfat fuse, dosfstools (by mdmower)
Update AOSP base to 6.0
A huge laundry list of other minor fixes and tweaks
OTG support
Screenshot support
Backup and Restore from OTG now support
fix rm -rf instead of formatting
How to install :
Methode 1
Download zip file
Place or copy to your sdcard
Install via TWRP
Methode 2
Extract the zip file
Copy Recovery.img to your sdcard or internal memory
Install via flashify or mobileuncle tool
Methode 3 (the safe way via PC)
Extract zip file
Copy the recovery.img to your PC
Open SPFLASH tool 5.xx ( don't forget to load scatter-loading for your device)
choose download only mode
uncheck all check box, just check the RECOVERY
open your recovery.img from extract file
Turn off your phone (don't connnect to pc !)
From spflash tool now press Download
Connect to your phone, wait untill done
Turn on your phone
Link :
TWRP 3.0.0-0_H1.zipThanks to :
TeamWin
Styliophia King
A'ak Apry
Admin
All Memberhttps://drive.google.com/file/d/0B__0glOVWnPXa2dDTmNiUEI1a2M/view
-
dyna74
újonc
Sziasztok! Leesett a Nibiru telefonom, betört a kijelzője. Hol lehet megjavíttatni?
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Esetleg van valakinek ötlete honnan tudok beszerezni pótakkumulátort a telefonhoz ? (Vagy ha van valakinek eladó azt is szívesen veszek)
-
cs.lev
tag
válasz
Demolator #1032 üzenetére
En v3-at hasznaltam, nagyon szerettem. Minden feature maradt, plusz az Xposed is ment rajta!
Nekem az volt a favorit (v1, v2-t hasznaltam meg AOSP-bol).
A facebook paradra viszont nem tudnam azt mondani, hogy majd ez a rom megoldja! Nem hasznaltam sosem telefonon facebook appokat. Ez inkabb akkor a facebook baja lehet. Nem lehet beallitani rajta, hogy ne frissitgessen allandoan? -
Demolator
tag
Érekelne nektek az utóbbi időbe nem-e merül érezhetően hamarabb a teló? mert nekem kb mióta a facebook chat frissítget egyre roszabb a szitu úgy 3 hónapja kb sokkal jobban merülök, tapasztalatok? vagy az akksim kezd meghalni? lehetne hozzá erősebbet rendelni? vagy a v2-nél újabb szoft segíthet? Vagy jobb mint AOSP létezik?
-
Demolator
tag
Nos körbenéztem a piacon és még mindíg nem fogom lecserélni a nibirumat, viszont kérdés lehet e hizzá erősebb akksit szerezni illetve aosp v2 ről érdemes e valami másra frissítenem?
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Demolator #1026 üzenetére
Az enyém még megvan, lassan 1 éves szuperül működik. Személy szerint nem tudom megunni hiszen annyi minden testreszabható rajta, egyedül az akkumulátorral nem vagyok mindig kibékülve de azért bőven a "jó" kategóriába tartozik a teljesítménye (Illetve power bank és minden probléma megoldva).
Amúgy érdemes cserélni a gyári a 4.2.2-őt ? Mármint eddig semmi nem akadt meg, minden program/játék futott rendesen (egyetlen 1 játék volt ami nem futott mert 4.4 a minimum rendszerigénye)
-
Demolator
tag
Eléggé kihalt a topik, mindenki eladta vagy meghalt a telója? Az enyém teljesen jó csak kezdem unni esetleg váltanék valakit érdekelne 1 szép és jó fehér H1 ?
-
hogy7hogy
csendes tag
Helló újra!
Meg van minden szinte, pl. a 914-es hozzászólás sokat segít.
Nálam a dolog szépséghibája, hogy mind a V4-es, mind a Galaxy ROM-nál eltűnik a billentyűzet. Ha egy szöveg mezőre kattintok, akkor nem jelenik meg, nem lehet gépelni. A Galaxy ROM további hibákat is szór.
Így mindent szépen lepucoltam, és visszatettem a 212-esben lévő ROM-ot. Az megy szépen. Akkuidő páratlan lett!Van-e olyan nem csili-vili, de jól használt ROM, amit javasolnátok?
Köszönet! -
hogy7hogy
csendes tag
Helló,
A 212-t végig (azóta vagy 4x annyit bír az akku...), a TWRP nem ment fel, azt hiszem az a link az már nem létezik. Ettől persze kereshetek újat. A gond a 'hogyan'-nal van. Az írja (bagyon szűkszavúan a 212), hogy azzal a programmal, úgyanúgy feltette. Ez nem jött nekem össze. Erre lehet tipp? A letöltött ROM-ot kicsomagolom és úgy töltöm fel vagy meghagyom ZIP-nek? Mi a különbség a TWRP és a CWM között?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
BViktr
tag
válasz
hogy7hogy #1022 üzenetére
Hello.
A 212hsz-t végig csináltad? Feltetted a TWRP recoveryt is?
Ha igen akkor csak annyi dolgod van, hogy letöltöd a romot amit szeretnél felrakni a telóra, felmásolod az SD kártyára, nyomsz a telónak egy ujraindítást és nyomod a hangerő fel gombot amig a recovery be nem jön.
Itt először nyomsz egy wipe data / factory resetet.
Ez után lehet felrakni az új romot.
Konkrétabban nem tudom a twrp menetét, mert cwm-et használok. -
hogy7hogy
csendes tag
Sziasztok!
Mostmár 1-2 éve van Nibiru H1-em. Egyet azóta össze is törtem... rendeltem újat... Tanultam.
4.2.2 volt mindkettőn, de a másodikat vmi rissz-rossz kínai ROM-mal szállították... ma nekiálltam és a #212-es leírás alapján feltettem (köszönet a szerzőnek!) az abban szereplő 4.4.2-t + így elvesztettem a root jogot, így azt is újra fixáltam. Működik szépen minden.Ahol elvesztem - és ebben kérem szépen a segítségetek, hogy, hogyan tudnék rá V3 és V4 (pl. #951-es hozzászólás) ROM verziókat feltenni step by step... Már jó késő van, eddig bírtam, elakadtam...
Tudnátok segíteni pls egy leírással?
Vmit elrontok - vagy meg sem csinálok. Úgy tűnik nem értem az elvet.Nagy köszönet!
Gy -
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
A párom nibiru-ja úgy tűnik alaplaphibás(repedt), csak kissé meghajlított állapotban kapcsol be.
Ezen felül: random újraindul, nehezen veszi a töltést, az akku százalék soha nem mutat rális adatot, akár 70%-on is lemerül, de 20%-on is megy akár órákat.
Vennék kijelzőhibás donort, vagy keresek olyat aki tud segíteni a javításban, persze nem szívességből.
Sajnos itt az aprón nem találni. -
kovacszola
csendes tag
Viszonylag rövid kitekintésnemet az Androidos világba most felfüggesztem (bár sominden tetszett, amit láttam). Így a telefonom eladóvá vált (a töltéssel vacakol, de javítható). Amennyiben valakit érdekelne, jelezzen priviben: unus kukac freemail.hu (nem nézem minden nap, de kétnaponta biztos).
Köszi a segítséget, amit a fórumtól, fórumozóktól kaptam!
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Nibiru H1-es készülék. A tulaja panaszkodott, hogy fagyogat, meg akad, meg néha újraindul. Alapjáraton rootolt ez a készülék, plusz volt rajta Gravitybox is, meg Xposed, ami még jelenthet valamit. Javasoltam neki távsegítségen, hogy mielőtt új rommal próbálkozna, zárjuk ki a hardveres hibát, csináljon egy factory resetet. Rá is ment a telefon menüjében. Azóta nem tud bebootolni. Tényleg hardveres lenne a gond? Mikkel lehetne még próbálkozni? Recovery menübe próbáltam lépni, de nem reagál a hardveres gombok nyomogatására a bekapcsoláskor.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
androidtrans
újonc
válasz
solyomferi #1016 üzenetére
Itt van nálam egy ismerősömé, megkért hogy magyarítsam, bár neki nincs is mobilnetje. Megnézem az én simemmel, és jelentkezem, de a wcdma modem fájlok ugyanúgy bent voltak a helyükön (legfeljebb kell egy normális APN lista).
-
solyomferi
tag
válasz
androidtrans #1015 üzenetére
Persze érdekel.
de az nem csak a kinai TD hálózatot tudja ?
Google App helyett valami kinai boltal? -
androidtrans
újonc
válasz
solyomferi #1014 üzenetére
Ez így nem igaz, kb. november van gyári kitkat, most épp a 314-es a legutolsó hivatalos kitkat ami márciusi...
Érdekel valakit a gyári magyarított kitkat rom nibiru h1-re? -
kat
tag
válasz
solyomferi #1012 üzenetére
Szerettem ezt a telefont.. De még nem csináltattam meg a kijelzőjét.. Lehet meg kellene, és megkapná a párom..
-
solyomferi
tag
válasz
Toninho13 #1010 üzenetére
Most ezt próbálgatom.
nagyon pörög,+ a fotozásnál videónál lehet zoomolni.
Ja és magyarul is tud.[ROM] Zen UI 4.4.3 for Nibiru H1 by himura05
Rudyanto Antonius Tjahjono, 2015. május 22., 10:11
Kitkat 4.4.3 22-05-2015
Changelog :
Full Root
Zen UI custom
Very fast ROM, very slippery rom
Good Performance
Good 3G
Gapps Support
Deodex
Zipalign
Beats Audio by himura
Titanium Backup
Keyboard mod by himura
Support Xposed
Smartwake and Glovemod support
Support init.d
You've been Warning !!! DWYOR !!!
Lakukan downgrade ke official JB dahulu jika partisi TWRP dan Device tidak sama.
Hanya untuk yg Expert dan berani terima resiko bootloop !!!Cara instal :
(gunakan TWRP 2.8+ !! ) silahkan gunakan recovery mod yg lainnya asal tahu cara penggunaannya.
Bakup aplikasi dan data saja via titanium backup, jangan melakukan backup/restore aplikasi system di rom yg baru atau rom yg berbeda!!
Full backup ROM lama menggunakan TWRP 2.8+
Wipe via TWRP 2.8+
Instal ROM
Selesai
Jangan lakukan WIPE setelah proses instalasi selesai !! (you've been warn !!)
Restart
Lalu masuk home screen
Selesaikan step-step atau langkah2 setting awal.
Silahkan Restore aplikasi2 dan data yg dibackup via TB, ingat aplikasi dan bukan system aplikasi!!
Warning lagi !!!
Kesalahan dalam merestore aplikasi data adalah tanggung jawab user dan tidak boleh dilempar ke DEV
Ignore the superuser warning :p (never update it) you've been waning !!
Link ROM
Zen_UI_for_H1_4.4.3_by himura05.zipCatatan kecil :
Jangan pernah membandingkan antara ROM ini dengan yang lainnya karena tiap ROM mempunyai karakteristik dan identitas sendiri sendiri.
Jangan pernah bertanya bedanya apa gan dengan rom2 yg lainnya (mau tau bedanya? coba aja gan )
Suka Oprek ? Gak suka dengan Masalah ? hmmmmm.....
Silahkan isi sendiri...Thanks:
All member H1c
Mimin2 yg baik hati
XDA Dev
Alice project dev
K Touch Indonesia -
solyomferi
tag
válasz
Toninho13 #1010 üzenetére
Hali.
[ROM] Galaxy Note 4 for Nibiru H1 mod by himura05
Kitkat 4.4.2Your phone is not Samsung !!!
This just fake Galaxy Note UI, so not all feature are work just like all eye sensor, air gesture, etc.Update :
Fix compas and optimized GPS
Fix compas and optimized GPS.zipChangelog :
Root
Note 4 UI full look like
GAPPS
Deodex
Fix Long press home to go to a recent panel
L Card stack Recent panel
Zipalign
New music player
New weather widget
New side key panel
Add smartwake and glovemode
Add beats audio mod by himura05
Titanium backup
Xposed installer
Keyboard mod
Support init.d
Good 3G and 3G switch
You've been Warning !!! DWYOR !!!
Lakukan downgrade ke official JB dahulu jika partisi TWRP dan Device tidak sama.
Downgrade hanya cukup sekali saja untuk selamanya
Kalau gak punya PC silahkan hubungi counter2 warnet terdekat atau pinjam punya temen
Hanya untuk yg Expert dan berani terima resiko bootloop !!!Cara instal :
(gunakan TWRP 2.8+ !! ) silahkan gunakan recovery mod yg lainnya asal tahu cara penggunaannya.
Bakup aplikasi dan data saja via titanium backup, jangan melakukan backup/restore aplikasi system di rom yg baru atau rom yg berbeda!!
Full backup ROM lama menggunakan TWRP 2.8+
Wipe via TWRP 2.8+
Instal ROM
Selesai
Jangan lakukan WIPE setelah proses instalasi selesai !! (you've been warn !!)
Restart
Lalu masuk home screen
Selesaikan step-step atau langkah2 setting awal.
Silahkan Restore aplikasi2 dan data yg dibackup via TB, ingat aplikasi dan bukan system aplikasi!!
Warning lagi !!!
Kesalahan dalam merestore aplikasi data adalah tanggung jawab user dan tidak boleh dilempar ke DEV
Link ROM :
Galaxy_Note_4_H1_4.4.2_mod by himura05.zipLink Dialer yg bermasalah dengan dpi :
Fix Dialer Note 4 H1 octa.zipCatatan kecil :
Jangan pernah membandingkan antara ROM ini dengan yang lainnya karena tiap ROM mempunyai karakteristik dan identitas sendiri sendiri.
Suka Oprek ? Gak suka dengan Masalah ? hmmmmm.....
Silahkan isi sendiri...Thanks:
All member H1
Mimin2 yg baik hati
Én ezt tettem fel egész jó.
magyar és minden müködik rajta.https://docs.google.com/uc?id=0B8iUFnjyEUZldDZTNTUtM21ZYVU&export=download
-
szepfeco
csendes tag
Sziasztok!
9 hónap után szeretett nibirum megadta magát. Eddigi mobilos pályafutásom legjobb telefonja volt. Egy napon két probléma is beütött. Az első a töltéssel kapcsolatos. Nem vette fel a hálózatot semmilyen kábelről, majd egyik pillanatról a másikra a kijelző jobb oldala szétfolyt. Nem kapott ütést semmi, csak beszrt. Ha esetleg valakinek van hasonló más problémákkal küszködő telefonja, megvásárolnám, hátha a kettőből tudok egy működőt csinálni. Egyébként még garanciális. Van rá esély, hogy megjavítják, kicserélik? Már írtam aliexpressen az eladónak. Természetesen még nem reagált.
-
rdt89
addikt
A mai napon megváltam szeretett Nibirum-tól. Nagyon jó kis közösség/felhasználókból álló fórum ez. Rengeteget tanultam/fejlődtem itt, és sose felejtem el save kollégának az önzetlenségét, mely segítségével a telefonom operációs rendszerét sikerült visszaállítani.
Az egyik legjobb telefon, de a kütyümánia másik készülékre csábított át. Használjátok egészséggel készülékeiteket.
-
Fredy74
tag
válasz
solyomferi #1004 üzenetére
Kiprobaltam,es nagyon jol nez ki ,tetszik, de mentest es viszzaallitast meg nem csinaltam vele .Egyenlore marad fent.
-
Fredy74
tag
válasz
solyomferi #999 üzenetére
Meg nem probaltam, de tervezem , hogy felteszem es kiprobalom ( TWRP 2.8.2.x ) .
Ez a Lollipop nem csak valami hulyeseg ?
le lehet ezt tolteni? ki lehet csomagolni ?
Te mar letoltotted ? ki is tudtad csomagolni ? -
solyomferi
tag
Nem tudom ez volt e már?
Upgrade/Update K Touch Octa to 5.0 Lollipop
http://www.lollipop-rom.com/2014/12/K-Touch-3926-Octa.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest