- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundyta
tag
Hali!
Mindenképpen nyomógombos butatelót szeretnék venni, de egy-két apróságnak meg kell felelnie.
Többek között a kocsiban lévő navigációs rendszerrel lehet-e párosítani ezt az Evolveo-t, amit vettél?
Átviszi a telefonkönyvet a navigáció képernyőjére?
Tudsz a naviról hívást indítani?
Hívást fogadni a navin keresztül?
Sajnos a Nokia 6310i-m haldoklik, már egy hetet sem megy el egy töltéssel és hívást csak fogadni tudok a navin keresztül, indítani nem és a telefonkönyvet sem viszi át.
Szóval érdemes ebbe az Evo-ba beruházni?
Nálad egy töltéssel mennyi ideig-napig megy el?
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok. Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, munkás telefonnak teljesen jó lenne és a BlackBerrym is biztonságban lenne
Hol érdemes keresgélni és hol lehet olcsón hozzá jutni? -
dik
őstag
A lényeg, hogy remélem tökéletesen megcsinálták mostmár!
-
dik
őstag
Az azért elég baráti ha több hónapig oda volt a szervízben a teló így belegondolva! De legalább mostmár tökéletes?
-
peterszky
őstag
Remek, most még egyet kérnék, ha nem okoz gondot
begin:vcard
n:Teszt;Elek
fn:Teszt Elek
tel;cell:30-123-4567
version:2.1
end:vcard
begin:vcard
n:Teszt2;Elek2
fn:Teszt2 Elek2
tel;cell:30-765-4321
version:2.1
end:vcardA vcf-eket össze lehet fésülni, így egyben használni az összes kontaktot. Ezt a 2-az-1-bent is megeszi?
-
mt33
csendes tag
válasz
peterszky #107 üzenetére
kábelen és bluetooth-on is lehet pakolni rá adatokat. Nem láttam a menüben importálást, de elképzelhető, hogy a vcard fájloknál felajánlja... Ha küldesz pl egy 2 névből álló ilyen fájlt, akkor szívesen kipróbálom neked, de lehet, hogy inkább a szerviz ezt el tudja mondani.
Én sim kártyával pakolgattam át a neveket, 250 szám volt egy "fordulóval" -
peterszky
őstag
Olyanra gondolok, hogy egy Nokia telefonról lementem a telefonkönyvet, ez vcard formátumban van, és ezt valahogy betölteni a készülék memóriájába. Van hozzá adatkábel / valamilyen szoftver?
Igazából ez döntene, hogy kell-e avagy sem, mivel van kb. 6-700 szám, azokat bepötyögni meg nem volna igazán mókás
-
mt33
csendes tag
alig használtam, tegnap jött meg a szervizből, de most már jónak tűnik, nyár előtt baja volt...
Reggel korán keltek a szomszédok is, ha akarták ha nem. Az ébresztőórája 6kor felrisztotta a panelszomszédot isNekem egy szusz álmot nem hagyott a szememben
A füles mini usb-és, de nem is sztenderd a külső szélessége, tehát nem néztem más fülessel -
mt33
csendes tag
Van wap, mail, lejátszási lista szerkesztés de fapados.
mp3 lejátszás hangszóróból szinte elfogadható, enyhén recseg egy középkategóriás pc hangfalhoz képest, de elégedetlen vagyok a fülessel, a 10e Ft-os Philips lejátszóm biztos nem cserélem le a telóra, az sokkal szebben szól. Hireket hallgatni a rádióban megfelel.
Elég állat, hogy ez a ventilátor atom jól megy róla.
Gondolom minden normál usb ketyerét el tud látni megfelelő árammal.
Többen kérdezik látszik-e a betű rajta, milyen a lejátszó..., a teszt cikkben ott a videó, képek! -
Mark21
tag
Szerintem tisztában vannak a kamera milyenségével, és meg is értem hogy milyen, mert megpróbáltak egy hosszú akkuidővel bíró telefont készíteni, ami kielégíti az alap és extrém (ip67) igényeket is, és árban sem lettek elrugaszkodva, kompromisszumokat kötöttek magyarán
.
A másik ok (szerintem), hogy a célközönség egy kétkezi munkás réteg, mely valószínűleg nem adna ki telefonért 30 ezernél többet (közép európai és kelet európai viszonylatban).
-
TCSZ
senior tag
Szerintem ha a sima telefonokba jó fényképezőt raknának mennyien vennének kevesebb okostelot? Engem ez tényleg érdekelne. Kíváncsi leszek ennek az Evolveo strapafonnak az utódjára is. Bár most is egész jó ha csak telefonálni és sms-t akarsz vele küldeni, sőt még zenét is lejátszik és ott a rádió.
-
Mark21
tag
Szia!
Az akksija nálam eddig csillagos ötös, céges telefonként üzemelve hétköznap ~1 óra körül mozog a telefonálás idő. Természetesen előfordul kilengés mindkét irányban. Hétvégén kb fél órában merül ki amennyit telefonálok vele.
Két hete pont csütörtökön vettem le a töltőről, és még egy rovátkát sem mozdult az aksi állapotjelző, 4/4.
~10-12 óra beszélgetési idő volt eddig vele 2 hét alatt. Nem vagyok az a nagy beszélgetős típus, de szerintem ez egy jó viszonyítási alap mindenki számára.
-
Mark21
tag
Szia!
Nem használtam még, de a te kedvedért kipróbáltam
Lejátszási listát nem tudtam a telefonban létrehozni, nem találtam rá opciót.
Hangzásban a saját fülhallgatójával közepes, egy jobb füles javíthat a helyzeten, de számomra így is hallgatható volt. ( Ami meglepi volt, hogy gépről is lehet tölteni, welcome 21st century
)
Az email és böngészési opciót egyáltalán nem találtam, ha valaki talált kérem jelezze
. Én erre az okostelót használom főképp. Ha nagyon fontos, akkor a 3g/wifis változatot ajánlanám.
Ez kifejezetten kétkezi munkás telefonnak való, nem félted, megtudod fogni szutykos kézzel, nem baj ha leesik, nem kell tölteni minden nap stb.
Remélem segítettem valamennyit
-
Mark21
tag
Sziasztok!
Hosszú gondolkodás után beszereztem egy ilyen telcsit céges telefonnak, az első pár nap tapasztalatait írnám le:
- A sokat vitatott kijelző méret bőven megfelelő telefonálni és smst pötyögni.
- Ütés és vízálló, tesztelve
a vízállósági teszt után, egy kis ideig halkabb volt a hangszórója, telefonálás alatt biztosan. Majd miután rendesen kiszáradt (gondolom) akkor megjavult és újra hangos lett.
- Az elemlámpa lehetett volna erősebb is, de használható így is.
- Az idő probléma nálam még nem jelentkezett, kíváncsi vagyok előjön-e.
- Nagyon masszív, a fogása hibátlan, nehezen csúszik ki a kezemből. Ha lenne nyele akkor halálos fegyverré válna. Cink esetén kalapácsnak, vagy ablaktörőnek is alkalmazható
.
- A PowerBank szolgáltatás nagyon találó, főleg mikor vonaton, esetleg horgászat közben döglődik az okosteló, tablet vagy akármi. A közeljövőben egy teljes áttöltést is tervezek megcsinálni, kíváncsi vagyok mennyire képes feltolni egy lg p880- at 15 %-ról.
- egy bánat, hogy nem duál simes, de így is best buy maradt.
- hívás közbeni rezzenés mikor felveszi a másik fél nagyon jó funkció, gyárban nagyon hasznos.
- a kamera terepi hibák közeli fényképezésére alkalmas és rendszám fényképezésre is stb. tájképet nem ezzel kell készíteni.Első benyomásra nagyon tetszik, 32 rugóért best buynak számít nálam.
-
karolyia
újonc
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy válasz út előtt állunk. Az Evolveo X1 tesztjénél a képernyő láthatóságának negatívumáról olvastam. Az Accu-nál is igaz ez?
Egy olyan készüléket keresnénk, ami por-ütés-vízálló. A mostani Nokia 5140i megszeretett készüléket kell lecserélni. Nincs szükség a mostani modern dolgokra! Lehessen jól látni, telefonálni, üzeneteke fogadni-küldeni, és könnyen kezelhető legyen (nokia készülékhez hasonlóan)!
Mi a vélemény a Samsung B2710 Xcoverről? Már kifutóban van? Érdemes még vásárolni?Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
dik
őstag
Esteleg van már valami hír a telóról?
-
mt33
csendes tag
Elég fura a menü, de az miatt nekem elmegy, szóval elég fapados.
Én nem is akarok egy sokat tudó bunkófont, hogy azt birizgálgassam.., extraként e-mailt nézni max. azt csókolom. Ha majd nem kapcsol ki magától nekem jó lesz, a következő mobilom 3-5 év múlva biztos ütésálló okoska lesz, de ez addig telefonálásra tökéletes.
Hívás közben hallottak rendesen engem és hangosan hallom én is a másikat. Mondjuk meglepett, hogy ha hívtam valakit és felvette akkor megrezdült a fülemen a telóde hangos környezetben biztos hasznos.
Kamerát nem próbáltam. Mondjuk nem készítenék vele tájképet, arra jó állítólag csak, hogy rendszámot fotózz, meg sérülést gépen, nagyobb alkatrészt nem élethű színekben... Nem erről lesznek likemágnes faceprofilképek az biztos
Jó a súlya, masszív kis dög, szerintem belehetne törni vele valakinek a fejét, de az ádámcsutkáját tuti össze tudná törni
A 7-8 Gb-os memóriát nem tudom hova tenni. Minek ilyen nagy? Nem bluray rippet akarok rajta tárolni -
dik
őstag
Ja igen azért mondtam azt hittem olvastad a cikket ott leirták. De például a gyártótótól ahogy kérdeztem az valami billentyűkombinációt emlegettet erről a gombról fogalma sem volt.
A menüje amúgy mennyire káoszos? Sok panasz volt rá. Meg olyan érdekelne hívás közben nem volt panasz rá hogy alig hallanak? Na meg a kamera tényleg annyira gyenge mint ahogy irják? Bocs a sok kérdésért, de marhára bejön ez a teló csak lehet róla néhol 1-2 rosszat olvasni és szeretnék megbizonyosodni róla tényleg abszolut felejtős ez a teló vagy van remény benne...
-
dik
őstag
Hibátlan darab akkor ezt a telefont nem kell bántani. Egy nagy NULL.
Kérdeztem a gyártótól is párat, de a válaszból kiderült fogalma sem volt mi kérdeztem a saját telefonjukról. Az a gomb elméletileg az lenne ha lefagy ujra lehet indítani mivel az aksi nem kivehető belőle. Az órája az minden evolveonak szinte siet vagy késik azt mondták egy frissítés megoldotta amit gariban csináltak a tulajoknak...
Várom a további fejleményeket erről a csodáról lehet csak a szoftja gyengélkedik amit egy frissítés megold és szuper teló lesz belőle... -
mt33
csendes tag
Mi lehet a hard reset rajta? Valami billentyű kombináció?
-
mt33
csendes tag
az első 2 napban 4-szer random kikapcsolt és napi fél órát sietett az órája. Hogy orvosoljam megpróbáltam a frissítését, de hibát dobott közben és most csak az elemlámpa világít rajta, bekapcsolhatatlan.
Az aksija sirály, 2 nap készenlét és 1,5 óra beszélgetés után még mindig full jelölésen volt az aksi.
Ja és az egyik internetes bolt 26e + 1500 futárköltségen vesztegette már. -
dik
őstag
Valaki esetleg vásárolt már ilyet? Kellene egy kis tapasztalati infó mennyire megbízható ez a telefon. Vagy ez is olyan bovli valami lenne mint a cat b25?
-
akosxyz
senior tag
Jó kis telefon
Faternak jó is lesz szerintem,ekkora aksival szerintem nála elmegy egy hónapig
-
bandi94
tag
Valaki tud mondani arról valamit, hogy mekkora a kijelző legnagyobb betűmérete? Faternak kellene valami ilyesmi, de ha nem látja a kijelzőt akkor hiszti van.
-
Mark21
tag
Szervusztok,
lehet, hogy elsiklottam felette, de más helyeken a speckóba dual simesként van feltüntetve, igaz ez?
-
TCSZ
senior tag
Van valakinek ilyen telefonja?
-
csongi
veterán
Csak azt nem értem miért kell a kijelzon ennyire spórolni? Egy 2,2" kijelzo is elférne benne vagy a konkurencia keszulekeibe. Akkor meg látható is lenne
, emiatt kevesebbet tudnak értékesíteni. Az aktív idős korosztályt elvesztik, nem csak ők hanem a konkurencia is. Kevesebb funkció lathato kijelzo es nagyobb gombtavolsag. Vinnék mint a cukrot. Erre mikor jönnek rá?
-
tntmax
aktív tag
válasz
GeryFlash #59 üzenetére
Ezen én is elszörnyülködök nap mint nap, mobil szolgáltatótól semmi hardvert nem szabad venni.. lehetne mondani hogy sok birka buta ember szalad az okos telóért vágóhídra, de azért az is erősen közrejátszik hogy kis hazánkban olyan szinten elburjánzott a tisztességet még csak hírből sem ismerő gusztustalan, ügyfélátverős, lehúzós, magához láncolós-aztán-folyton-folyvást-szopatós "szolgáltáltatói elit" hogy jaj.. mondjuk volt mit eltanulni szeretett honatyáinktól. (hú de szépen mondtam.. majdnem be is hánytam)
-
TCSZ
senior tag
Kár, hogy az én szolgáltatómnál nincsen ez a telefon.
-
moleculez
veterán
Külső akksi beépitett telefonnal.
-
PrinczA
őstag
Én ezt néztem ki magamnak : [link]http://www.evolveo.eu/hu/strongphone-wifi
-
TCSZ
senior tag
A tudatos emberek telefonja ez szerintem. Ha túl sokat vagy a neten vagy tele van mindened hogy a net körül forog minden és csak ott keresnek akkor ez egy jó alternatíva. Rengeteg előnye van.
-
tntmax
aktív tag
Na ez telefon.
-
sien
aktív tag
válasz
takacsbotond #17 üzenetére
szerintem ha ingyen adnák, és mellé adnának egy thai erotikus masszázst is ajándékba, akkor is lenne valaki aki elégedetlen lenne.
-
Fryskitt
addikt
Bear Grylls mobil....
-
MongolZ
addikt
A kétkártyás Nokia X1-em 1430 mAh-s akksival bírja 2 hétig, akkor ez a teló 3600 mAh-s akksival meddig bírja vajon??? Bele sem merek gondolni...
-
Icetee
aktív tag
Fateromnak egy Xcovert vettem 1,5 éve ami kicsivel igényesebb felépítésű és abba is elég nagy akku van. 2100-as. Ő rengeteget telefonál, régi telefonjai állandóan autós töltőn lógtak, ezzel viszont 1-2 hetet simán elvan. Ő is teljesen meglepődött.
Már leejtette egy párszor, de meg se kottyant neki Az ilyen embereknek kincset ér ez a telefon.
Fater is csak telefonál vele. A kamera pont nem érdekli -
TCSZ
senior tag
Már vártam ezt a tesztet. Tetszik a telo. Kár hogy nincs benne gps. ÉS lehetne bővíthető a memóriája vagy lenne nagyobb. De így is be jön. Esélyes következő telefonnak. Vannak oldalsó hangerő szabályzó gombok? mintha nem olvastam volna róla a cikkben..... Tetszik hogy egyszerű és hogy nem kell naponta tölteni. Ezzel lehet éjjel nappal mp3-t vagy rádiót hallgatni és ki lehet vele használni a korlátlan beszélgetésű csomagokat úgy hogy az ember nincs konnektor közelében.
. Az a telefon ahol esélyes hogy elfelejtjük hova raktuk a töltőjét.
Szerintem jó irányba megy az Evolveo. Megtalálták a piaci rést.
-
kcsa
veterán
válasz
Napfénysüti #39 üzenetére
Szerintem nincs olyan fórumozó aki még nem égette be magát hasonló témán
-
kcsa
veterán
válasz
Napfénysüti #37 üzenetére
"A felső részen csücsül a ledes zseblámpa, ez a jobboldalon található gomb megnyomása esetén világít"
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész jó strapatelefon lett. Mondjuk a satnya kamera helyett rakhattak volna bele egy LED villanót ami elemlámpaként funkcionálhatna, talán ennél a készüléknél az hasznosabb lenne.
-
Maximum1
őstag
Saját magát tudja tölteni?
-
Johnny194
aktív tag
Ez így tökre tetszik, másodlagos telónak tökéletes!
Baja nem lesz, tudok róla tölteni. És a Philips Xenium telefonok óta nem láttam ilyet, hogy eddig bírja egy telefon.
Akinek meg a munkához ez kell, annak best buy -
vimes
senior tag
válasz
John_Deere #26 üzenetére
Pont ilyen felhasználási területre gondoltam én is, jobb mintha nem lenne semmi nálunk amivel lehet képileg dokumentálni bármit, ha nincs más.
-
GP-Sz
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy igazából egy rendes mittudomén 8MP körüli kamera buta melóstelefonba se lenne hülyeség. Szerintem az ilyen melóstelefonok használóinál is elég gyakran előfordul a fényképezés igénye.
A másik meg a zseblámpa: ekkora akku mellé egy komolyabb ledet is be lehetne építeni, mondjuk egy olyan 100 lm körülit simán produkálhatna. És persze rendes ki-be kapcsolással.
-
Simi87
senior tag
válasz
John_Deere #26 üzenetére
ismerős a szitu.
-
vimes
senior tag
Hát a kameráról nekem pont ellentétes véleményem van. Inkább legyen benne, mint sem, ki tudja mikor jöhet jól, h valamit le kell fotózni, de semmi nincs nálunk. Nem tájképek készítésére gondoltam. Annyival nem lesz olcsóbb a cucc, hogy megérje kispórolni.
-
Simi87
senior tag
Ezzel az árral, és az akkubank funkcióval best buy.
A fogása meg olyan lehet a recés széllel, mint az S line szilikonnak. -
IX0S
csendes tag
Olcsóbb, két SIM, nagyobb kijelző... Csak hát az accu...
-
John_Deere
tag
Hát hogyha a 6-os IFA-t is bebikázná, vennék párat.
Apámnak tökéletes telefon, sokat jár terepen, és állandóan morog, hogy a jelenlegi Nokiáját sűrűn kell tölteni. -
Sztif
aktív tag
Nem találtam arról információt, mennyi ampert ad le a töltő és mennyivel tölti a rácsatlakoztatott eszközöket?
-
Griff55
senior tag
Ez nem az a teló aminek egy tv műsorban egy faszi bezúzta a képernyőjét?
-
G.FeT
tag
"Egyebek: 3,5 mm-es jack kimenet, giroszenzor" Ez is benne maradt a specifikációban.
No meg "Hangrögzítés: telepíthető" ez is hülyén hangzik. -
takacsbotond
őstag
Én egy kicsit sokallom az árát, mert azért ez azért mégis csak egy hagyományos telefon, és ezért 35et elkérni, főleg ilyen fényképezővel...
-
BazsiBazsi
aktív tag
25öt remélem eléri és bestbuy! Fesztiválfón
-
dreamdancer
őstag
Ha hagyományos teló kéne, tuti ezt venném.
-
Maximum1
őstag
Lassan nem éri meg Kínából rendelni ezeket a termékeket.
[link]
Áfa+postai lehúzás, esetleges garanciális visszaküldés és már árában is vagy, a szállítási időről nem is beszélve.
Viszont vannak szerencsések, azok megpróbálhatják. -
M5Norbi
őstag
Szvsz jobb mint sok nagyobb márka olcsó kategóriás terméke. És azokért is elkérnek ennyit függetlenül.
Az akku brutál és mekkora poén hogy az okostelefonos havert ki lehet segíteniViszont az értékeléssel nem értek egyet szerintem ez a strapatelók között simán lehetne ajánlott sőt akár......
De oké ez csak az én véleményem.
-
Zsolto
őstag
Hát szerintem meg pont nagyon is ütne narancssárgában vagy citromsárgában. Ha az ember leejti az erdőben, könnyebb megtalálni az avarban, stb.
A külső akkuként való használhatóság valóban jó ötlet, bár a mai eszközök (tabok, okostelók) gyorsan megisznak ennyi kakaót, szóval hosszú távon egy nagyobb külső akkut érdemes azért még bepakolni emellé is.
-
GeryFlash
veterán
Ajj de jó lett volna, ha raknak bele legalább egy 3g-t, ilyen akksival azt is bírta volna. Amúgy korrekt cucc, és innentől kezdve nem hiszem el senkinek, hogy a tepsikbe nem lehetne 4000-es akksikat rakni, oké hogy ez vastag, de mégis mennyivel kisebb már...
Az ára meg fantasztikus, igazából csak a net hiányzik, de akik ezt munkába fogják használni azoknak tökéletes.
Szerintem nyugodtan kaphatott volna ajánlottat is. -
Én totál azt vártam, hogy ajánlott lesz a készülék (már persze a maga kategóriájában)
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ennyiért nagyon korrekt ez a teló. Nyilván rétegigény van csak rá, de nekik talán úgyse olyan fontos a kamera, mint a brutál akksi.
-
Nigér
őstag
LG G Flex...
Huawei A Mate-ben 4050mAh-s akksi van.
S úgy tudom az is képes micro usb-n tölteni eszközöket.
De ez a teló tetszik, ennyi pénzért, melóstelónak pont jó lenne...
Hm. -
ataman
aktív tag
Ez valójában maga az LG G Flex. Ahogy a specifikációs lapon látható is!
Javítsátok, please!
-
kcsa
veterán
Azért a "Helyezze be a..." feliraton jót röhögtünk kollégával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest