Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag

Remek, most még egyet kérnék, ha nem okoz gondot

begin:vcard
n:Teszt;Elek
fn:Teszt Elek
tel;cell:30-123-4567
version:2.1
end:vcard
begin:vcard
n:Teszt2;Elek2
fn:Teszt2 Elek2
tel;cell:30-765-4321
version:2.1
end:vcardA vcf-eket össze lehet fésülni, így egyben használni az összes kontaktot. Ezt a 2-az-1-bent is megeszi?
-
peterszky
őstag
Olyanra gondolok, hogy egy Nokia telefonról lementem a telefonkönyvet, ez vcard formátumban van, és ezt valahogy betölteni a készülék memóriájába. Van hozzá adatkábel / valamilyen szoftver?
Igazából ez döntene, hogy kell-e avagy sem, mivel van kb. 6-700 szám, azokat bepötyögni meg nem volna igazán mókás

-
dik
őstag
Ja igen azért mondtam azt hittem olvastad a cikket ott leirták. De például a gyártótótól ahogy kérdeztem az valami billentyűkombinációt emlegettet erről a gombról fogalma sem volt.
A menüje amúgy mennyire káoszos? Sok panasz volt rá. Meg olyan érdekelne hívás közben nem volt panasz rá hogy alig hallanak? Na meg a kamera tényleg annyira gyenge mint ahogy irják? Bocs a sok kérdésért, de marhára bejön ez a teló csak lehet róla néhol 1-2 rosszat olvasni és szeretnék megbizonyosodni róla tényleg abszolut felejtős ez a teló vagy van remény benne... -
dik
őstag
Hibátlan darab akkor ezt a telefont nem kell bántani. Egy nagy NULL.
Kérdeztem a gyártótól is párat, de a válaszból kiderült fogalma sem volt mi kérdeztem a saját telefonjukról. Az a gomb elméletileg az lenne ha lefagy ujra lehet indítani mivel az aksi nem kivehető belőle. Az órája az minden evolveonak szinte siet vagy késik azt mondták egy frissítés megoldotta amit gariban csináltak a tulajoknak...
Várom a további fejleményeket erről a csodáról lehet csak a szoftja gyengélkedik amit egy frissítés megold és szuper teló lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest