Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Cyberpunk #208 üzenetére
Megint nem arrol van szo, hogy esetleg nem kellene ide jarniuk fikazni mindent es mindenkit, hanem arrol, hogy te mit es hogyan irsz.. Az szamukra nem gond, hogy megint van kb 150 hsz-nyi szemet, off, anyazas, stb (csak a szokasos Apple ellenes trollkodas, szidkozodas mint minden egyes Apple hirnel) beirva, sot meg gyartjak is, csak az szamit, hogy te meg meg itt paran miket es hanyszor irnak.
De mar nem erdekel, mert moderator HSZ-i is lettek torolve OFF miatt.. Ez mar a legalja...
-
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #200 üzenetére
"Mert egy hír topicja szakmainak számít igaz?"
-Nem ma kezdted az ipart, így illene tudnod, hogy mivel szakmai hozzászólásként számolja a motor, így igen, annak számít
Logout: közösségi, blogok, lokál
Hardverapró: piacideja vu:
-Senkit nem neveztem nevén, nem is véletlenül, így mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva.
De személyeskedésbe szerintem nem kellene belemenni.Ha igazad van, ha nincs. -
deja vu
addikt
válasz
Cyberpunk #200 üzenetére
Én tőled olvasom általában a legtöbb rövid, hurka hozzászólást, sokaknak egy hozzászólása hosszabb és tartalmasabb mint tőled 20. Ennyi párszavas hozzászólást másnál még nem láttam mint nálad. Így elég könnyű napi 30-40 vagy ki tudja hány hozzászólást begyűjteni. Nem kell aggódni, hamarosan megkapod a jómunkásember rangot. A hír topicba is szoktak egyesek olyan infót csöpögtetni amit esetleg Andante nem írt bele a hírbe stb.. De ha gondolod szólok a moderátoroknak és töröltetem a két hozzászólásomat. Nem bántásként, de szerintem semmi tartalma a hozzászólásaidnak, pedig biztos lenne benned több is, de akkor lehet csak napi 3-4 hozzászólásod lenne. Mondjuk abban reménykedtem, hogy válaszolsz és nem térsz ki, de még egyszer mondom ha bánt amit írtam (szerintem jogosan) akkor szólok a moderátoroknak hogy töröljék.
-
joey04
titán
válasz
Cyberpunk #137 üzenetére
Abban igaza van, hogy jelenleg olcsóbbak a droidok, bár ezt mondjuk nem sufnis árakkal kellene igazolni... a hivatalos árak kb. így alakulnak:
5s: 220k
G2: 150k
Z1: 170k
One: 180k
Note 3: 210kÉs ha én most akarok telefont venni, akkor ezek az árak valóban. Viszont a történet abból indult ki, hogy: Sokan azért tekintenek a csúcsdroidokra rosszabb telefonként mert az ára nem éri el az Iphone árát. Szóval nem csinálnak hülyeséget az áremeléssel, mert azt közvetíti h ez azért drágább ennyivel mert ennyivel jobb.
Ami viszont nem igaz, mert a start pillanatában az Apple még valamivel olcsóbban is adta a készülékét mint a konkurencia. Az más kérdés, hogy nekik nem kell csökkenteni az árat, mert így is rekordeladásokat produkálnak (mindezt úgy, hogy az olcsóbb 5c bukás, így lényegében a drágább 5s húzta fel a számokat), a többieknek meg úgy látszik ehhez kell folyamodniuk, hogy fenntartsák az érdeklődést. És ami végképp megdönti az elméletet az az, hogy akkor fogyott a legtöbb iPhone (a rajt heteiben) amikor még a többi gép is hasonlóan drága volt. Tehát nem azért vették az emberek mert "ha ez a legdrágább, akkor ez a legjobb".
-
Ailton
tag
válasz
Cyberpunk #100 üzenetére
Az egész topik egy lehetőség egy kis trollkodásra, egy olyan hírről, amit Én is kitalálhattam volna, akármikor. Ráadásul az emberek élnek is a lehetőséggel...
Egyébként, hadd ne kelljen most már sorolni, hogy mekkora mérnöki munka van abban, hogy valami ilyen kicsi és vékony legyen, ráadásul, hogy egy termékre jutó profitot nem lehet csupán az eszköz fix anyagköltségéből levonni.
-
floatr
veterán
válasz
Cyberpunk #97 üzenetére
Mivel a felbontás az utóbbi 1-1,5 évben 7" sokszor kisebb volt, mint telefonon, ez az érvelés is legalább 2 évvel ezelőtti
Nem tudom, hogy ezzel kapcsolatban mennyire naprakész a tapasztalatod, de (szenvedő félként) naponta új alkalmazást látok táblán is, telefonon is, és inkább a telefonon szúr szemet, hogy nem elég méretes valami.
De mindegy is, ha lesz 5" körüli iphone, akkor ott is lesz majd gond a méretezésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest