- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Jó ,hát egyikőtök sem enged a huszonegyből, ne is csodálkozzatok, hogy folyton parázs viták alakulnak ki.
Azon kívül, akinek nem inge, ne vegye magára, de rendszeresen megy a szifon hittérítés Androidos híreknél, vagy a trollkodás a Samsung totyikokban.
Az értelmiség meg azon a ponton veszett el, hogy ezt valaki nem képes belátni.
Vagy hogy esetleg más nézőpont is létezik, és nem is feltétlenül rossz. -
floatr
veterán
Valószínűleg valami alternatív valóságban tolod, nekem is ez az érzésem. Ha már így megemlítetted, akkor nézd már át az adott kommentet, hogy miről szól, és hol mondtam azt, hogy te vegyél bármit is, vagy hogy az apple veszi a processzorait valakitől.
Értem én hogy egyszerűbb úgy vitatkozni, hogy valakit hülyének nézel, de ehhez nem a megfelelő embert választottad ki
-
floatr
veterán
Azt emelted ki, amiről nem is beszéltem
Nem akarok ebbe nagyon belefolyni, mert a gyártó árképzési politikáját akarod valamiért igazolni, mintha Neked ettől jobb lenne. Senki nem gátol meg benne, hogy ennek örülj, de még a sony/samu árképzési módszereihez mérten is húzós, ami szintén sokaknak (nekem is) böki a csőrét.
-
floatr
veterán
Ha nagyon akarod hozzáveheted az androidos listához, hogy még jobban bökje az ember szemét, de ezzel mit is akarsz alátámasztani. Írtam, hogy a legtöbb összevetés sántít, meg kissé felesleges is ebben a topicban. Bár mindig elkanyarodunk ebbe az irányba, mert mindig van olyan, aki beleköt mindenbe.
-
Peterson_
addikt
Egyébként is, manapság már annyi mindenkinek van okostelefonja, hogy többen kapnák fel a fejüket, ha az ember egy 3310-est "csapna ki a pubba"
Rubbi:
-Egyébként a magyarázat ellenére, én asszem' értem, hogy mire gondolsz.
A kellemesen elvakult elvtársak annak idején 1-2"-okon vitatkozva képesek voltak bicskát rántani, meg a végletekig állítani, csak így egyszerűen tényként, hogy márpedig az a használható méret.
Nincs de, nincs csak, nincs ha...
De hát minden változik.
Ez a különbség, ahogy az egyik kolléga is nagyon szépen leírta, ha valakinek nem a telefonja x-y, hanem a vallása.(#151) Cyberpunk:
-Azért néha Te is beszélsz ám zöldeket csak azért, hogy ne maradj csendben -
joey04
titán
A hasonló megnyilvánulok miatt (legyen az pozitív vagy negatív) nehéz arról beszélgetni, hogy ez túlárazott vagy sem, meg megéri-e vagy sem, mert nagyon egyéni dolog ez. Persze (hasra csapva) 400k nyilván sok érte, de én arra gondolok, hogy nekem (amíg nem baszták el a flat hülyeséggel meg a színekkel) simán megért +30k-t minimum az aktuális csúcs iPhone az aktuális csúcs androidos gépekhez képest. Míg mondjuk egy csúcs wp-s készülék akkor sem kéne, ha negyedáron adnák, pedig értelemszerűen annál többet ér. Persze a stílus azért nem mindegy, de ez másik téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest