- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fojtviki #859 üzenetére
Nem felesleges,mert inkább az üveg karcolódjon mintsem a telefon kijelzője.
Viszont elég lutri üveget találni mind a 2,5D-s,mind az ilyen Edge kijelzőkre.
Vagy jó,vagy nem,de az esetek többségében inkább nem.
Nézd meg az S8-ra való üvegeket Youtube-on,hát van szórás rendesen...
Vagy megvárod amíg lesznek tapasztalatok a Note 8-ra való üvegekkel,vagy magad kezded el kitapasztalni. -
Egyre nagyobb gondban vagyok ezzel a Note 8-cal.
Egyre jobban tetszik és a hűségem hamarosan le is jár a telekomnál,októberben már el is tudnám hozni,de elvileg az ősz folyamán céges telót is kapok (i7),meg a mostani Xiaomi Redmi Note 4-et se szeretném használtan 30párezerért elkótyavetyélni,így meg már 3 telóm lenne,az meg azért túlzás (még a 2 is),viszont a Note 8-ra egyre jobban vágyom... -
válasz
BeastMode #767 üzenetére
Pont az előbb néztem meg én is.
Meglepő és örömteli hír ez,viszont ha ezt pusztán az OS optimalizációjával sikerült elérni,akkor jár egy ejnye-bejnye a Samsungnak az S8+ért,abban nagyobb az akku,mégis a Note bírja jobban,tehát lenne még potenciál az S8 párosban.
A hardver nem hiszem hogy az S8+hoz képest annyival kevesebbet fogyasztana. -
Hát szép az biztos,legalábbis nekem tetszik,jobban mint az S8 páros.
Viszont ilyenem mostanában nem lesz,pedig nagyon vártam.
Az ujjlenyomat olvasó hátlapra helyezését nem fogadtam kitörő lelkesedéssel a S párosnál,de végülis nem volt annyira rossz helyen,legalábbis nekem.Viszont itt nagyon oldalt van...
Majd élőben kiderül mennyire kényelmetlen,vagy sem.
Az akku pletykák meg sajnos bejöttek!3300mAh...De pasztmek mi ez az ár???
300k fölé egyszer mentem teló vásárlásnál egy i7+szal,de soha többet!300k nálam a lélektani határ!
Tavaly a Note 7 290k-n nyitott,ez már 335k!Mennyi lesz jövőre a Note 9?380k?
Már csak abban reménykedek,hogy a Telekom ezt is függetlenül fogja árulni és ismét alávág a hivatalos árnak,bár akkor is lesz vagy 300k...Nagyon úgy néz ki,hogy ilyen telóm nem lesz,már csak a Huawei Mate 10-ben bízok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest