Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Hátha esetleg valakit érdekel.
-
Z.m.Z
aktív tag
Na ja. Bár egy IMEI backup sem árt....
A múlt héten szombat-vasárnap nekem is volt pokoljárásom ROMbolás után.... Nekem is save kolléga segített priviben, volt kínlódás rendesen. Nekem is w7 64-van és végül egy atom régi v3.1344-es flash tools segített alapokról újraépíteni a cuccot. Szombat délben kezdtem, és vasánap délután 3-kor sikerült vele hívást fogadni és 5 körül már indítani is!
Nagyon jó kis móka volt, sokat tanultam belőle. Most a EZ a rom fut rajta és itt meg kell kövessem gorcsev27 fórumtársunkat, mert igaza volt, valóban ez a legjobb rom használhatóságot tekintve. Nem olyan szép de megoldódott az akksi problémám ami nagy segítség. Bár van egy pár idegesítő hiányosság 4.4-hez képest de remélem hamarosan lesz rá frissítés. Vagy megjön végre a G2-re a kijelzőm és akkor is megoldódik a gond....
-
Z.m.Z
aktív tag
Asszem ez gyorsan visszavándorol az asszonynak.... 7:45 kor vettem le a töltőről, most 10:44 van és már csak 63%..... Gáz.
-
Z.m.Z
aktív tag
Na ma azt hittem földhözvágom!! Reggel 6 kor vettem le a töltőről, semmi extra használat vagy navi vagy sok telefonálás SEMMI! 13:05-kor lemerült és kikapcsolt........
Nem értem....
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
gorcsev27 #426 üzenetére
Érdekes a dolog, én is észrevettem a minap. Hazaugrottam egy kávéra, 28% akksi, mondom kicsit töltöm a biztonság kedvéért. Rádugtam, KV, 15 perc és láss csodát 99%.... azt hittem rosszul látok. De utána estig meg alig merült. Mondjuk az is feltűnt, hogy most ezzel a gyári rommal lassabban merül. Bár én akármennyire ügyeskedek, délutánra mindíg gatya az akksi. Mondjuk én használom is. Ma reggel írtam a kínainak, hogy kéne erősebb akksi de azt válaszolta, csak a gyári van.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Demolator #410 üzenetére
Nekem a gyári tetszik a legjobban, mert bár 4.2 alapokon nyugszik, de sikerült egyedivé tenniük. És gondolom, ha jön frissebb gyári akkor lehet, hogy nem kell vacakolni hanem automatikusan frissül. Bár erre szerintem nem sok esély van.
Ha üzleti logika alapján szemléljük a dolgokat akkor ez egy "hibás termék" kategória. Korábban a HTC is elkövette ezt a hibát a Desire esetében. Túl erős hardver, hosszútávon is helyt tud állni és viszonylag olcsón. Tulajdonképpen a későbbi modelljeik legerősebb konkurenciája.
Mert kinek kell az újabb de gyengébb típus?
Megoldás: nem kap frissítést! A későbbi gyengébbek meg igen!
Hamar elterjed és nem fog kelleni sok embernek, emiatt. Anno a HTC már wildfire-en is az új rendszert adta a legfrissebb Sense-el és a Desire-re nem engedte felrakni, sőt a Sense-ből még ki is tiltotta.... Hosszan leveleztem velük, és ők mondták, hogy túl előremutató volt a készülék és ki veszi meg az újat ha jó a régi is???
Úgyhogy szerintem itt is hasonló a helyzet, hisz korábban pont itt olvastam, hogy alacsonyabb kategóriás készülékeire már kiadta a k-touch 4.4-et. Vajon Nibirut csak véletlenül hagyták ki? -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Demolator #407 üzenetére
G2 után kicsit fapados. Viszont a felébe sem kerül! Wifi direct-en csatlakozik ugyan de nekem nem sikerült sem a galéria képét sem youtube képet megjeleníteni, sokáig agyal majd közli, hogy szétkapcsolva. A G2 ezeket gond nélkül hoza. A tv LG 47-LA-667S. Bár korábban sem nagyon használtam ezt a funkciót.
-
Z.m.Z
aktív tag
Nnnna... kész is.
Legfrissebb gyári felrakva, jelentem istenkirály! Kettő darab régi telenor kártyával, hibátlan 3G+telefon oké mindkettőn, minden extra tök jól megy és az imei sem ment el. Mobileuncle-lal csináltam 10 perc az egész. Sokkal jobban tetszik mint a PureAOSP. Csak ajánlani tudom én is!
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
gorcsev27 #396 üzenetére
Azt hiszem nem jól értelmezted azt amit írtam, de sebaj. Szóval a Te készülékeden és most pillanatnyilag az enyémen is, nem a gyári rom található! Viszont a gyári minden funkciót tartalmaz amit íratm. Ezen funkciók nagy része utólag vagy nem, vagy csak nagyon nehezen telepíthető. És az általad "csillivilli" funkciónak titulált dolgok pont addig haszontalanok, amíg nem használod és meg nem szokod őket, utána rohadtul tudnak hiányozni.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
gorcsev27 #393 üzenetére
Tudod az eredeti rom amivel küldték, teljesen egyedi ikonokat és kezelőfelületet adott! Ez a 4.2-es gyári felület kicsit olyan gagyi hatású. Ráadásul egy csomó funkciót nem tud amiről itt olvastam, de az alap gyárin nem találtam, (mondjuk nem is én használtam hanem a kedvesem) például a home gombra ébredő képernyőt, a visszajelző villogást, a csengés lehalkítást lefordításra, vagy a hívás aktiválást a fülhöz emelésre. Keddig én egy LG G2-t használtam, csak eltört...
Most kicsavartam a párom kezéből a Nibirut és szeretném ha kicsit "okosabb" lenne. Engem nem izgat a 4.4 ha ezeket a funkciókat tudja így is, ezért kérdeztem melyik a legjobb rom most. Mielőtt betojt pont azt a gyári frissítést készültem felrakni, erre visszajön és olyan mint egy tavalyi lenovo... Na mindegy majd próbálkozok!
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Időközben az enyém is visszatalált a nagy Kínából nagy nehezen! Sajnos a doboza időközben elveszett...
de sebaj, viszont a telefon teljesen jól működik.
Nekem is azzal a rommal jött vissza amit gorcsev27 kolléga linkelt, de az eredetihez képest annyira ósdi. De igaz ami igaz, valóban etalon módon működik Telenor kártyával.
Jelen állás szerint melyik a legjobb rom? Még mindíg EZ?
A Miui-t próbálta valaki hosszabb ideig?
-
Z.m.Z
aktív tag
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Hosszas levelezgetés ellenére sem sikerült rávennem a moderátorokat, hogy megváltoztassák ezt a teljesen hülye topiknevet, de sebaj ez van.
Persze ha megrágott alma lenne a hátulján akkor színenként is lehetne külön topikja....
Nem is értem neki miért nem lenne jó egy : "gagyi telefon "Q...a drágán"" című topik....
Na de vissza a témához!!
Szóval biztos emlékeztek én voltam az akinek nem lehettet rootolni a példányát és aztán egyszercsak teljesen be is szart. Visszaküldtem kínába. 3 !!! nap alatt odaért de ott két hétig kolbászolt mire megkapta a címzett. Ránézett majd tovább küldte a gyártóhoz. Innentől csak azt tudom leírni amit ő mondott, hogy mi a valóság az talán sosem derül ki! Szóval a gyártó visszakülde, hogy a telefonban meg van repedve az alaplap....
mindezt persze úgy hogy egy karc sincs rajta és se leejtve se csavargatva se farzsebben hordva nem volt... Háááát sajnos erre nincs gari, fizessek 30 dollárt az alaplap cseréjére. Másfél órán keresztül vitatkoztam vele Skype-on és vége az lett, hogy vagy fizetek vagy visszaküldi szaron és csináljak vele amit akarok... fizettem...
most várom, hogy megjöjjön... de azt hiszem gyorsan piacra fog kerülni, bár tudom, hogy ha igazat mond a kis sárga akkor soha semmi baj nem lesz vele, de most már akkor is utálom és kész....
Dióhéjban ennyi
-
Z.m.Z
aktív tag
Csak egy ötlet:
Nem kéne végre megváltoztatni a topik nevét? Mondjuk a készülék nevére?
-
Z.m.Z
aktív tag
A tmallbox.com-ról vettem.
A rootgeniust nem próbáltam, de a korábban itt ajánlott és az általam már hamarabb ismert programokkal mind nekimentünk a cimbimmel és cask röhögött. A programok közölték, hogy kész, de a rootchekker is meg a mobileuncle is azt írta ki, hogy "unrooted".... cumi.
Azt pedig, hogy mitől sötétült el? Fingom sincs. Egyik pillanatról a másikra nem kapcsolt be a képernyő. Lezártam, és aztán hiába nyomkodtam nem kapcsolt vissza. Először azt hittem lemerült mert már csak 9% volt a töltöttség. Feltöltöttem, akksi le-fel, bekapcsolásnál jön a zene de kép nuku. Aztán érintésre rezeg, meg bekapcsol az alsó gombsor háttérvilágítása, de a képernyő fekete. Kb.ennyi. Már becsomiztam, holnap viszem a postára.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok.
Én voltam aki lekorlátozta 2G-re mert Telenorral nem megy a 3G. Megjegyzem azóta se és root-olni sem tudtuk. De tegnap végleg be is adta a kulcsot.
Teljesen elsötétült, megszűnt a kijelzés totál. Most készülök visszaküldeni kínába, de nem sok reményt fűzök a dologhoz, mert tavaly egy Lenovo-t küldtem vissza, na az elveszett. Majd a magyar posta fél év után előhalászta valahonnan.
-
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Bármilyen programmal próbáltam eddig, mindegyik hibát jelez és nem hajlandó megcsinálni. Pedig már gépről próbálom. Megvannak a driverek, de a legismertebb root progik mind elvéreztek.....
Már unom is de nagyon.... A köcsög kis sárga meg csak annyit írt, hogy oldjam meg..... Érdeks, hogy eddig minden telefonnal sikerült, ezzel meg nem bírok....
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszi a választ. Az a baj, hogy a mobileuncle addig nem hajlandó telepíteni a recoveryt amíg nincs rootolva a telcsi, és ebben progiban nem is találtam rá lehetőséget. De próbáltam framaroottal, meg egy csomó Superuser progival, de sajna egyik se volt hajlandó komunikálni vele. Volt egy valamilyen root master progi ami azt íta, hogy megoldotta, de a root checker szerint nem.. Ami furi, hogy akár csak az iNew V3 ez is más szolgáltatók hálózatán hibátlanul megy, csak a Telenorral nem.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Kb. pont egy hete taposok egyet. Első tapasztalat, Telenor kártyával nem megy! A 3G-t csak a Mobileuncle progival lehet kikapcsolni, na akkor már telefonálni lehet vele, de értelem szerűen a net rohadt lassú. A kínai azt mondta, cseréljem le a romot, mert meg van rootolva telelfon, de beszoptam mert nincs. (le kellett neki videózzam, hogy elhiggye) Ezután közölte, guglizzam ki hogyan kell rootolni. Na itt jött a baj, mivel egy K-touch által átírt android fut rajta, egyetlen programmal se jött össze. Ha esetleg valaki tudna segíteni, kérjem írja meg, hogy mivel próbálkozzak. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest