- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
azt nem teljesen értem én, hogy ez miért hír..?!
nyilván drágább lesz, az ipad air is drágább mint a retina mini.Éééés? Szídják az apple-t, hogy mekkora sz@r, hogy az ipad air drágább..?!
Meg mi ez a lehúzás, hogy drágábban adják a nagyobb tabletet, fel kéne ébredni, nem lehúzni az embereket, átvágnak minket, RÁD ERŐSZAKOLJÁK a drága tablet-et, stb.( nem is értem ezt hogy gondolhatja valaki komolyan )
-
KraX
őstag
Nekem volt illetve van mindketto keszulek. A g2 egy jo keszulek, de a szifon fele billen a merleg nyelve (legalabbis nalam). Az nonsense egy ilyen keszuleknel, hogy kiveszem a dobozbol es akadozik, pont. A kameraja is alulteljesit, az af lassu, az exponalas is lassu stb, ami nalam szamit. A keszulekhaz lakkozott muanyag ami rettentoen gyujti a koszt, illetve nagyon latszik es a fo negativum szamomra, berhelni kell(ene) hogy minden szepen, siman fusson rajta. Arrol nem beszelve, hogy a hulladek telekom a 10a-s szoftverrel adja ki (ez nem a telefon hibaja, de mint user ez engem hidegen hagy) amivel volt par ordas/idegesito bug (pl hosszabb wifi hasznalat utan nem csatlakozott mobil halora = restart v repulo mod be ki) meg lehet oldani csak goto10 ->berheles... Kosz nem. Nexusom nem volt arrol tenyleg jokat lehet olvasni, hallani.
-
Xero
nagyúr
Miben jobbak a csúcs droidok? Hmm? Ugyan hagyjuk már.
Egyébként az meg sem fordul a fejedben, hogy a célközönség jelentős hányadának meg sem kottyan két évente egy készülék árát kifizetni? Szerződés mellé még kevésbé. Ha minden készülékemet eladtam volna (nem adok el semmit..) és megjelenéskor váltok két évente, akkor kb most tartanék 200e Ft beruházásnál 6 év alatt. Nem nagy kaland.
Kár ezen lovagolni. Aki akarja megveszi. Miért fáj ez Neked? Én azért tekintek gyengébb megoldásként a droid alapú csúcs készülékekre, mert túl nagyok és túl macerásak lennének az én felhasználási szokásaimhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest