Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deja vu

addikt

válasz Cyberpunk #200 üzenetére

Én tőled olvasom általában a legtöbb rövid, hurka hozzászólást, sokaknak egy hozzászólása hosszabb és tartalmasabb mint tőled 20. Ennyi párszavas hozzászólást másnál még nem láttam mint nálad. Így elég könnyű napi 30-40 vagy ki tudja hány hozzászólást begyűjteni. Nem kell aggódni, hamarosan megkapod a jómunkásember rangot. A hír topicba is szoktak egyesek olyan infót csöpögtetni amit esetleg Andante nem írt bele a hírbe stb.. De ha gondolod szólok a moderátoroknak és töröltetem a két hozzászólásomat. Nem bántásként, de szerintem semmi tartalma a hozzászólásaidnak, pedig biztos lenne benned több is, de akkor lehet csak napi 3-4 hozzászólásod lenne. Mondjuk abban reménykedtem, hogy válaszolsz és nem térsz ki, de még egyszer mondom ha bánt amit írtam (szerintem jogosan) akkor szólok a moderátoroknak hogy töröljék.

• deja vu

addikt

válasz Peterson_ #196 üzenetére

Félelmetes, hogy egyesek mennyire gyűjtik a hozzászólásokat, én Cyberpunk-ot nagyon sok helyen látom hozzászólni, de számomra nem tűnnek szakmai hozzászólásnak az irományai, csak gyűjtögetésnek. Itt is 19 hozzászólása volt, de elég lett volna pár is. Remélem ha eléri a jómunkásember rangot akkor rendes, tartalmas szakmai hozzászólásokat olvashatok tőle, és nem kell átugornom 90%-ban mint manapság. :R

Új hozzászólás Aktív témák