- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
H_András #858 üzenetére
ez nem így működik, hogy "láttam, hogy eltalálta", az csak eyecandy, hogy legyen mit nézned, míg harcolnak...
a fegyverek sebzése összeadódik a szobában, és a dck élete is összeadódik a szobában, és másodpercenként (vagy félpercenként fene tudja) sebez annyit ami az összeadódott sebzés, persze a perceptiontól függően(ami ugye befolyásolja a találatot), lehet hogy beleszámolja bizonyos emberek sebzését vagy kihagyja, és ahogy fogy az élete az össz dcknek, úgy halnak meg egymás után, ahogy értelem szerűen elfogy annyi élet, ami egynek az élete, az kifekszik, így van ez a csótányoknál és a raidereknél is.
ahogy meg ők támadnak téged, az szintén összeadódik a sebzésük(és elosztódik annyi emberre ami a szobában van) és bizonyos időközönként sebez annyit emberenként. (mert ha sorjában sebezne akkor pillanatok alatt kifeküdne egy valaki)viszont a wastelenden nem tudom hogy mehet a sebzés, mert vagy lelövi és sebződik 1-2-őt az ember, vagy pedig elfut, és sebzők többet. de már 17es stukóval is látom hogy ölik a supermutánsokat, és sebződnek 1et.
-
-
bepe79
addikt
válasz
H_András #654 üzenetére
Nekem 1 GB RAM alatt fut az Ace 4-en, de mellette van egy új piszokgyors Snapdragon 410 SoC + a benne lévő szintén nem olyan rossz Adreno 306 graf. gyorsító: lassulás, megröccenés akkor van, mikor 30+ emberrel görgetem a bal felső sarokban lenyíló dweller listát, meg mikor görgetem a nekik adható fegyver vagy ruhalistát. Akkor viszont rendesen akad, és kollégáimnál is egy ASUS Padfone-on és egy Note 3-ason is, úgyhogy felteszem ez optimalizálási hiba a Bethesdától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest