- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
válasz
gorcsev27 #719 üzenetére
Nekem sajnos nem mukodik a mobilnet, csak a telefonalas!
Egyszer bejott, es a notification/status baron is latszott a H, meg a H+, de azota sosem.
Felraktam az official Multilanguage ROM-ot is, de azzal sem mukodik. Ugyanakkor a kartyat egy tok mas telefonba atteve, tokeletesen uzemel, tehat nem az elofizetessel/kartyaval van gond.
Lehet az marad, hogy benezek a Telenor-ba es szolok, hogy probalgassunk ki mas SIM-eket is -
cs.lev
tag
válasz
gorcsev27 #687 üzenetére
Szia!
Felraktam az altalad javasolt rom-t (pureAOSP) es mukodik is a Telenoros kartya, legalabbis ami a hivast illeti, viszont a most meg netezni nem lehet rajta (azaz nincs mobilnet).
Neked semmi ilyesmi problemad nem volt? vagy van egyaltalan mobil internet elofizetesed/probaltad valaha?Koszi
-
DaemonX
aktív tag
-
rdt89
addikt
-
rdt89
addikt
-
rdt89
addikt
válasz
gorcsev27 #668 üzenetére
Én is offba válaszolok, mert ez se 100%-osan a fórum részét képzi
Szerintem a gyári rom az ami leginkább elkülöníti a telefont a réteg telefonoktól, annyi egyediséget és ötletességet tartalmaz, amitől igen is különlegessé válik és nagyon szerethetővé. A gyári rendszerrel sincs fagyási, akadozási probléma, valamint tudom, hogy nem számít de nekem Antutuba 32 ezret gurít ezzel a rendszerrel. Én nem cserélném le semmiért a gyári rendszert még egyszer, mert nagyon sok és apró funkció van benne, mely a mai napig hiányoznak a nagy nevek palettájából.(#669) rothk
Amit gorcsev27 linkelt romot az legjobb tudomásom szerint már támogatja. -
BViktr
tag
válasz
gorcsev27 #496 üzenetére
Én is feltettem, nekem is bejött, eddig no problem, csak azt a fránya auto fényerőt ne ikonnal kellene kapcsolni.
Az, hogy neked elment az IMEI az azért lehet, mert 4.2.2 - ről frissítetted.
Ha előbb megcsinálod EZT és utánna teszed fel a 4.4-es romokat nem megy el az IMEI-d.
Sajnos ehhez viszont le kell küzdened a hidegrázásodat a flashtool-tól. -
save
tag
válasz
gorcsev27 #483 üzenetére
Bár sokkal jobban tud inspirálni a segítő szándék mint a tájékozatlan flegmaság:
- indítás után 700-750 MByte foglalt (de ez persze függ a telepített programoktól) ((Art futtatói környezetet használva))
- nem áll le semmilyen folyamat
- Gravitybox nincs benne, van Kinguser, BeatsAudio, CleanMaster, Smartkeyboard, MTKEngineering, RemoveAd, TitaniumBackup, AutoBrightSwitch, (az egész ROM 267Mega) de támogatja a Xposed installer-t.
- korrektA kamera szoftver és képminőség is a korábban megszokott (telefonokhoz mérten) kellemesen jó minőség.
-
BViktr
tag
válasz
gorcsev27 #471 üzenetére
Itt meg azt írják, hogy kopp ugyan az a két teló. Sőt még van ezenkívül több néven. Hogy ez kinek és miért jó, nemtudom és nem is igazán érdekel.
Azért próbálnám meg feltolni rá ezt a romot, mert azt írják hogy ez a legstabilabb. Gyárilag multilang, nem félmagyar, tyúklábas, stb. mint a Nibiru és talán a wifi direct is működik vele.
Az hogy nem ajánlja nibirura a szerző, az azért van, mert valszeg nem próbálta.
Akik meg feltették:
1 - semmi baja, csak rootolni kell. Megcsinálta rootgeniussal mert vroot-al nem ment, nagy kaland.
2 - elment az imei - valszeg azért mert a format all + download - al tette fel a romot. Ez is helyrehozható, nem rémít meg.
Szinte biztos vagyok benne, hogy kompatibilis a rom, csak a flashtool szívat. Előbb utóbb rájövök...
Amíg a preloader nincs leformázva addig nincs baj, helyrehozható. -
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
gorcsev27 #426 üzenetére
Érdekes a dolog, én is észrevettem a minap. Hazaugrottam egy kávéra, 28% akksi, mondom kicsit töltöm a biztonság kedvéért. Rádugtam, KV, 15 perc és láss csodát 99%.... azt hittem rosszul látok. De utána estig meg alig merült. Mondjuk az is feltűnt, hogy most ezzel a gyári rommal lassabban merül. Bár én akármennyire ügyeskedek, délutánra mindíg gatya az akksi. Mondjuk én használom is. Ma reggel írtam a kínainak, hogy kéne erősebb akksi de azt válaszolta, csak a gyári van.
-
rdt89
addikt
válasz
gorcsev27 #416 üzenetére
Én már írtam a telefonról tesztet melyben a gyári 4.2 saját rendszere is kielemzésre kerül a Logouton, Needromon a legutolsó frissített dátummal kiadott offical rom lesz a K-Touch bejegyzésen belül a H1-nél.
A Teszt
A kicsit javított de továbbra is Offical rom! -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
gorcsev27 #396 üzenetére
Azt hiszem nem jól értelmezted azt amit írtam, de sebaj. Szóval a Te készülékeden és most pillanatnyilag az enyémen is, nem a gyári rom található! Viszont a gyári minden funkciót tartalmaz amit íratm. Ezen funkciók nagy része utólag vagy nem, vagy csak nagyon nehezen telepíthető. És az általad "csillivilli" funkciónak titulált dolgok pont addig haszontalanok, amíg nem használod és meg nem szokod őket, utána rohadtul tudnak hiányozni.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
gorcsev27 #393 üzenetére
Tudod az eredeti rom amivel küldték, teljesen egyedi ikonokat és kezelőfelületet adott! Ez a 4.2-es gyári felület kicsit olyan gagyi hatású. Ráadásul egy csomó funkciót nem tud amiről itt olvastam, de az alap gyárin nem találtam, (mondjuk nem is én használtam hanem a kedvesem) például a home gombra ébredő képernyőt, a visszajelző villogást, a csengés lehalkítást lefordításra, vagy a hívás aktiválást a fülhöz emelésre. Keddig én egy LG G2-t használtam, csak eltört...
Most kicsavartam a párom kezéből a Nibirut és szeretném ha kicsit "okosabb" lenne. Engem nem izgat a 4.4 ha ezeket a funkciókat tudja így is, ezért kérdeztem melyik a legjobb rom most. Mielőtt betojt pont azt a gyári frissítést készültem felrakni, erre visszajön és olyan mint egy tavalyi lenovo... Na mindegy majd próbálkozok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest