Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
dabadab #1267 üzenetére
Szerintem az is erthetetlen, hogy miert nem viszi el egybol a rosszat, miert kell ezert ketszer jonni
(meg mondjuk ha mar egyszer kalibralt a monitorom, nekem csak ne cserelgessek, tessek szepen megjavitani
). Mert ugyan leallhatnek szkanderozni jogilag az eladoval, hogy ize, akkor itt most hibas teljesitesbol eredo kar, tessek szepen ujra ingyer' bekalibralni a monitoromat, mert hogy az jogilag jar nekem, mocskosul nem hianyzik szerintem ez a szajkarate sem nekem, sem az eladonak -arra meg mar ki sem terek, hogy mi van, ha veletlen valahonnan valami korai, PWM-es verziot szalajtanak, es azt adjak cserekent, mert azt meg kenjek a hajukra
-).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest