Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
level 1-eseknek felnyomom specialjait 10ig és utána küldöm ki őket magas end-es ruhával, és max stimpankel, és mindig ha fejlődtek felgyógyultak maxra, szóval mondhatni +50 stimpanket kapnak
de ennek már semmi értelme... egy ugyanilyen 4 nap után még 22 stimpankel mondta, hogy tele van hazajön
-
Hegasus
senior tag
az mi?!
4d 1h után mondja több emberkém, hogy tele van, nem tud több cuccot cipelni, ezért hazajön... ez is a frissítés után,mert általában lvl 1-esen kiküldtem őket 25 stimpankel és olyan 1 hét után megmurdeltek, de még akkor se voltak tele.... viszont mintha több kék cuccot találnának... lehet lecsökkentették a hordozható cuccok számát, de sokkal eredményesebben találnak dolgokat...
-
Hegasus
senior tag
azt próbálta már valaki, hogy mikor kolbászolás közben meghal egy dweller, akkor ugye fellehet éleszteni, és ugyanúgy lehet vele folytatni a felfedezést, és az addigi cuccai se vesznek el... szóval igencsak sokszor feléleszted akkor igen sokáig lesz kinn és egyre nagyobb valószínűséggel talál legend cuccokat, mert egyre hosszabb ideig van kinn...
-
Hegasus
senior tag
válasz
H_András #858 üzenetére
ez nem így működik, hogy "láttam, hogy eltalálta", az csak eyecandy, hogy legyen mit nézned, míg harcolnak...
a fegyverek sebzése összeadódik a szobában, és a dck élete is összeadódik a szobában, és másodpercenként (vagy félpercenként fene tudja) sebez annyit ami az összeadódott sebzés, persze a perceptiontól függően(ami ugye befolyásolja a találatot), lehet hogy beleszámolja bizonyos emberek sebzését vagy kihagyja, és ahogy fogy az élete az össz dcknek, úgy halnak meg egymás után, ahogy értelem szerűen elfogy annyi élet, ami egynek az élete, az kifekszik, így van ez a csótányoknál és a raidereknél is.
ahogy meg ők támadnak téged, az szintén összeadódik a sebzésük(és elosztódik annyi emberre ami a szobában van) és bizonyos időközönként sebez annyit emberenként. (mert ha sorjában sebezne akkor pillanatok alatt kifeküdne egy valaki)viszont a wastelenden nem tudom hogy mehet a sebzés, mert vagy lelövi és sebződik 1-2-őt az ember, vagy pedig elfut, és sebzők többet. de már 17es stukóval is látom hogy ölik a supermutánsokat, és sebződnek 1et.
-
Hegasus
senior tag
nah az elmúlt 3 hétben csak fejleszgettem a kezdeti 50 emberemet (ez idő alatt értem el a mágikus 999.999 kupakot XD) aztán most elkezdtem szaporítani őket, felhúztam 4 reaktort, 3 nukacolát, átrendeztem a vaultot, le is ment 300.000 kupakra a píz
van 42 dolgozó emberke és úgy néz ki ennyi is fogja eltartani a maradék 150et, olyan jól hoznak ezek
kb olyanok az arányok mint Magyarországon XD
-
Hegasus
senior tag
nem lehet 999.999 kupak fölé menni
-
Hegasus
senior tag
ugye az endurancetől és a szinttől függ az életük, de az lehet, hogy fejlődés közben annyi életet kapnak, amennyi endük van?
tehát ha level 1esen 10-es endről indul akkor szintenként 10 életet kap, de ha 1 endről, akkor szintenként 1-et
mert durva különbségek vannak két lvl 50-es hasonló end-el rendelkező dweller között, mintha az egyik sokkal gyorsabban meghalna egy csotány támadás alatt mint a másik, és lehet azért mert az egyik endjét korábban kezdtem el fejleszteni... -
-
Hegasus
senior tag
válasz
#33253120 #638 üzenetére
ez nem az én vaultom, de így csináltam én is. hátránya, hogy kb 2 másodperccel később érnek a kapuhoz, dde azóta csak alulról jöttek a vakondpatkányok.
http://i.imgur.com/RKlJUCP.jpg
peterkeT: hmm, érdekes, de még a tippeknél is azt írják, hogy csak azokba mennek, ami érintkezik a földdel.
-
Hegasus
senior tag
undoritóak azok a moleratek, de csak azt a szobát támadják amelyik érintkezik földdel, én ezt úgy védtem ki, hogy a két legszélső oldalra csak liftetek raktam és a szobák középen vannak, tehát mindig csak az also 3 szobát támadják a moleratek.
amúgy én is kipróbáltam a 1000 dobozos mentést, de 5 perc alatt meg is untam és visszatértem az eredeti mentésemhez.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #591 üzenetére
hát onnan lehet sejteni, hogy van értelme 10 felett is, hogy (mondjuk) a reaktorba beteszel egy 10 strength-es dwellert megnézed a számlálót, utána felaggaszt rá valami strenght-es ruhát és utána megnézed, hogy lejjebb ment a számláló, innen gondolom van értelme a portyázás alatt is a 10+-os luck-nak is... sőt lehet, hogy csak 10 felett találnak legend cuccokat
-
Hegasus
senior tag
-
Hegasus
senior tag
a feladatok ismétlődnek? vagy egyszer elfogynak és onnantól nem dob fel több feladatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest