- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok.
Van egy dell uh2312hm monitorom már lassan 1 éve használom és néha néha előjön egy olyan probléma, hogy egyszerűen a windows elfelejti, hogy van monitorom. Ami vicces, hogyha rádugok bármilyen másik monitort azzal megy és a monitor is megy más laptoppal vagy géppel. HDMI --> DVI kábellel van összekötve.Szóval a következő a helyzet ami most történt. Reggel gép bekapcs kijelzőt nem észleli a rendszer. Átviszem haverhoz a gépemet hátha azzal van baj rákötöm a monitorára hdmi hdmi így jó, van kép. Átjön haver átköti a laptopját a gépemre ugyanazzal a kábellel amit eddig én használtam HDMI -> DVI neki van kép. Behozom a gépem a meló helyre rákötöm az én otthoni kábelemmel a meló helyen lévő monitorra HDMI --> DVI van kép. Szóval a helyzet az, hogy csak egyetlen egy kombinációban nem működik a dolog, ha az én laptopom van rákötve az én saját dell uh2312hm es monitoromra. Ha a gépemet bármilyen másik monitorra kötöm jó ha a monitort bármilyen másik gépre kötöm akkor is jó. Mondjuk a HDMI --> DVI barátom laptopján úgy nézett ki hogy Display port átalakító HDMI majd a kábel vége DVI és így jó volt.
Erre az anomáliára valami tipp vagy ötlet. o.O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest