- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Az eredeti menüt nem láttam, de nálam így néz ki a dolog:
Az akaratlan hívásfogadásra ez tökéletes megoldás.
A kijelzőt nem fordíthatom kifelé a zsebemben, mert kalandpályán dolgozom. Tavaly egy mozdulattal két telefon tört ripityára a zsebemben, mert ráesett egy mászócsigaA feloldás változtatása jó lehet, de bosszantó egy olyan gyári hiba, amit a tervező extra funkciónak szánt
Okkal nincs fizikai gomb az érintőképernyők körül, vagy nem aktív kikapcsolt kijelzőnél.
-
mazsi
senior tag
Sajnos nem tudtam reprodukálni egy hard reset után
Annyi valószínű, hogy az Xposed keretrendszer egyik pluginja lehetett, ami kernel szintig elért. De nem tudom melyik.
Most jobb híján a Kisegítő lehetőségek beállításnál kikapcsoltam az első gombokat. Így a rövid nyomásra nem reagálnak és a zöld hosszú nyomásra sem. Viszont a piros továbbra is hajlamos magától feloldani a telefont.
Már arra is gondoltam, hogy talán csak szerencsém volt abban a másfél napban, mikor nem oldott ki a telefon, most meg negyed óránként, ha zsebben van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest