- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
igazából én a mai napig jobban kedvelem az ips-t, de az s4 meg a note 3 féle amoled már bőven emészthető kategória szerintem is. főleg úgy, hogy amióta tepsim van sok sorozatot nézek rajta, ott meg értékelem a jó feketét. de azért ha kijönne egy apple phablet ios 6 (vagy inkább 5) külsővel akkor visszaváltanék. sőt, lehet amúgy is, de ez a jövő zenéje.
-
joey04
titán
most is kevés widget van kint és nem éreztem semmiféle előrelépést sima i5-höz képest sebességben. nem is azért váltottam ios-ről, mert lassú lett volna, mert ez már próbák alatt kiderült és most több hónapos használat után is így látom.
178: nem.
A Super AMOLED-ben használt pentile mátrixot egy sztenderd RGB mátrixra cserélték le, amely 50 százalékkal több subpixellel kecsegtet. Ezért bár a Galaxy S2 és az S felbontása megegyezik, előbbi érezhetően tisztább képet tud felmutatni a másfélszeres subpixel-szám miatt, a sávosodás eltűnt a panelről. -
joey04
titán
A kijelzők esetében egy dolog számít, a ppi. Abban nincs nagy lemaradása, amekkora van, az meg a szó legszorosabb értelmében észrevehetetlen. Az A7 pedig sok tesztben agyonveri a Snapdragon 800-at is. Mondani szokták, hogy a szintetikus tesztek nem sokat érni és ez igaz. De ha meg a mindennapi gyorsaságot nézünk, ott még rosszabb a helyzet a konkurencia szempontjából, mert az A6-os i5/i5c is hozza a snapdragon 800-as droidok sebességét.
149: nem volt nehéz megmagyarázni, mivel valós logika van mögötte. változnak az igények, és változtat a terméken a gyártó ehhez idomulva. nyilván kell mögé valami magyarázatot tenni. A személyes véleményem pedig az, hogy nem kamuztak, mert azt mondták, hogy az egykezes használatra jó ez a kis méret. A 4"-ra váltás még belefér szvsz, legalábbis marketing szempontból. Annál jóval nagyobb csúsztatásokat is hallunk. Ha kijön egy phablet és azt is az egykezes használattal akarják eladni, akkor majd igazat adok neked.
Ha valami közepes méretet hoznak, akkor még el tudom képzelni, mert ugye 7-es óta van swipe to go back, így nem kell nyújtózkodni. Bár számomra már az sem elfogadható, mert mondjuk netezésnél oda is el kell érnem, szóval nálam ezért kétkezes kategória már a 4.7 is.
-
dezs520
senior tag
...hm.ezt te írtad.:"brutális CPU/GPU kapacitás... gyakorlatilag azok gyártják ezeket a telefonokat, akiktől javarészt a technológiát veszi az apple"
Erre reagáltam,miről nem beszéltél te?Ha te azt állítod hogy bármit is igazolok,akkor terád mit lehet mondani?Te mit szeretnél igazolni?
Mit szeretnél?Hogy menjek én,kis pista,és lakatos dzsenifer is S4-et,vagy lumiját venni(?)
Vagy akkor ha én igazolok te szerinted,én nem értem te mit próbálsz itt leírni.... -
-
Xero
nagyúr
Mi az, hogy tudom, hogy jobb? Miért lenne jobb? Ha valamit a szemünk már nem érzékel, az már egyszerű erőforrás pazarlás és nem jobb megoldás. Ilyen egyszerű ez.
Mint mondtam a retina MBP-mnál simán el tudnék viselni nagyobb ppi-t (ott egy 3360x2100 lenne a megfelelő számomra).Abban is biztos vagyok, hogy az Apple ha méretet növel szintén 1080p-t fog belepakolni, de arra is azt fogom mondani, hogy overkill, ahogy az 5/5S-re is azt mondom már, hogy nem jó méret.
-
dezs520
senior tag
Már párszor le lett írva,hogy attól hogy a samu gyártja az apple "összetevőket" attól még a samunak nincs semmilyen rálátása a dolgokra,gondolod ha tudták volna a 64 bitet nem ők adják ki előbb?
A hardver erejéről meg amit írsz elég vicces,bőven az élmezőnyben jár az A7-es rendszer.
Még ha olyasmit soroltál volna fel,ami tényleg helytálló,fájl küldés,otg,rádió,"aksi csere"...stb... -
Xero
nagyúr
Azért az erős, hogy tőlük veszi a technológiát. Sok dolgot licenszel és bérgyártat, de az A7-t speciel pont ők tervezték(át).
Az is kétes, hogy brutális a CPU/GPU kapacitás, hiszen rendre pariban van az A7 a Snapi 800-al is.A felbontás adott dolog, de 300ppi fölött kb mókusvakítás egy telefonon, másrészről a méretből is fakad a differencia.
-
joysefke
veterán
Ha a plusz 1-2"-ért elkérnek 100 dollárral többet, akkor mi lesz, ha jön az Apple TV???
egyébként pont m a ugrottam be a kantinunkba (német tech multi) és a kávétöltő gyereknek iPhone-ja volt, miközben a programozó kollégám azon lamentál, hogy a beázott újonnan is 5000 forintos Tescos telefonja csereérett-e már
J.
-
Cyberpunk
félisten
-
joey04
titán
A tavalyi év volt az első (lehet h csak q3/q4, nemtom), amikor a droidos tabletekből többet adtak el, mint ipadekből.
én azt hittem ez már nagyon régóta így van. na akkor még sajnálatosabb, hogy egy ilyen "siker" ellenére is ennyire hanyagolva vannak a tabeletes appok nálunk, droidon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest