- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
Alvosaman #405 üzenetére
Ne várj csodát egy tervezőirodától. Szerintem abban a designer irodában azt sem tudják pontosan, hogy mi a ROM.
Én inkább a Telemax lustaságában hiszek. Pillanatok alatt belinkelné ide az egyik szervizes, ha mindenki beadná 1-2x frissítésre a telefonját. Én felhúzom az átlagot 5 látogatással, de amúgy is járok arra más telefonokkal -
paramedic
aktív tag
-
mazsi
senior tag
válasz
Alvosaman #274 üzenetére
A gyári recovery szart sem ér a rossz gombkiosztás miatt. Ráadásul a belső memóriába akarja menteni a felhasználói adatokat. CWM nincs még a telefonunkra, mert ahhoz előbb pár partíciót le kell menteni hozzá. Ha Te tudsz ilyet, ne rejtegesd!
Egy napot tököltem vele 5 különböző laptopon/tableten. Addig eljutottam, hogy lementettem a scatter file-t. Itt láttam is a 22 gyári partíciót. Ezeket Flash Tools-szal lehet egyenként lementeni. Ha rootolt a készülék, akkor az MTKdroidTools a jó. Szegény Zappa éjszaka nekiállt nekem a partíciók hexadecimális kiosztását átszámolni.
Rootolni 4 módon próbáltam. Ez 27 próbálkozás a verziók miatt. Nem jártam sikerrel. Nem is volt még android telefonom gyári állapotban soha
É ni itt megakadtam. Neki fogok még esni, csak ennyi szopás még nem jött össze egyik telefonommal sem, pedig akadt párszáz.
Itt a partíciós tábla, vagy block kiosztás a telefonunkról:
-
-
mazsi
senior tag
-
mazsi
senior tag
válasz
Alvosaman #252 üzenetére
Másik telefonnál már hazafelé fel szoktam rakni egy újabb szoftvert, de ezt nem bántanám KITKAT-tel, vagy bármi mással, mert nem tudjuk visszaállítani a gyári állapotot. Kétszeres áron vettem itthoni boltban, hogy legyen 2 év garancia - legalább addig használjuk.
Rengeteg dolgot lehet módosítani rajta, de még nem vett magának ilyet egy hardcore játékos sem. Nincs kernel, overclock, Cyanogenmod, de még egy gyári firmware sem.
Óvatosan babráljuk, amíg ez így van.A magyar Evolveo képviselet meg még annyira sem ért hozzá, mint bárki közülünk. Felcímkéztek egy kínai modellt a saját logójukkal, de fogalmuk sincs mi miért van rajta. Én nem zaklatom őket feleslegesen. Amit kellett megtették, behozták a készülékem az országba és leszerződtek egy híresen nyereséges szervizzel.
-
Beecike86
csendes tag
válasz
Alvosaman #235 üzenetére
Az én firmwarem 0.1.3. és ezen már van piros/zöld gomb letiltó a beállításokban. Én az ablakra raknám a tartót, de majd nézek valami csavarral rögzíthetőt nem a hajlítható tartót hátha nem nyeklik le.
Amúgy az előző kaparós telefonomon nem volt ilyen fizikai felvevő/letevő gomb, de ettől függetlenül sokszor felvettem vagy elutasítottam a hívásokat. Úgyhogy szerintem nem rossz az a két gomb ott, max lehetne a kijelző síkjával egyvonalba. -
EVOLVEOQ4
újonc
válasz
Alvosaman #231 üzenetére
Üdv!
Megrendeltem! Aztán észre vettem ezt az oldalt. Elkeseredtem. Megjött! Kíváncsi voltam, előjönnek e azok a hibajelenségek amikről itt írnak. És semmi gond. Minden működik. Volt már egy két telefonom, androidosak, de ez eddig veri mindet. A gomb problémát hamar megoldja a KISEGÍTŐ LEHETŐSÉGEK! ELSŐ ZÖLD/PIROS GOMB!!!! Ki kapcsoltam, azóta az a két gomb mintha ott sem lenne. Bár engem nem zavart egyenlőre.
Le még nem ejtettem, vízbe még nem tettem. De kíváncsian várom az első alkalmakat.
Fóliát ami pont rá való, még nem találtam. De addig is rátettünk egy majdnem rá valót. 90% ban takarja. Azokat a részeket védi amiket használok, ez a lényeg.
Folyamatosan nyüstöltem, az aksi így két és fél napig bírta. 16% nál tettem fel töltőre, mert féltem hogy nem bírja ki estig. A második töltésig 3 nap telt el és este tettem fel töltőre 10%- on állt. Egész nap szólt róla a zene, ment a face.
A hangja gyönyörű. Szépen szól rajta a rádió is. A beszéd hang meg aztán veri az eddigi összes telefonomat. Pedig voltak közte csúcs modellek is.
Ne egy a lényeg! Eddig csak pozitív a véleményem róla.
Elnézést ha sokat írtam, de lehet sokaknak segítek.
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest