- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
k é s z
csendes tag
válasz
Beecike86 #229 üzenetére
nem frankó... küldd vissza (honnan rendelted?) Budaörsön van a szervízük egyébként. Lehet célszerű volna oda bevinni. Én is azt fogom tenni, ugyanis nem tudom feltolteni a vasat :/ és közben lemerült már. Először azt hittem a kábellel van gáz. Cseréltem. De sajnos így sem jó. Először csak nem mindig volt kontakt, meg kellett mozgatni a kábelt, de mostmár sehogy sem akarja... marha jó. Ez a második ilyen telóm. Az elsőt cserélték, mivel folyton fagyott (és nem is indult újra).
Egyébként jó kis telefon volna ez, ha éppen kifogod, de ahogy olvasgatom a fórumot azt látom, hogy mindenki más és más bajokkal szenved.
Egy érdekes kérdés viszont a szervizeléssel kapcsolatban. Adott bármilyen probléma. Beviszed. Tegyük fel megcsinálják. Namármost innentől kezdve, hogy megbontják és összerakják, hogy garandált a vízállósága?!
Ja amúgy nekemha megkocogtatom a telefont enyhén, akkor ad olyan hangot, mintha valami nem lenne jól rögzítve a belsejében a hangszóró környékén.
Mikor átvettem a cseretelefont, motoszkált bennem a kisördög. Csekkoltam a hátlapi rögzítő csavarokat és szinte mindegyiken tudtam fordítani még párat, komolyabb ellenállás nélkül, amíg éppen megszorult egy kicsit. Az oldalsó csavarokat nem tudtam ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest