- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
válasz
peterszky #107 üzenetére
kábelen és bluetooth-on is lehet pakolni rá adatokat. Nem láttam a menüben importálást, de elképzelhető, hogy a vcard fájloknál felajánlja... Ha küldesz pl egy 2 névből álló ilyen fájlt, akkor szívesen kipróbálom neked, de lehet, hogy inkább a szerviz ezt el tudja mondani.
Én sim kártyával pakolgattam át a neveket, 250 szám volt egy "fordulóval" -
mt33
csendes tag
alig használtam, tegnap jött meg a szervizből, de most már jónak tűnik, nyár előtt baja volt...
Reggel korán keltek a szomszédok is, ha akarták ha nem. Az ébresztőórája 6kor felrisztotta a panelszomszédot isNekem egy szusz álmot nem hagyott a szememben
A füles mini usb-és, de nem is sztenderd a külső szélessége, tehát nem néztem más fülessel -
mt33
csendes tag
Van wap, mail, lejátszási lista szerkesztés de fapados.
mp3 lejátszás hangszóróból szinte elfogadható, enyhén recseg egy középkategóriás pc hangfalhoz képest, de elégedetlen vagyok a fülessel, a 10e Ft-os Philips lejátszóm biztos nem cserélem le a telóra, az sokkal szebben szól. Hireket hallgatni a rádióban megfelel.
Elég állat, hogy ez a ventilátor atom jól megy róla.
Gondolom minden normál usb ketyerét el tud látni megfelelő árammal.
Többen kérdezik látszik-e a betű rajta, milyen a lejátszó..., a teszt cikkben ott a videó, képek! -
mt33
csendes tag
Elég fura a menü, de az miatt nekem elmegy, szóval elég fapados.
Én nem is akarok egy sokat tudó bunkófont, hogy azt birizgálgassam.., extraként e-mailt nézni max. azt csókolom. Ha majd nem kapcsol ki magától nekem jó lesz, a következő mobilom 3-5 év múlva biztos ütésálló okoska lesz, de ez addig telefonálásra tökéletes.
Hívás közben hallottak rendesen engem és hangosan hallom én is a másikat. Mondjuk meglepett, hogy ha hívtam valakit és felvette akkor megrezdült a fülemen a telóde hangos környezetben biztos hasznos.
Kamerát nem próbáltam. Mondjuk nem készítenék vele tájképet, arra jó állítólag csak, hogy rendszámot fotózz, meg sérülést gépen, nagyobb alkatrészt nem élethű színekben... Nem erről lesznek likemágnes faceprofilképek az biztos
Jó a súlya, masszív kis dög, szerintem belehetne törni vele valakinek a fejét, de az ádámcsutkáját tuti össze tudná törni
A 7-8 Gb-os memóriát nem tudom hova tenni. Minek ilyen nagy? Nem bluray rippet akarok rajta tárolni -
mt33
csendes tag
Mi lehet a hard reset rajta? Valami billentyű kombináció?
-
mt33
csendes tag
az első 2 napban 4-szer random kikapcsolt és napi fél órát sietett az órája. Hogy orvosoljam megpróbáltam a frissítését, de hibát dobott közben és most csak az elemlámpa világít rajta, bekapcsolhatatlan.
Az aksija sirály, 2 nap készenlét és 1,5 óra beszélgetés után még mindig full jelölésen volt az aksi.
Ja és az egyik internetes bolt 26e + 1500 futárköltségen vesztegette már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest