- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
Szerintem tisztában vannak a kamera milyenségével, és meg is értem hogy milyen, mert megpróbáltak egy hosszú akkuidővel bíró telefont készíteni, ami kielégíti az alap és extrém (ip67) igényeket is, és árban sem lettek elrugaszkodva, kompromisszumokat kötöttek magyarán
.
A másik ok (szerintem), hogy a célközönség egy kétkezi munkás réteg, mely valószínűleg nem adna ki telefonért 30 ezernél többet (közép európai és kelet európai viszonylatban).
-
Mark21
tag
Szia!
Az akksija nálam eddig csillagos ötös, céges telefonként üzemelve hétköznap ~1 óra körül mozog a telefonálás idő. Természetesen előfordul kilengés mindkét irányban. Hétvégén kb fél órában merül ki amennyit telefonálok vele.
Két hete pont csütörtökön vettem le a töltőről, és még egy rovátkát sem mozdult az aksi állapotjelző, 4/4.
~10-12 óra beszélgetési idő volt eddig vele 2 hét alatt. Nem vagyok az a nagy beszélgetős típus, de szerintem ez egy jó viszonyítási alap mindenki számára.
-
Mark21
tag
Szia!
Nem használtam még, de a te kedvedért kipróbáltam
Lejátszási listát nem tudtam a telefonban létrehozni, nem találtam rá opciót.
Hangzásban a saját fülhallgatójával közepes, egy jobb füles javíthat a helyzeten, de számomra így is hallgatható volt. ( Ami meglepi volt, hogy gépről is lehet tölteni, welcome 21st century
)
Az email és böngészési opciót egyáltalán nem találtam, ha valaki talált kérem jelezze
. Én erre az okostelót használom főképp. Ha nagyon fontos, akkor a 3g/wifis változatot ajánlanám.
Ez kifejezetten kétkezi munkás telefonnak való, nem félted, megtudod fogni szutykos kézzel, nem baj ha leesik, nem kell tölteni minden nap stb.
Remélem segítettem valamennyit
-
Mark21
tag
Sziasztok!
Hosszú gondolkodás után beszereztem egy ilyen telcsit céges telefonnak, az első pár nap tapasztalatait írnám le:
- A sokat vitatott kijelző méret bőven megfelelő telefonálni és smst pötyögni.
- Ütés és vízálló, tesztelve
a vízállósági teszt után, egy kis ideig halkabb volt a hangszórója, telefonálás alatt biztosan. Majd miután rendesen kiszáradt (gondolom) akkor megjavult és újra hangos lett.
- Az elemlámpa lehetett volna erősebb is, de használható így is.
- Az idő probléma nálam még nem jelentkezett, kíváncsi vagyok előjön-e.
- Nagyon masszív, a fogása hibátlan, nehezen csúszik ki a kezemből. Ha lenne nyele akkor halálos fegyverré válna. Cink esetén kalapácsnak, vagy ablaktörőnek is alkalmazható
.
- A PowerBank szolgáltatás nagyon találó, főleg mikor vonaton, esetleg horgászat közben döglődik az okosteló, tablet vagy akármi. A közeljövőben egy teljes áttöltést is tervezek megcsinálni, kíváncsi vagyok mennyire képes feltolni egy lg p880- at 15 %-ról.
- egy bánat, hogy nem duál simes, de így is best buy maradt.
- hívás közbeni rezzenés mikor felveszi a másik fél nagyon jó funkció, gyárban nagyon hasznos.
- a kamera terepi hibák közeli fényképezésére alkalmas és rendszám fényképezésre is stb. tájképet nem ezzel kell készíteni.Első benyomásra nagyon tetszik, 32 rugóért best buynak számít nálam.
-
Mark21
tag
Szervusztok,
lehet, hogy elsiklottam felette, de más helyeken a speckóba dual simesként van feltüntetve, igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Elektromos cigaretta 🔞
- Peugeot, Citroën topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest