- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
...hm.ezt te írtad.:"brutális CPU/GPU kapacitás... gyakorlatilag azok gyártják ezeket a telefonokat, akiktől javarészt a technológiát veszi az apple"
Erre reagáltam,miről nem beszéltél te?Ha te azt állítod hogy bármit is igazolok,akkor terád mit lehet mondani?Te mit szeretnél igazolni?
Mit szeretnél?Hogy menjek én,kis pista,és lakatos dzsenifer is S4-et,vagy lumiját venni(?)
Vagy akkor ha én igazolok te szerinted,én nem értem te mit próbálsz itt leírni.... -
-
dezs520
senior tag
Már párszor le lett írva,hogy attól hogy a samu gyártja az apple "összetevőket" attól még a samunak nincs semmilyen rálátása a dolgokra,gondolod ha tudták volna a 64 bitet nem ők adják ki előbb?
A hardver erejéről meg amit írsz elég vicces,bőven az élmezőnyben jár az A7-es rendszer.
Még ha olyasmit soroltál volna fel,ami tényleg helytálló,fájl küldés,otg,rádió,"aksi csere"...stb... -
dezs520
senior tag
válasz
SpongyaBob #144 üzenetére
Áruld már el,mi ebben a rángatás?Nem érzem rángatva magam,ha akarom megveszem,ha nem akarom,akkor nem....
Az állításom jól bizonyítja,hogy még mindig egy 4S-el "teszem a fejem"...igen igen ezt csapom ki a pubba mikor elővillantom a skoda slusszent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest