- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
alig használtam, tegnap jött meg a szervizből, de most már jónak tűnik, nyár előtt baja volt...
Reggel korán keltek a szomszédok is, ha akarták ha nem. Az ébresztőórája 6kor felrisztotta a panelszomszédot isNekem egy szusz álmot nem hagyott a szememben
A füles mini usb-és, de nem is sztenderd a külső szélessége, tehát nem néztem más fülessel -
mt33
csendes tag
Van wap, mail, lejátszási lista szerkesztés de fapados.
mp3 lejátszás hangszóróból szinte elfogadható, enyhén recseg egy középkategóriás pc hangfalhoz képest, de elégedetlen vagyok a fülessel, a 10e Ft-os Philips lejátszóm biztos nem cserélem le a telóra, az sokkal szebben szól. Hireket hallgatni a rádióban megfelel.
Elég állat, hogy ez a ventilátor atom jól megy róla.
Gondolom minden normál usb ketyerét el tud látni megfelelő árammal.
Többen kérdezik látszik-e a betű rajta, milyen a lejátszó..., a teszt cikkben ott a videó, képek! -
Mark21
tag
Szia!
Nem használtam még, de a te kedvedért kipróbáltam
Lejátszási listát nem tudtam a telefonban létrehozni, nem találtam rá opciót.
Hangzásban a saját fülhallgatójával közepes, egy jobb füles javíthat a helyzeten, de számomra így is hallgatható volt. ( Ami meglepi volt, hogy gépről is lehet tölteni, welcome 21st century
)
Az email és böngészési opciót egyáltalán nem találtam, ha valaki talált kérem jelezze
. Én erre az okostelót használom főképp. Ha nagyon fontos, akkor a 3g/wifis változatot ajánlanám.
Ez kifejezetten kétkezi munkás telefonnak való, nem félted, megtudod fogni szutykos kézzel, nem baj ha leesik, nem kell tölteni minden nap stb.
Remélem segítettem valamennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TP-LINK routerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- SONY LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest