- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Nem baj az, hogy negatív valakinek a véleménye csak értelmesen kell közölni. Mégis egy ilyen hírhez, hogy drágább lesz az amúgy is túlárazott Iphone mit lehet hozzászolni? Szerintem még aki alma rajongó az se örül neki.
Elég furcsa lenne ha mindenki csak azt írná le mennyire örül neki, hogy többet fizethet. -
Lacy6
senior tag
Én kimondottam örülnék annak ha emelkedne az ára. Kíváncsi vagyok mennyien vennék meg így is.
Számomra 100-130 ezret ér az i5s is. Lehet valakinek ennyit se, lehet vkinek az életet jelenti és mindent megtesz h megvegye. Sokan azért tekintenek a csúcsdroidokra rosszabb telefonként mert az ára nem éri el az Iphone árát. Szóval nem csinálnak hülyeséget az áremeléssel, mert azt közvetíti h ez azért drágább ennyivel mert ennyivel jobb. Csak az a vicces h nem jobb SŐT....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest