- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Remek, most még egyet kérnék, ha nem okoz gondot
begin:vcard
n:Teszt;Elek
fn:Teszt Elek
tel;cell:30-123-4567
version:2.1
end:vcard
begin:vcard
n:Teszt2;Elek2
fn:Teszt2 Elek2
tel;cell:30-765-4321
version:2.1
end:vcardA vcf-eket össze lehet fésülni, így egyben használni az összes kontaktot. Ezt a 2-az-1-bent is megeszi?
-
peterszky
őstag
Olyanra gondolok, hogy egy Nokia telefonról lementem a telefonkönyvet, ez vcard formátumban van, és ezt valahogy betölteni a készülék memóriájába. Van hozzá adatkábel / valamilyen szoftver?
Igazából ez döntene, hogy kell-e avagy sem, mivel van kb. 6-700 szám, azokat bepötyögni meg nem volna igazán mókás
-
dik
őstag
Ja igen azért mondtam azt hittem olvastad a cikket ott leirták. De például a gyártótótól ahogy kérdeztem az valami billentyűkombinációt emlegettet erről a gombról fogalma sem volt.
A menüje amúgy mennyire káoszos? Sok panasz volt rá. Meg olyan érdekelne hívás közben nem volt panasz rá hogy alig hallanak? Na meg a kamera tényleg annyira gyenge mint ahogy irják? Bocs a sok kérdésért, de marhára bejön ez a teló csak lehet róla néhol 1-2 rosszat olvasni és szeretnék megbizonyosodni róla tényleg abszolut felejtős ez a teló vagy van remény benne...
-
dik
őstag
Hibátlan darab akkor ezt a telefont nem kell bántani. Egy nagy NULL.
Kérdeztem a gyártótól is párat, de a válaszból kiderült fogalma sem volt mi kérdeztem a saját telefonjukról. Az a gomb elméletileg az lenne ha lefagy ujra lehet indítani mivel az aksi nem kivehető belőle. Az órája az minden evolveonak szinte siet vagy késik azt mondták egy frissítés megoldotta amit gariban csináltak a tulajoknak...
Várom a további fejleményeket erről a csodáról lehet csak a szoftja gyengélkedik amit egy frissítés megold és szuper teló lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest