- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothk
csendes tag
NIBIRU tm, kis rakéta keresztbe, NIBIRU tm. 106 alkalmazást tölt be, a névjegyeket és a nem fogadott hívásokat szinkronizálja. A TE általad belinkelt https://www.facebook.com/notes/k-touch-octa-nibiru/rom-kitkat-443-simple-aosp-by-himura05/304410159719019 rommal vagyok így.
-
gorcsev27
tag
"Nem tudom hallottál e már arról a jelenségről, amiről kvantumfizikusok számoltak be: egy kísérlet eredményét az is befolyásolja, mit vár a fizikus."
Fizikusim nincs,
de az egyéb diplomáim megszerzése során és azon kívül is hallottam már gazdagon.
Viszont, ha még egy kicsit utánajársz a témának, te is tapasztalhatod, hogy ezt a tézist nem lenne helyes kisajátítani pusztán a kvantumfizikusok számára, mert a tudomány más területein is gyakran emlegetik."Nekem nem ment el az IMEI"
Mikor kételkedtem én ebben?
Azért azt remélem, hogy nekem is ugyanúgy elhiszi mindenki, hogy nekem elment, mert nincs kedvem újra megcsinálni az egészet, csak azért, hogy képernyőképekkel igazolhassam..."neked fel sem kellett volna tenned"
Jó hír, hogy a ROM telepítés fakultatív.
Nem is azért tettem fel, mert a zsigereimben van, hogy amint szembejön egy új ROM, azt föltegyem. És abban is biztos vagyok, hogy mindenki számára, akik ugyanígy vannak vele, hasznos az információ és nem is kísérleteznek a felrakásával, ha látják, hogy nemcsak pro, hanem kontra is van tapasztalat. -
gorcsev27
tag
Írhatnál róla egy kicsit részletesebben. Engem valahogy sem az FM rádió, sem a GPS nem tud lázba hozni, ha arról van szó, hogy egy ROM milyen, meg az hogy "stabil érzetet nyújt", amolyan nesze semmi fogd meg jól.
- Alapból mennyire használja a memóriát? Mondjuk indítás után.
- Produkál-e folyamat leállást?
- Milyen extrákat tett bele a készítő (Gravitybox stb.)
- Magyar nyelv korrekt-e?Előre is köszönöm.
-
rdt89
addikt
Ki kéne, de félek a gebasztól.
Imeivel kapcsolatba, mióta lecseréltem a rendszert visszaállt a régi, ezt abból gondolom, hogy már nem az általad leírt számsort írja ki.
Zroo:
Nem Samsungnak van rajta az oprendszere? Azok szoktak így megugrani Antutut-ban, de mindenesetre érdekel, hogy lett 30 ezer felett, ez csak akkor lehetséges ha emelt órajelű, tehát magonként 2ghz, de akkor melegedik mint a láva. -
gorcsev27
tag
"Hosszas próbálgatás, használat után, Optimus G-ről tértem át erre, ezzel a ROMmal."
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el"
Ezt a Himura ROM-ot elég rendesen lehúzzák, írhatnál róla egy áttekintést, ha már próbáltad. Meg ha már itt tartunk, a gyári 4.2-ről is írhatna valaki. Vagy belinkelni egyet, ha már van valahol. Legalább nem kéne habokra próbálgatni a ROM-okat.
Ami a tolást illeti: a beharangozóban mintha azt olvastam volna, hogy ezt a telót csak hazai piacra szánták a kínaiak ezért ilyen az árfekvése. És egyelőre külföld irányába nem is túl nagy a forgalom a belföldihez képest. Tartalék akksit alig lehet vadászni hozzá, legalábbis olyan eladót találni, aki nem az akksi árának többszöröséért postázza.
-
Z.m.Z
aktív tag
-
thoger
csendes tag
Isten áldjon! A kitkat szuper, a telefonálás megy telenorral!
Csak annyi bajom van, hogy én mindent bepipálva hagytam, tudatosan szerettem volna hogy formázódjon csak minden a francba.
De én nem találok magyar nyelvet, és a home gomb sem ébreszti fel a telefont két pöttyintésre..
Lehet pont ez miatt? -
BViktr
tag
Nem túl magyar, de talán működő leírás
e-Write IMEI via adb Shell
Buka MTK Droid Tools
koneksikan HH/Tablet pada PC via USB hingga terdeteksi di MTK Droid Tools
Klik ADB Terminal yang ada di pojok kanan bawah
ketikkan :
adb shell (enter)
su (enter)
echo 'AT +EGMR=1,7,"imei 1"'> /dev/pttycmd1 (enter)
echo 'AT +EGMR=1,10,"imei 2"'> /dev/pttycmd1 (enter)Reboot Nibiru
Cek IMEI dengan cara dial *#06#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest