Új hozzászólás Aktív témák
-
Beecike86
csendes tag
Én ilyet használok és semmi gond vele:
http://www.speedshop.hu/termekek/70190/avantree-univerzalis-autos-tarto-szelved%C5%91re-4cm-11cm-tartokarral.htmlValaki tud olyan oldalt ahonnan lehet rendelni hátsó hangszórót a telefonhoz? Mivel fémforgácsolás a fő tevékenységünk így az eddigi telefonjaim hangszórói mind megadták magukat. Sajnos ez is. A levegőben sokszor száll a fémpor így azt a telefonjaim a zsebben hordás ellenére is szépen bevonzodták. Idővel szeretném kicserélni a hangszórót.
Amúgy ez a a készülék nekem még mindig tökéletes és ár/érték arányban mindig jobb mint a többi versenyző.
Esett már le többször is betonra, volt vízben. Olajos kézzel is sokszor használtam. A hangszóróján kívül nincs vele gond. Akksija bírja. A caterpillar legújabb mobilja sokba kerül. Annyit nekem nem ér meg.
Ami nekem nagyon tetszene az egy Runbo X6Csak az meg vagy 200 ezerbe van...
-
Beecike86
csendes tag
Mikor levettem a külső fóliát meglepődve láttam, hogy a feliratok 90% ott maradt a kijelzőn. Vagyis nem a kijelzőn, ugyanis van még egy fólia rajta. Fogtam egy kis denszeszt és szépen leszedtem a feliratot a fóliáról. Szóval nem kell az elején már fóliát cserélni csak mert a felirat ott marad. Le lehet szedni
Az elején a két gomb nem zavar, mivel mikor olyan telefonom volt amin nem votl gomb simán felvettem vagy elutasítottam a hívást mikor kotortam ki a zsebemből. -
Beecike86
csendes tag
A mobiluncletools program lap alján van ilyen verzió. Meg egyik webáruház honlapján ahol az erősebb akkumulátort lehet hozzá venni annak a leírásában is ilyen firmware verziót említenek.
A főmenüben van egy software update ikon. Lehet, hogy így a zöld/piros gomb letiltó opció előjön ha egyáltalán lehet ezzel tényleg frissíteni.
-
Beecike86
csendes tag
válasz
Alvosaman #235 üzenetére
Az én firmwarem 0.1.3. és ezen már van piros/zöld gomb letiltó a beállításokban. Én az ablakra raknám a tartót, de majd nézek valami csavarral rögzíthetőt nem a hajlítható tartót hátha nem nyeklik le.
Amúgy az előző kaparós telefonomon nem volt ilyen fizikai felvevő/letevő gomb, de ettől függetlenül sokszor felvettem vagy elutasítottam a hívásokat. Úgyhogy szerintem nem rossz az a két gomb ott, max lehetne a kijelző síkjával egyvonalba. -
Beecike86
csendes tag
Egy iphone 4 meg egy haipai i9377n-él is kocogtatásnál van csörgő hang. Ez normális lehet.
-
Beecike86
csendes tag
Az Aqua Electromaxnál rendeltem. Kaptam egy másikat helyette mivel 3 napon belül volt a dolog. Eddig mindene tökéletesen működik.Gyorsan, akadás mentesen.A GPS gyorsan talál jelet. Kocogtatásnál nekem is hangja van valaminek. Mindkét telefon adott ilyen hangot. Megoldás: nem kell kocogtatni
Szerintem a giroszkópnak van ilyen hangja talán.Ha van benne egyáltalán ilyen
Én erre gondolok.
A vízállósága gyárilag sem garantált, nem hogy egy szétszerelés-összerakás után.
Amikor az új telefonnál az első fóliát leszedtem utána az Evolveo felirat meg a többi szöveg szépen rajta maradt a kijelzővédőfólián, Úgy vakartam le denszesszel. Fantasztikus kivitelezés volt ez a felirat a kijelzőn.
Amúgy rávaló fóliát hol lehet venni?Én sehol nem találtam.
Valaki használ telefontartót autóba ilyen telefonhoz?
240 grammos a telefon azt hiszem és nem árt egy masszívabb tartó én szerintem. -
Beecike86
csendes tag
A mai nap érkezett meg a telefonom. Egy problémám van vele és érdeklődnék, hogy van-e valakinek ilyen gondja a telefonnal? A probléma az, hogy amikor a hátsó nagy hangszóró megszólal bármi miatt(zene, bill.zár) akkor a hang kiadása előtt és utána is sistergő zugó hangot ad ki és egy recsegős pitty hangot. Nekem nagyon gyanús, hogy ez így nem frankó és vissza kell küldenem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest