- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zroo
csendes tag
-
cs.lev
tag
Notifications-t lehuzva, masodik sor jobb szele: (Location)!
De ezzel meg csak ki/be kapcsolod, be is kell allitani, hogy ne energiatakarekoskodjon (olyankor csak wifi-t, esetleg 3g-t hasznal poicionalashoz,
Settings -> Personal reszben Location -> Mode -> High accuracy(mindent hasznal) vagy Device only(csak GPS). Alapbol, mint mondtam a Battery saving van bekapcsolna.Es a Sygic az ablakbol (mondjuk High accuracy-t hasznalva) 5sec alatt belotte a dolgokat.
-
gorcsev27
tag
Én sem azt mondtam, hogy megijedtem az IMEI eltűnésétől, meg próbálkoztam is az MTKDroidTools-szal, persze sikertelenül. Meg ha nincs más választásom, meg is csinálom.
Viszont:
Adott két ROM.
Az egyik ugyan nem a legfrissebb verzió, de már hónapok óta teszi a dolgát hibátlanul, mitöbb, egy esetleges csere után elég visszatenni, visszaállítani az elmentett adatokat és máris olyan megint, mintha le se cserélted volna.
A másiknak már a telepítése után azzal töltheted az időt, hogy IMEI-t varázsolgatsz. Ami mellesleg - nem mintha ettől lennének álmatlan éjszakáim - illegális, még akkor is, ha eredetit állít vissza az ember.
Mivel én a telefont nem ROM tesztelésre vettem, számomra nem kérdés, hogy a jól beváltat tartom meg. Aztán később, ha jön egy valóban hibátlan, gond nélkül telepíthető verzió, ami jobb, akkor lecserélem.
-
rdt89
addikt
Touch os 2 görgesd végig itt minden felületét mutatja.
-
rdt89
addikt
Minden további nélkül. A vanila 4.4-ben nincs gps funkció, nincs benne gesztus, home gombra ébredő kijelző, lefordításra elnémuló hívás, fülhöz emelve telefon felvétel, gyengébb a wifi jel. Most visszatettem a gyári romot amit frissített a gyár és kapott a 4.2.2 egy iránytűt, Nova Launchert, Titanium Backup programot, Safe control panelt, Extra akkumulátor kímélő programot, ami teljesen testre szabható, nem kívánatos funkciók kiiktatása, telefon alvó üzemmódba helyezés, jött egy taskmanager, gyárilag telepített flash, egy szép kis időjárás widget, Naptár és egy ES file explorer a hírek és időjárás widget meg csak hab a tortán, mind ezek magyar nyelven (már amit le sikerült fordítaniuk).
-
rdt89
addikt
Nekem a Zopo C3-hoz képest jobb, pedig itt több mag van. Wi-fi, 3G, Fotózás nem meríti nagyon, de ha elindítasz egy erőteljesebb játékot (Modern Combat 5, Asphalt 8), biztos lehetsz benne, hogy 100%-ról 3-4 óra alatt 15% alá viszi a töltöttségi állapotot. De ha nélkülözöd ezeket a játékokat 1.5-2 nap vígan kihozható belőle(saját tapasztalat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest